Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note élő szereplős film
beküldve: 2009-06-06 11:10:09
(#81) Én még csak az első részt láttam, de az rohadtjó! De nemsokára megszerzem a másodikat is, úgyhogy lécci, nekem semmit se áruljatok el belőle!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-06-06 09:20:04
(#80) modjuk az egészben én azt nem vágtam h tévébe minek adták le
hamarabb?!
mondjuk nagyon nem zavar mert moziba is megnéztem
hamarabb?!
mondjuk nagyon nem zavar mert moziba is megnéztem
"A világ velejéig romlott"
beküldve: 2009-06-06 09:14:55
(#79) bevallom, a második végén elbőgtem magam
Kira párti vagy?
én is elég szomorú voltam
-
beküldve: 2009-06-06 01:00:31
(#77) Nekem is tetszettek a filmek. (Oké, bevallom, a második végén elbőgtem magam. - De ha egyszer olyna jól csinálták meg!!! ) Volt bennük pár érdekes megoldás, jó volt ilyen szemszögből is látni a sztorit.
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
beküldve: 2009-06-06 00:56:34
(#76) hát én imádom a filmet, bár lehetséges hogy csak a drága L személye miatt
"somewhere over the rainbow dreams really do come true"
beküldve: 2009-06-03 13:33:08
(#75) nekem is jobban bejött a 2. film de inkább csak matsuyama miatt ültem 50centire a tv-től xD
Mattkitsune
beküldve: 2009-06-03 10:35:14
(#74) Nekem nagyon tetszett,némelyik részt ötletesebbnek találtam,mint ahogy a mangában van.
at the end,we all die alone
Nekem azt mondták, hogy nem lett jó...:S unalmas....:S
Most kinek van igaza ???
Most kinek van igaza ???
Szerintem nézd meg és majd eldöntöd, hogy unalmas e vagy sem.
Én azért ajánlom, mert nekem tetszett, bár azt meg kell hagyni, hogy a második filmje jobb volt.(legalább is nekem jobban tetszett, de ez csak saját vélemény.)
Úgyhogy én csak azt tudom mondani, hogy nézd meg, hiszen mindenkinek más az ízlése. Lehet, hogy ami valakinek nem tetszik az neked tetszeni fog.
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2009-05-06 12:44:25
(#72) Az unokatestvérem és én úgy döntöttünk h a manga az anime és a japán élőszereplős film után megcsináljuk a mi "magyar"
élőszereplős death note filmünket. A film még készülőben van ezért még csak a bemutatót illetve két film jelenetet tudok mutatni! Azért csináljuk azt a filmet mert szeretjük a death note-ot és mert kíváncsiak vagyunk h mit reagálnak a magyar death note fanok (azaz ti) egy ilyen projektre! A véleményeteket kérjük mondjátok meg ha tetszik, ha meg nem tetszik akkor nem durván mondjátok meg h mi nem tetszet h tudjunk rajta változtatni h az lehetséges!
A filmet kevés "színész"segítség vel hozzuk össze két 17 éves srác nem pénzel minket senki 0 forintból hozzuk össze a filmet ezt kérlek titeket vegyétek figyelembe, ez a maximum amit ki tudunk hozni a filmből. Többnyire ezért és az idő miatt kicsit a story-t át írtuk h beleférjen egy 2és fél órás filmbe! És mellesleg h megvalósítható legyen!!!
Remélem sikerült felkeltenem az érdeklődéseteket!
Előre is köszi a kommenteket az (unokatestvérem nevében is!)
itt a filmünk oldala ahonnan meglehet nézni a bemutatót és a két film részletet! [Link] (ide csak nem baj h fölraktam :) Ha igen akkor elnézést)
élőszereplős death note filmünket. A film még készülőben van ezért még csak a bemutatót illetve két film jelenetet tudok mutatni! Azért csináljuk azt a filmet mert szeretjük a death note-ot és mert kíváncsiak vagyunk h mit reagálnak a magyar death note fanok (azaz ti) egy ilyen projektre! A véleményeteket kérjük mondjátok meg ha tetszik, ha meg nem tetszik akkor nem durván mondjátok meg h mi nem tetszet h tudjunk rajta változtatni h az lehetséges!
A filmet kevés "színész"segítség vel hozzuk össze két 17 éves srác nem pénzel minket senki 0 forintból hozzuk össze a filmet ezt kérlek titeket vegyétek figyelembe, ez a maximum amit ki tudunk hozni a filmből. Többnyire ezért és az idő miatt kicsit a story-t át írtuk h beleférjen egy 2és fél órás filmbe! És mellesleg h megvalósítható legyen!!!
Remélem sikerült felkeltenem az érdeklődéseteket!
