Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note élő szereplős film
beküldve: 2009-10-09 19:49:49
(#129) Már kérdeztem egyszer, de nemigen válaszolt rá senki:P
Naszóval: Mi a jó szerintetek az élőszereplős Death Note filmben? Mert nekem mondjuk nem tetszett, de kíváncsi vagyok rá, hogy mások mitől tartják ezt olyan fenomenális alkotásnak?
Naszóval: Mi a jó szerintetek az élőszereplős Death Note filmben? Mert nekem mondjuk nem tetszett, de kíváncsi vagyok rá, hogy mások mitől tartják ezt olyan fenomenális alkotásnak?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-10-09 19:02:08
(#128) Nah végül lett egy ilyenem. Death Note Complete Set (japán verzió)
[Link]
[Link]
Két film + bónusz dvd + bónusz zenei cd + egy csodaszép booklet.
[Link]
[Link]
Két film + bónusz dvd + bónusz zenei cd + egy csodaszép booklet.
Szerk: Zsolti 2009-10-09 19:02:54
beküldve: 2009-10-01 09:26:30
(#127) IMÁDOM ŐKET.FŐKÉPPEN A HARMADIKAT.3-SZOR IS MEGNÉZTEM IGAZ ,HOGY FELIRATOSAN,DE AZ EGY CSEPPET SEM ZAVART.CSAK A JAPÁN VÁLTOZAT JÖHET SZÓBA,UGYANIS AZT HALLOTAM HOGY LESZ EGY "AMERIKAI" VÁLTOZATA IS. L CHANGE THE WORLDOT AJÁNLOM MINDENKINEK,AKI NEM LÁTTA.HIGGYÉTEK EL NEM FOGJÁTOK MEGBÁNNI:ÉN MÁR CSAK TUDOM ,MINDÉG ELSÍROM MAGAM A VÉGÉN "L"FOREVER
beküldve: 2009-09-04 15:03:36
(#126) Üdv.
Most olvastam a TV újságban, hogy ma este 21:00-kor az AXN csatornán leadják a Death Note első filmjét egy hétre rá meg a folytatását.
Most olvastam a TV újságban, hogy ma este 21:00-kor az AXN csatornán leadják a Death Note első filmjét egy hétre rá meg a folytatását.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2009-07-24 16:50:33
(#125) Haggyjuk még az amcsi változatot.
A dragon ballt már megint megakarják csinálni.
A dragon ballt már megint megakarják csinálni.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Nekem se nagyon jött be a magyar szinkron.
Én is láttam az L change the world-öt és nekem csak azért tetszett mert L-t Matsuyama Ken'ichi játsza és mindketőjüket imádom!!!
Én is láttam az L change the world-öt és nekem csak azért tetszett mert L-t Matsuyama Ken'ichi játsza és mindketőjüket imádom!!!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-27 14:10:54
beküldve: 2009-07-19 16:32:16
(#123) Láttam mind a két részt, japán hanggal és angol felirattal..
(*tapsvihar* Tetszett, többször is megnéztem^^)
A magyar szinkron valahogy nem jött be.. de azért úgy is megnéztem. =D
L Change The World c. filmet ki látta?
Az leírhatatlanul jó..
Aki még nem látta, annak mindenképpen meg kell néznie!
Itt főként az L rajongókhoz szólok. (:
Legjobb.
(*tapsvihar* Tetszett, többször is megnéztem^^)
A magyar szinkron valahogy nem jött be.. de azért úgy is megnéztem. =D
L Change The World c. filmet ki látta?
Az leírhatatlanul jó..
Aki még nem látta, annak mindenképpen meg kell néznie!
Itt főként az L rajongókhoz szólok. (:
Legjobb.
There are some things you can never get back, no matter how much effort you put in. ~
Én láttam mind a két filmet (magyar szinkronnal) és naon jó, de az számomra is kérdéses,hogy mikor adják ki dvd-n.
én nemrég írtam a MangaFannak, hogy kiadják-e, és ha igen mikor.
azt válaszolták, hogy mivel a filmek jogait megvették, ezért természetesen kiadják DVD-n, de még ők sem tudják, hogy ez mikorra fog sikerülni, mert nagy herce-húrca folyik az egyeztetéseknél az eredeti jogtulajdonossal...
szerk.: elírás...
私は日本のファンです。
Szerk: まぁや 2009-07-15 16:17:36
beküldve: 2009-07-15 16:07:24
(#121) Hát nemtudom h leadják e...
De ha a második részhez volt elég néző
De ha a második részhez volt elég néző
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-07-06 17:51:54
(#119) Én DvD kiadás előtt jobban örülnék ha L utolsó napjait leadnák még.
^^Usagi Tsukino^^
beküldve: 2009-07-04 15:58:46
(#118) Én láttam mind a két filmet (magyar szinkronnal) és naon jó, de az számomra is kérdéses,hogy mikor adják ki dvd-n.
Én vagyok a Halálisten fia! Rettegjetek hatalmas Japánimádatomtól!!!
beküldve: 2009-07-04 15:52:35
(#117) Amúgy azt valaki tudja hogy a Death nOte filmet nem fogják kiadni DVD formátumban mert nagyon jóó lenne és azt vártam a mostani Con-on és hát nem volt, azért gondolom talán a mostani nyárin sztem ki kéne adni!!!:)) Nagyon jóó lenne!!:)) És azért gondoltam hogy ki fogják adni mert már szinkronos is volt Januárban!!!:)) Meg most is leadták és annyira remlélem!!!:)
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-07-02 20:31:12
(#116) Azt tudom,onnan nem láttam,hogy Sayu az apjával beszél.
^^Usagi Tsukino^^