Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note élő szereplős film
beküldve: 2008-07-13 18:06:53
(#21) Nem rég láttam a harmadik filmet és az nagyon vicces amikor
L kihúzza magát és úgy megy
Én már láttam sok japánt, akinek jól állt a szőke haj. Az egész attól függ, milyen árnyalatú a bőre és milyen árnyalatú a szőke szín, amire festik a haját. Mert ugyebár a tejfölszőkétől kezdve, a világosbarnáig kismillió különböző árnyalat létezik, és lehet, hogy az egyik szín nagyon jól áll az illetőnek, a másikkal viszont borzasztóan néz ki. Ez egyébként nem csak a japánokra, de a világ összes nemzetére is egyaránt érvényes. Aki ügyes, az megtalálja a megfelelő bőr szín-haj szín kombinációt, és akkor nem néz ki hülyén, akár szőke, akár vörös, akár barna, akár fekete.
Azzal viszont egyetértek, hogy jobb meghagyni feketének a lányok (és fiúk) haját, még akkor is, ha a megformálandó karakterüknek más a hajszíne. Akármilyen jól is mutat egy adott szín egy animében, vagy egy manga borítóján, az életben az nem feltétlenül fog nagy sikert aratni (lásd: Sailor Moon live action). Ha egyszer a szemüket sem műtetik ötszörösére a mangahatás kedvéért, akkor a hajukat sem kell átfesteni.
Azzal viszont egyetértek, hogy jobb meghagyni feketének a lányok (és fiúk) haját, még akkor is, ha a megformálandó karakterüknek más a hajszíne. Akármilyen jól is mutat egy adott szín egy animében, vagy egy manga borítóján, az életben az nem feltétlenül fog nagy sikert aratni (lásd: Sailor Moon live action). Ha egyszer a szemüket sem műtetik ötszörösére a mangahatás kedvéért, akkor a hajukat sem kell átfesteni.
Egyetertek viszont letezik paroka is.
beküldve: 2008-06-24 01:28:53
(#19) Én már láttam sok japánt, akinek jól állt a szőke haj. Az egész attól függ, milyen árnyalatú a bőre és milyen árnyalatú a szőke szín, amire festik a haját. Mert ugyebár a tejfölszőkétől kezdve, a világosbarnáig kismillió különböző árnyalat létezik, és lehet, hogy az egyik szín nagyon jól áll az illetőnek, a másikkal viszont borzasztóan néz ki. Ez egyébként nem csak a japánokra, de a világ összes nemzetére is egyaránt érvényes. Aki ügyes, az megtalálja a megfelelő bőr szín-haj szín kombinációt, és akkor nem néz ki hülyén, akár szőke, akár vörös, akár barna, akár fekete.
beküldve: 2008-06-19 19:40:11
(#18)
Szerk: jinfanni 2008-06-19 19:40:29
Ez azért van, kedves spoilerező barátom, mert a japán lányok igen ritkán szőkék!!! lol
Létezik ám hajfesték is.
Most képzelj el egy japán lány Misa szerepében, de szőke hajjal! Szerintem kész katasztrófa lenne
Szerk: .., 2008-06-08 11:06:21
beküldve: 2008-06-04 19:21:52
(#16) Még csak részleteket láttam belőle, de mikor Lightot látom (alias Kira) mindig a battle royale jut az eszembe és Suja, meg hát fura hogy Misa nem szőke. De amugy tetszik.
A szél hátán járj mindig, és arcodon ragyogjon a nap, a végzet szele repítsen a magasba hogy fennt táncolj a csillagokkal.
Ez azért van, kedves spoilerező barátom, mert a japán lányok igen ritkán szőkék!!! lol
Létezik ám hajfesték is.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Hát igen sztem is van kis különbség köztük! főleg h Misa az animében szőke a filmben pedíg barna!!
Amg... nem haragszik rád sztem senki, de legközelebb használd a "spoiler" funkciót... így csak azok fogják látni/olvasni, akiket nem zavar... ok???
Ebben mi volt a spoiler?
Nem tudja valaki, hogy hogyan tudnám megszerezni, lehetőleg magyar felirattal? Csak mert nekem nagyon tetszik az anime, és kíváncsi vagyok a filmre is, de nem igazán tudom, hogy hol kereshetném...
eBay?
beküldve: 2008-05-23 19:06:38
(#12) Nem tudja valaki, hogy hogyan tudnám megszerezni, lehetőleg magyar felirattal? Csak mert nekem nagyon tetszik az anime, és kíváncsi vagyok a filmre is, de nem igazán tudom, hogy hol kereshetném...
"Más nyelven beszélsz és más nyelven írsz, de magyarul álmodsz, magyarul sírsz..."
Szerk: Hanoi 2008-05-23 19:08:10
Hát igen sztem is van kis különbség köztük! főleg h Misa az animében szőke a filmben pedíg barna!!
Amg... nem haragszik rád sztem senki, de legközelebb használd a "spoiler" funkciót... így csak azok fogják látni/olvasni, akiket nem zavar... ok???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-18 21:36:00
(#10) Én már megszoktam hogy amiket nézek/nézni tervezek, már bele se nézek topikjába...ide is csak azért kerültem, mert nem jó helyen van.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Sorry tényleg! Elfelejtettem h én egy kicsivel előrébb járok a dolgokban mint ti! Nem szándékos volt, remélem elnézed nekem ezt!
Nem arról van szó, hogy előrébb jársz... Sokan már végignézték, de akkoris biztos van valaki, aki nem nézte még meg. Sajnos ez már a sokadik alkalom, hogy valaki valamit elmond.
Na mindegy, azok után, hogy a Sláger Rádióban főműsoridőben bemondták a Harry Potter 7. végét, már semmin sem csodálkozom.
beküldve: 2008-05-18 20:08:53
(#8) Sorry tényleg! Elfelejtettem h én egy kicsivel előrébb járok a dolgokban mint ti! Nem szándékos volt, remélem elnézed nekem ezt!
Sagara Sanosuke, lelkes verekedő!!!
Ezzel egyet értek de nem csak L zseniális hanem Kira is az!! De a film vége az nem volt az igazi amikor L-nek megkellet volna halni az anime szerint azt közben meg átvágták Kira fejét!
Nagyon kösz, hogy elmondtad mi van az eredeti sztori szerint.
Komolyan, néhányan le se szarják, hogy más még meg akarja nézni.