Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note élő szereplős film
beküldve: 2008-09-02 09:46:29
(#36) Ne már
Ez nem lehet igaz
Azt a rohadt, ez most nagyon meglepett
megyünk a moziba én már látom^^
Ez nem lehet igaz
Azt a rohadt, ez most nagyon meglepett
megyünk a moziba én már látom^^
MIANEVED?!
Nemtom tudjátok e, ezért írom ide.
Ha a szemem nem csalt, úgy láttam a Death Note mozifilm szeptember 25-én debütál a magyar mozikban. Eddig két helyen olvastam. Csak nem lehet tévedés.
[Link]
Nem. Asszem tévedés kizárva.
Ha a szemem nem csalt, úgy láttam a Death Note mozifilm szeptember 25-én debütál a magyar mozikban. Eddig két helyen olvastam. Csak nem lehet tévedés.
[Link]
ha jól tudom, akkor a moziünnep keretében fogják adni a corvinban.
beküldve: 2008-09-02 02:27:13
(#33) Nemtom tudjátok e, ezért írom ide.
[Link]
[Link]
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
egy japcsi tévésorozatot bámultam amiben 14 évesen lesz anya egy kiscsaj...
Ilyet a magyar híradóban is láthatsz... ;)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-28 15:10:04
(#31) Hehe Mongóliában ezek a tv-ben mentek..illetve az egyik nem tom melyik nem néztem...egy japcsi tévésorozatot bámultam amiben 14 évesen lesz anya egy kiscsaj...
Positive vibration.
beküldve: 2008-08-28 15:05:29
(#30) Totál vissza maradott vagyok Honnann szereztétek meg vagy hol láttátok, mert én bárhol próbáltam letlteni, sehogy sem sikerült pls help me!
Lady Rose
beküldve: 2008-08-19 19:55:38
(#29) Nekem mind a három rendkívűl tetszett, igaz nem is hasonlítható az animéhez, de ha nem nézzük az animét ezek a filmek nagyon jók szerintem
beküldve: 2008-08-17 15:44:12
(#28) Túl vagyok az első filmen. Hát...
Egyrészt szvsz azért nem olyan szörnyű, mint sokan mondják, másrészt így, az anime után már rettentően unalmas, alaposan sikerült elhúzni az egész történetet, egy fimben jobb lett volna megcsinálni az egészet. A színészek többsége is csak közepes teljesítményt nyújtott. Néhány változtatás kifejezetten tetszett. Azért az anime nyomába sem ér, de egy próbálkozásnak elment. És csodák csodájára, de Misa itt nem irritált, míg az animében miniszeri engedéllyel végeztettem volna ki. *teljes undor*
Egyrészt szvsz azért nem olyan szörnyű, mint sokan mondják, másrészt így, az anime után már rettentően unalmas, alaposan sikerült elhúzni az egész történetet, egy fimben jobb lett volna megcsinálni az egészet. A színészek többsége is csak közepes teljesítményt nyújtott. Néhány változtatás kifejezetten tetszett. Azért az anime nyomába sem ér, de egy próbálkozásnak elment. És csodák csodájára, de Misa itt nem irritált, míg az animében miniszeri engedéllyel végeztettem volna ki. *teljes undor*
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Tök jó volt a harmadik film, én is mindenféle felirat nélkül néztem, de teljesen érthető volt. És igen, tényleg nagy poén volt az előző hozzászólásban említett cuccos.
Nekem egy kicsit durva volt ahogy
a kislány apja meghalt.
Szerintem túlzásba vitték.
Szerk: jinfanni 2008-07-18 21:20:17
Nem rég láttam a harmadik filmet és az nagyon vicces amikor
L kihúzza magát és úgy megy
Én is meg akartam nézni, de nem találtam hozzá angol feliratot. Se magyart.
Én kínai felirattal néztem.És mégis megértettem.
Jó annak, aki tud kínaiul...
beküldve: 2008-07-18 20:23:04
(#24) Tök jó volt a harmadik film, én is mindenféle felirat nélkül néztem, de teljesen érthető volt. És igen, tényleg nagy poén volt az előző hozzászólásban említett cuccos.
Én kínai felirattal néztem.És mégis megértettem.