Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
SakuraCon 2008
Kapcsolódó tartalom: SakuraCon 2008
Rudymester:
Hú, ez zord volt... Szinte érzem a sav szúrós szagát...
Csak őszinte voltam...
Ja és azóta sem volt tobb posztja a srácnak. Nem akarom én sem megbántani, de ez elég ciki kezdés...
Szerk: Rudymester 2008-05-28 21:38:26
Rudymester:
Zsolti:
Jajj, csak ne etesd, mert megharap...
Zsolti:
Jajj, csak ne etesd, mert megharap...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-05-27 23:00:52
beküldve: 2008-05-27 22:39:24
(#485) Király név, bölcs hozzászólás, mi kell még? Szerintem ő lesz a fórum új sztárja. :P
Fúj de szarkasztikus itt valaki! xD Nah de Rudy! : DDDD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
r
Hölgyeim és Uraim! A Mangafan fórumának eddigi legbölcsebb és legtertalmasabb hozzászólását olvashatták! Köszönjük figyelmüket!
imádo m a narutot
Köszönük,Emese,de szerény véleményem szerint ez nem tartozik szorosan a topik mondanivalójához.Se.Sem a két darab r betűd.
Az r betűi ide tartoznak, mert a SakuraConban van r betű
imádo m a narutot
Köszönük,Emese,de szerény véleményem szerint ez nem tartozik szorosan a topik mondanivalójához.Se.Sem a két darab r betűd.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-05-27 17:24:30
(#480) beküldve: 2008-05-27 17:24:13
(#478) beküldve: 2008-05-27 17:24:13
(#479) beküldve: 2008-05-22 21:45:10
(#477) Szerintem sem voltak idegesítőek.
Bnőmmel mellettünk ücsörögtünk a padon egy kis ideig, és jót mulattunk, mikor egy arrajáró bácsi kérdezte mi van a "táblára" írva xD
És mikor elmondták neki, kellett egy ki idő míg leesett a bácsinak a dolog..
Bnőmmel mellettünk ücsörögtünk a padon egy kis ideig, és jót mulattunk, mikor egy arrajáró bácsi kérdezte mi van a "táblára" írva xD
És mikor elmondták neki, kellett egy ki idő míg leesett a bácsinak a dolog..
MIANEVED?!
beküldve: 2008-05-22 21:22:49
(#476) Hát, kívülről nézve naon jó lehetett a con, mert amikor oda értünk, a biztonsági őr azt mondta, hogy már vasárnapra veszik a jegyeket .XD
Schaf Lili
Eddig mindig elfelejtettem kiírni: a Con-on az a két csaj, aki egész végig a Védd a fákat, egyél hódot! szöveget nyomta, nagyon idegesítőnek és hülyeségnek találtam.
Énis!! Rohadtul azt hitték, hogy mi még nem hallottuk...hatodikban röhögtem rajta utoljára...
Jajj, gyerekek, túlreagáljátok...
Szerintem aranyosan lököttek voltak, én remekül szórakoztam, amikor elbeszélgettem velük
Szerintem is lököttek voltak. Na jó, azért aranyosak is
Eddig mindig elfelejtettem kiírni: a Con-on az a két csaj, aki egész végig a Védd a fákat, egyél hódot! szöveget nyomta, nagyon idegesítőnek és hülyeségnek találtam.
Énis!! Rohadtul azt hitték, hogy mi még nem hallottuk...hatodikban röhögtem rajta utoljára...
Jajj, gyerekek, túlreagáljátok...
Szerintem aranyosan lököttek voltak, én remekül szórakoztam, amikor elbeszélgettem velük
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Énis!! Rohadtul azt hitték, hogy mi még nem hallottuk...hatodikban röhögtem rajta utoljára... Gógyíthatatlan exhibicionizmus :) Akik animeconra ilyenért járnak... legalább valami jó, új duma lett volna, a pólójukon, azt megértem..de az a kartonos cucc nagyon gáz volt...
edit: tévedés ne essék, nem voltam ott, pusztán összesítő videót láttam, és már abban a félperces jelenetben is kiakasztottak
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-05-16 19:34:01