Előre is köszi a kommenteket az (unokatestvérem nevében is!)
itt a filmünk oldala ahonnan meglehet nézni a bemutatót és a két film részletet! [Link] (ide csak nem baj h fölraktam :) Ha igen akkor elnézést)
The bird of Hermes is my name eating my wings to make me tame.
beküldve: 2008-11-23 10:25:24
(#71) a mostani filmhez nem lesz plakátos akció? TT___TT
pedig tök jó lenne.... *elképzeli Kenichi Matsuyamát a falára*
habár most nincsen conos karszalag...akkor egy magyar DiszNót kötet felmutatásával? xD
pedig tök jó lenne.... *elképzeli Kenichi Matsuyamát a falára*
habár most nincsen conos karszalag...akkor egy magyar DiszNót kötet felmutatásával? xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-10-29 22:28:50
(#70) Nekem azt mondták, hogy nem lett jó...:S unalmas....:S
Most kinek van igaza ???
Most kinek van igaza ???
Glamorous sky.みわくの よる
beküldve: 2008-10-12 17:26:12
(#69) "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-10-05 19:02:00
(#68) Most, hogy már a moziban is vetítik én is eljutottam oda, hogy megnéztem a filmeket. Ettől függetlenül a moziba is elmegyek rá, ha vetítik mifelénk.
Death Note Mozi 1-2.
Mind a kettő tetszett, eleget változtattak a sztorin ahhoz, hogy az anime ismerete mellet is tudjon újat nyújtani. A színészi játékkal nem volt gondom (mondjuk nem ez volt az első live mozim), de a szívrohamokat rendesen túljátszották a statiszták. A belső monológok kicsit hiányoztak és Light is kevésbé volt pszichó az ördögi kacajai nélkül.
Utánanéztem kicsit Matsuyama Kenichinek és kiderült, hogy ő játszotta Shint a Nana moziban, ott nem tudta felkelteni a érdeklődésemet (mondjuk az első moziban szinte alig volt szerepe Shinnek, a másodikra meg lecserélték a színészt), viszont ő játssza a főszerepet a Detroit Metal City mozi verziójában is, amit mindenképp meg akartam nézni, de most még inkább kíváncsi lettem rá.
L Change the World
Olyan volt, mintha a Vírus és egy James Bond film kombinációja lett volna, megfejelve L-el. A haldoklási jelenetek itt is rendesen túl lettek játszva
L elvitte a hátán számomra a filmet, de ha nem lennék L fangirl akkor valószínűleg csak fanyalognék.
Death Note Mozi 1-2.
Mind a kettő tetszett, eleget változtattak a sztorin ahhoz, hogy az anime ismerete mellet is tudjon újat nyújtani. A színészi játékkal nem volt gondom (mondjuk nem ez volt az első live mozim), de a szívrohamokat rendesen túljátszották a statiszták. A belső monológok kicsit hiányoztak és Light is kevésbé volt pszichó az ördögi kacajai nélkül.
Azért itt is elég szociopata volt a gyerek, főleg amikor megölte a saját barátnőjét és eljátszotta a gyászoló fiú szerepét.
L ezzel szemben tökéletes volt, a színész zseniálisan hozta a karaktert, gyakorlatilag olyan volt, mintha a rajzolt figura kelt volna életre.Utánanéztem kicsit Matsuyama Kenichinek és kiderült, hogy ő játszotta Shint a Nana moziban, ott nem tudta felkelteni a érdeklődésemet (mondjuk az első moziban szinte alig volt szerepe Shinnek, a másodikra meg lecserélték a színészt), viszont ő játssza a főszerepet a Detroit Metal City mozi verziójában is, amit mindenképp meg akartam nézni, de most még inkább kíváncsi lettem rá.
L Change the World
Olyan volt, mintha a Vírus és egy James Bond film kombinációja lett volna, megfejelve L-el. A haldoklási jelenetek itt is rendesen túl lettek játszva
és kissé idétlen volt a két perc alatt gyilkoló vírus. Azért abba belegondolhattak volna a készítők, hogy így szinte teljesen alkalmatlan biológiai fegyvernek, hiszen nem tud terjedni.
A film, mint krimi nem tetszett, mint L fanszervíz igen. Imádnivaló volt, ahogy a két gyerekkel igyekezett boldogulni meg amikor felegyenesedve próbált járni. L elvitte a hátán számomra a filmet, de ha nem lennék L fangirl akkor valószínűleg csak fanyalognék.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-10-05 11:36:42
(#67) még sajna nem láttam de nagyon kiváncsi vagyok rá.Remélem leadják Gyöngyösön is...
アニメ&マンガ 永遠に!!!^^