Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note élő szereplős film
Eggyet kell értenem veled egyrészt mert:tényleg egész jó a színász(L) és más részt nekem Light nagyon nem szimpi az animeben sokkal jobb:S
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-06-09 17:27:50
(#99) Lylith: Ebben egyet kell értenem veled. Az élő Raito-kun szánalmas megcsúfolása az anime-belinek.
Ajaj, most jön a Moderátor, vagy a felbőszült rajongók a jelzőim miatt...
De szerintem ez is csak egy vélemény a sok közül, senkit nem akarok provokálni vagy megsbántani.
Mind1...szerintetek jól játsza Kenichi Matsuyama L-t?
*Kis igazítás. A moderátor*
hát szerintem nagyon jól játszik, kellőképpen furcsára és különcre vette a figurát
vele sokkal jobban eltalálták a színészt, mint mondjuk Light esetében
"somewhere over the rainbow dreams really do come true"
beküldve: 2009-06-06 23:06:02
(#97) beküldve: 2009-06-06 21:11:57
(#96) beküldve: 2009-06-06 20:29:50
(#95) Izzy, Wynter: A warezolással kapcsolatos és a kapcsolódó hozzászólásokat eltávolítottam. A jövőben az ilyen ügyek megvitatását kerüljétek! A fórumszabályzat itt érhető el. További kellemes fórumozást kívánok: Moderátor
Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
Ó igen?Én mindent letöltök
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-06-06 20:12:33
(#92) épphogy megjöttem már szabályt szegek...merre is van az az a szabályzat?átnyálazom
gondoltam én naív lélek, talán ha már egy ilyen fórumra tévedek, még ilyenről szó eshet.
plussz hozzá tenném, hogy én szívem szerint EREDETIBE venném meg, csak a végső kétségbeesés vezérel kétes utakra.
gondoltam én naív lélek, talán ha már egy ilyen fórumra tévedek, még ilyenről szó eshet.
plussz hozzá tenném, hogy én szívem szerint EREDETIBE venném meg, csak a végső kétségbeesés vezérel kétes utakra.
Szerk: Izzy 2009-06-06 20:16:00
beküldve: 2009-06-06 20:08:33
(#91) Mind1...szerintetek jól játsza Kenichi Matsuyama L-t?
*Kis igazítás. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-06 20:26:12
Kira párti vagy?
Nem igazán. Azon kevés emberek közé tartozom, aki mindkettejüket favorizálja. :)
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
beküldve: 2009-06-06 17:07:06
(#85) Logikus h aki az animet látta előbb az fanyalog a filmre. Mondjuk én először láttam a filmeket, és nálam nagyot szóltak...erre felbuzdulva vettem meg a képregényt és azóta bele pillantgatok az animebe is....tulajdonképpen amióta láttam a DN-t azóta vagyok manga fanatic...a film is képes a csodákra
XD
XD
beküldve: 2009-06-06 14:56:52
(#84) Lehet, h én most meg leszek kövezve, de engem a filmek kifejezetten irritáltak. Az L change the world-öt és az első részt láttam, de a Last name-nek csak az első feléig jutottam.
Az anime és a manga az igazi, legalábbis az én ízlésem xint.
Bár igaz, h volt néhány dolog, ami viszont a filmben sokkal jobban tetszett.
Az anime és a manga az igazi, legalábbis az én ízlésem xint.
Bár igaz, h volt néhány dolog, ami viszont a filmben sokkal jobban tetszett.
Szerk: Wynter 2009-06-06 15:04:11
(bár a 2 halálisten jól meg lett csinálva )
meg lehetett volna sokkal jobbra is csinálni őket
-
beküldve: 2009-06-06 11:26:22
(#82) Nekem szivem szerint nagyon tetszett mind 2 rész de az Anime
jobban tettszett . És avval is egyet értek hogy a szívrohamok túl lettek játszva . De 8 ez az én véleményem (bár a 2 halálisten jól meg lett csinálva )
jobban tettszett . És avval is egyet értek hogy a szívrohamok túl lettek játszva . De 8 ez az én véleményem (bár a 2 halálisten jól meg lett csinálva )
ASD_AS:_AS:G_HGf