Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Fullmetal Alchemist DVD
Kapcsolódó tartalom: Fullmetal Alchemist
beküldve: 2013-03-27 00:42:56
(#179) ha nem lesz folytatva,akkor beszerzem máshogy
at the end,we all die alone
beküldve: 2013-03-26 16:47:15
(#178) Remélem, hogy folytatják, de sajna 3 év volt az utolsó(5.)Dvd megjelenése. Meg az Elemental eddigi utolsó kiadványa(Bleach 10) 2011-ben volt.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Folytatódik halaha ez a sorozat akár a Mondo mellékleteként, akár szólóban?
én reménykedek benne,hogy folytatva lesz valaha
beküldve: 2011-05-10 12:26:16
(#176) beküldve: 2010-12-13 13:29:21
(#175) Szerintem túl akarnak lenni a Death Note-on,utána várható a többi DVD.
Szerk: JaakuHebi 2010-12-13 13:31:53
beküldve: 2010-11-14 14:25:47
(#174) Mikor adtak utoljára Full Metal DVD-t a Mondohoz? Lehet, hogy én voltam figyelmetlen, de én az utolsót még nyár elején vettem. Azóta csak Bleach és Death Note jár a Mondohoz, vagy én kihagytam egy Full Metal Alcemist-es számot?
Azt feltételezem egy évre előre sehol nem lehet megnézni, hogy mikor, melyik DVD-t, melyik számhoz fogják kiadni.
Így nem igazán értem, hogy miként működik az előfizetés, pedig a következő évre jó lenne megtudnom.
Azt feltételezem egy évre előre sehol nem lehet megnézni, hogy mikor, melyik DVD-t, melyik számhoz fogják kiadni.
Így nem igazán értem, hogy miként működik az előfizetés, pedig a következő évre jó lenne megtudnom.
Szerk: Moderátor 2010-11-22 00:52:22
beküldve: 2010-07-13 15:43:06
(#172) Nem tudom nektek is úgy van-e,de a 4 és 5 dvd hátulján ugyanazok a képek vannak.
Szerk: Moderátor 2010-04-17 13:01:35
beküldve: 2010-04-07 15:35:14
(#169) Szia MangaFan!
Rendeltem egy FMA-s kesztyűt 1800 FT-ért és már az első 5 percben lekopott róla az alkimista kör ( annak egy része )! Pedig Nem csináltam semmi olyat, hogy lekopjon róla! Most nem azért, de 1800 FT-ot kár volt fizetnem érte, mert Kb 300 FT-ér az egész!
Rendeltem még FMA-s DvD-ket!
FMA 1: Hát...hasonlítsuk össze a dobozát a többi FMA-val, a DvD felirat nem ott van ahol lennie kéne! Nincsen rajta Aniplex a jobb felső részében, de a többi FMA-s DvD-n ott van!
Sajnos Én olyan ember vagyok, akit ez nagyon irritál!
Na mindeggy!
Mikor lehet megrendelni a többi részt? FMA 5, 6, 7...
Ja! Meg az eggyik FMA-s DvD nél angolul írja ki a rész címét, a másiknál pedig japánul!
Rendeltem egy FMA-s kesztyűt 1800 FT-ért és már az első 5 percben lekopott róla az alkimista kör ( annak egy része )! Pedig Nem csináltam semmi olyat, hogy lekopjon róla! Most nem azért, de 1800 FT-ot kár volt fizetnem érte, mert Kb 300 FT-ér az egész!
Rendeltem még FMA-s DvD-ket!
FMA 1: Hát...hasonlítsuk össze a dobozát a többi FMA-val, a DvD felirat nem ott van ahol lennie kéne! Nincsen rajta Aniplex a jobb felső részében, de a többi FMA-s DvD-n ott van!
Sajnos Én olyan ember vagyok, akit ez nagyon irritál!
Na mindeggy!
Mikor lehet megrendelni a többi részt? FMA 5, 6, 7...
Ja! Meg az eggyik FMA-s DvD nél angolul írja ki a rész címét, a másiknál pedig japánul!
Wassup?
Minden Fullmetal Alchemist 3. DVD hibásan lett kiküldve vagy csak Én fogtam ki egy rosszat? A title-ket össze-vissza játsza nem egymás után ahogy kéne. Ha csak az enyém rossz, hol tudom cserélni??
Szerintem mindegyik, mert az enyém is ilyen. Plusz, a felírat is olvashatatlan nálam. Ami az alsó sorban van, abból csak a felét látom, és hiába vettem kisebbre a képet, nem változott semmi (asztali DVD-n játszottam le, nem számítógépen). Szerencsére a magyar szinkron is nagyon jóra sikerült, szóval végül úgy néztem meg. :) Mindenesetre szerintem egy kicsit össze lett csapva ez a DVD, de a lényeg az, hogy van, és azért nézhető. :)
~Kimi wa dare da? Boku wa Lambo! Boku wa dare da? Kimi wa Lambo!~
Mikor jön a 4. DVD ?
A februári Mondohoz pont az lesz.:P
Mors certa, hora incerta. Dii a nullo videntur,ipsi autem omnia vident.
Az érdekelne hogy az a box a megszokot két dvdtok vastagságu kiadás 5 lemezel, széthajtható és artokal tele nyomtatót vagy csak egy doboz ami öszefog 5 dvd.
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
RICO
Szerk: Moderátor 2010-04-17 13:02:14
beküldve: 2010-01-13 12:49:23
(#165)