Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note élő szereplős film
Én már kb 4 hónapja néztem meg az L Change the WorLd-öt és nagyon tetszett a legjobb sztem az mikor L biciklizik .
Tervben van a megtekintése.
at the end,we all die alone
Én már kb 4 hónapja néztem meg az L Change the WorLd-öt és nagyon tetszett a legjobb sztem az mikor L biciklizik .
Nekem az nem tetszett. Mondjuk mindig is Kira rajongó voltam.
Az tény, hogy a végén túlzásokba esett, de maga az elképzelés szerintem jó volt.
Valaki tudja hogy Zac Efron-on kivül ki fog szerepelni az amerikai változatban?
Neee... csak őt ne >_> Már migrénem lesz ha mégegyszer meglátom valahol -.-
teljesen egyetértek...-.-
Time waits for no one.
Valaki tudja hogy Zac Efron-on kivül ki fog szerepelni az amerikai változatban?
Neee... csak őt ne >_> Már migrénem lesz ha mégegyszer meglátom valahol -.-
Kenzen naru tamashi wa, kenzen naru seishin to, kenzen naru nikutai ni adoru.
beküldve: 2010-11-15 21:13:36
(#141) L biciklizik?? akkor már tényleg meg kell néznem..XD
Time waits for no one.
beküldve: 2010-11-15 19:48:53
(#140) Én már kb 4 hónapja néztem meg az L Change the WorLd-öt és nagyon tetszett a legjobb sztem az mikor L biciklizik .
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-11-14 22:09:25
(#139) az első két részt egymásután néztem meg egy délután, és miután kisírtam a szemem (egy kissé érzékeny típus vagyok..xD) felis kiáltottam hogy "ezt meg kell szereznem!"xD...viszont a harmadik részt még énse láttam... de meg fogom nézni
Time waits for no one.
beküldve: 2010-11-14 21:47:03
(#138) beküldve: 2010-05-08 11:15:20
(#137) beküldve: 2010-04-16 22:49:07
(#136) Még jó 1 évvel ezelőtt néztem az utolsó filmet , azt is angol felirattal,előtte meg az első kettőtt. Végülis mindegyik tetszett, bár inkább az első kettőre szavazok. Sokkal mulattatóbb. Kár, hogy még több halálisten nem volt benne.
A magyar szinkron ugyanaz volt, mint az animében, így nem volt annyira élvezhető mint az eredeti japán szinkron.
A magyar szinkron ugyanaz volt, mint az animében, így nem volt annyira élvezhető mint az eredeti japán szinkron.
Célozd meg a Holdat - még ha el is hibázod, a csillagok között landolsz.
beküldve: 2010-01-23 13:39:29
(#135) Jó tudni, hogy van harmadik :)
"A fájdalom és a halál csak egy jó harc velejárója..." (Kenpachi)
beküldve: 2009-12-08 18:33:30
(#134) Huhh rég jártam erre.
Végre elkészültünk a Death Note Amatőr filmmel! Aki meg szeretné nézni az ezen az oldalon[Link] mindent megtalál. Reméljük sikerül majd elnyernie a tetszéseteket mi mindent bele adtunk, ez a maximum amit ki tudtunk hozni jelen helyzetünkből. Jó szórakozást!
Végre elkészültünk a Death Note Amatőr filmmel! Aki meg szeretné nézni az ezen az oldalon[Link] mindent megtalál. Reméljük sikerül majd elnyernie a tetszéseteket mi mindent bele adtunk, ez a maximum amit ki tudtunk hozni jelen helyzetünkből. Jó szórakozást!
The bird of Hermes is my name eating my wings to make me tame.
beküldve: 2009-10-26 18:12:53
(#133) IMÁDOM ŐKET.FŐKÉPPEN A HARMADIKAT.3-SZOR IS MEGNÉZTEM IGAZ ,HOGY FELIRATOSAN,DE AZ EGY CSEPPET SEM ZAVART.CSAK A JAPÁN VÁLTOZAT JÖHET SZÓBA,UGYANIS AZT HALLOTAM HOGY LESZ EGY "AMERIKAI" VÁLTOZATA IS. L CHANGE THE WORLDOT AJÁNLOM MINDENKINEK,AKI NEM LÁTTA.HIGGYÉTEK EL NEM FOGJÁTOK MEGBÁNNI:ÉN MÁR CSAK TUDOM ,MINDÉG ELSÍROM MAGAM A VÉGÉN "L"FOREVER
Amerikai változat? Ez komoly?. -.-'. Hát, ha lesz az sztem tuti béna lesz. na mind1.
Amúgy én is imádom mind a hármat, mondjuk nekem inkább a második jön be, csak kár, hogy Light meghal. .
Mi a jó szerintetek az élőszereplős Death Note filmben?
Irgalmasan rövid "A napra lehet nézni, de nem egészséges."