Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note élő szereplős film
A DN Last nameban érdekes fordulat jött.Érdekes volt.Csak sajna a legvégét nem láttam.
L meghalt a végén csak 28 napos szabály vmi és átírta a dátumot
*Hiányzó spoiler pótolva. A moderátor*
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerk: Moderátor 2009-07-02 20:34:36
beküldve: 2009-07-02 20:01:26
(#114) A DN Last nameban érdekes fordulat jött.Érdekes volt.Csak sajna a legvégét nem láttam.
^^Usagi Tsukino^^
beküldve: 2009-07-02 17:12:47
(#113) Hát az Evulúció nekem se nagyon jött be mint live action. Bár ha függetlenként nézzük akkor jó kis film egy kis humorral. A zseniális teknősről ne beszéljünk of vége
A Dn első filmje nekem nem tetszett biztos L hiánya XD A második film különössen jó lett. A film eltér a mangától. Ezért érdemes mind ketőt megnézni! Az amerikai remékről ne essen szó max csak a szereplőkről asszem Orlando Bloom lesz L, de nem biztos egyáltalán nem hasonlít De alig várom hogy láthassam. Mondjuk a japánban probléma volt hogy az egyébként amerikai szereplők is japánok, lehet az amerikaiak is ugyezt foglyák csinálni, japánok nélkül?
És ezúton írnám a japánok nem kínaiak valaki mondja már meg nekik!
A Dn első filmje nekem nem tetszett biztos L hiánya XD A második film különössen jó lett. A film eltér a mangától. Ezért érdemes mind ketőt megnézni! Az amerikai remékről ne essen szó max csak a szereplőkről asszem Orlando Bloom lesz L, de nem biztos egyáltalán nem hasonlít De alig várom hogy láthassam. Mondjuk a japánban probléma volt hogy az egyébként amerikai szereplők is japánok, lehet az amerikaiak is ugyezt foglyák csinálni, japánok nélkül?
És ezúton írnám a japánok nem kínaiak valaki mondja már meg nekik!
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-02 13:33:31
(#112) Sokan mondták hogy nagyonnagy istencsászárág a film. Engem különösebben nem kötött le. Szvsz megnézném az anime sorozatot, vagy elolvasnám a mangát minhogy megnézzem ezt. Nektek (akiknek tetszett) mi tetszett annyira a filmben?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2009-07-02 13:36:50
beküldve: 2009-06-24 14:53:21
(#111) Jajamm. Majd utólag mondok véleményt nem akarom előre megítélni.
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-06-24 14:49:24
(#110) Hát nem tudom. A Dragon Ball Evolution után én már nem bízok az amerikaiakban De azért reménykedek!
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-06-24 14:46:53
beküldve: 2009-06-24 14:23:58
(#108) Készül az amerikai változata.Vajon milyenre sikerül majd,úgy tudom h a mangát követi,egy az egyben,ha minden igaz.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2009-06-24 14:24:23
Nagyon szívesen
Mind1...szerintetek jól játsza Kenichi Matsuyama L-t?
Szerintem nagyon jól játsza! *fangirl*
Light nekem se tetszett a filmben, nem hasonlít az animés karakterre, és szvsz a színész pár jelenetett túl is játszott.
De a film ettől függetlenül jó!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-06-22 20:53:10
Szerk: Moderátor 2009-07-02 18:19:32
Az első rászhez ugy tudom nem készült magyar felirat a LAst Name hez itt tudod letölteni [Link] Szinkronosan pedig innen tudod letölteni mindkettöt.[Link] Az összes letöltés manü pont alatt megtalálod remélem tudtam segiteni
beküldve: 2009-06-22 20:38:46
(#103) magyarul vagy magyar felirattal honann tudtátok megszerezni??
mert eddig a tv-ben és a moziban láttam gépen meg kinai felirattal van meg és az hát... nem az erősségem
mert eddig a tv-ben és a moziban láttam gépen meg kinai felirattal van meg és az hát... nem az erősségem
Egyetértek a többiekkel szerintem is nagyon jo alakitást nyujtott. Nekem konkrétan Light nagyon nem tetszett ugyanis egyáltalán nem hasonlitott az anime beli Light-ra... De L nagyon király volt.
Szerk: Keiichi 2009-06-22 20:34:47
Mind1...szerintetek jól játsza Kenichi Matsuyama L-t?
*Kis igazítás. A moderátor*
Istenien (Teljesen bezsongott)
De ha bénán játszott volna(szerintem ez lehetetlen)nekem akkor is tetszet volna.Még a Nana-ban is imádtam pedig ott nem volt sokat (bocs hogy it mutatom ki a rajongásonat de teljesen oda vok)
Szerk: jinfanni 2009-06-22 21:11:55