Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note élő szereplős film
Szerinted ha követné hány órás anyag lenne belőle?
Hajjaj! Így is sikerült egy jót nyújtani rajta.
Egyébként nekem a filmes Misa sokkal jobban tetszik, mint az animés. A filmben még csak egy átlagos, bálványozó kislány, aki még menthető, sokkal normálisabb viselkedéssel. Az animében menthetetlen és teljesen sík.
ezzel egyet értek!!! bár csak részeket láttamm még a filmből sajjna de bevan tervezve jövőhétre!!
csak nem tom hogy birom ki adddig
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Hajjaj! Így is sikerült egy jót nyújtani rajta.
Egyébként nekem a filmes Misa sokkal jobban tetszik, mint az animés. A filmben még csak egy átlagos, bálványozó kislány, aki még menthető, sokkal normálisabb viselkedéssel. Az animében menthetetlen és teljesen sík.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-10-04 22:59:14
(#64) mondjuk az igaz,h nem követi a mangát / animét., de szerintem nagyon jóó már várom a 2-t
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Mért nem követi az animét és a mangát??
Amiért általában a (filmes) feldolgozások nem követi mereven az alapanyagot...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Na én ma néztem meg a filmet.Jó jó meg tényleg jó lett,DE
átírtak részeket és ez azé furi .Mért nem követi az animét és a mangát??
MIANEVED?!
beküldve: 2008-10-04 20:00:11
(#61) Na én ma néztem meg a filmet.Jó jó meg tényleg jó lett,DE
átírtak részeket és ez azé furi .Mért nem követi az animét és a mangát??
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-10-02 15:49:33
(#60) nem volt rossz...nekem teccett
a fordítás fájt néha, bár ez jó volt:
a fordítás fájt néha, bár ez jó volt:
Sayu: Light, te csipszet tolsz vacsi után?....
(hangsúly a "tolsz"-on van XDXD)
(hangsúly a "tolsz"-on van XDXD)
kjjáááh!!! Tatsuyaaaaa!!!!!! XDXD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Olyan rossz volt? Vagy szomorú?
Jujj az aláírásod is fáj.. XD
MIANEVED?!
xD Láttam én is...
nekem is fájt... Inkább nem írok semmit...
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-10-02 12:25:56
(#56) MIANEVED?!
Csak a Corvinban lesz?
A Palace hálózat is fogja vetíteni. Úgy tudom, hogy a Lurdy és a Mammut.
Palace hálózat xD Akkor meglátogatom valamikor a Kapos-plazat, 5 percre lakom tőle xD
szerk. : Ha persze itt is levetítik...
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Szerk: Daimoon 2008-10-02 10:40:33
beküldve: 2008-10-02 09:30:20
(#54) Corvinban szombaton megnéztem az első részt, tegnap este itthon meg a 2. részt.
Elég sok mindent átírtak, főleg a végét, de ettől függetlenül szerintem jó lett a film
Elég sok mindent átírtak, főleg a végét, de ettől függetlenül szerintem jó lett a film
A vége nagyot ütött, mikor L mégis megjelent élve... Az után, h Light elvileg már végzett vele...
Aztán végül az "öngyilkosság".... Jó 5let volt, tetszett, de megint rossz volt látni
Aztán végül az "öngyilkosság".... Jó 5let volt, tetszett, de megint rossz volt látni
MIANEVED?!
beküldve: 2008-09-28 21:21:08
(#53) Én is ma láttam (a Mammut Palace nagyon jó volt, kényelmes, jó hangzás, stb.), így moziban sokkal jobban tetszett, mint DVD-n; külön örültem, hogy Nikolényi Gergely fordította, mint a mangát, egyedül az -i végű helynevek toldalékolása nem tetszett
beküldve: 2008-09-28 18:57:13
(#52) Ma végre megnéztem a mammutban és nagyon jó volt. Teljesen más mint gépen.
Amúgy tegnap is elmentem csak elfogyott a jegy .
Amúgy tegnap is elmentem csak elfogyott a jegy .