Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
beküldve: 2008-11-02 17:37:02
(#559) Gegew40k, Kyoto: Ez sem ilyen egyszerű...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-11-02 17:03:27
(#557) ehhez éncsak annyit tennék hozzá h azokat akiknek emberölés miatt kell leülniük mongyuk 20 évet és eközben meg az adófizetők pénzéből tévéznek meg egyéb luxusok meg midnen...na én azokat vagy lelőném (nem vicc az én pénzemből 1 ien féreg ne élősködjön) v építenék 1 guatemalai típusú börtönt...na azthiszem átgondolná a tetteit a bűnös... ez az én véleményem
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Sajnos az életben a helyzetek ritkán olyan egyértelműek, hogy legyen jó és rossz választás. Igen gyakran csak két (vagy több) egyformán jó és rossz elemekből felépülő lehetőség. Néha pedig sajnos csak két rossz közül választhatunk (lásd például (ön)védelemből ölni. De ez egy jóval komplexebb problémakör, aminek a megvitatására ez a topi nem alkalmas (de ha van rá igény, szívesen megvitatom az érdeklődőkkel).
Na igen... szóval a fenti mondatom pontosabban: "Pedig ezen nálunk sokkal okosabb emberek is igen sokat vitatkoztak és vitatkoznak... "
*hatalmas cinikus vigyor és közben bólogat*
Pontosan, pontosan...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
A gyilkosság ígyis-úgyis bűn,ha családon belül,akkor pedig halmozottan,ezen nincs mi vitatkozni.
Pedig ezen nálunk sokkal okosabb emberek igen sokat vitatkoztak és vitatkoznak... Mármint (általában) úgy, hogy az emberölés mikor nem bűn...
Például filozófia és etika tantónénim, aki szerintem még egy érettségit se érdemelne, na mindegy....
Pedig ezen nálunk sokkal okosabb emberek igen sokat vitatkoztak és vitatkoznak...
Mármint (általában) úgy, hogy az emberölés mikor nem bűn...
Igen kemény katolikus nevelést kaptam,ennek folyamán a belsőnkbe itatták,hogy az emberölés minden formája bűn.Hogy ki hogy vélekedik erről azt döntse el ki-ki maga.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
A gyilkosság ígyis-úgyis bűn,ha családon belül,akkor pedig halmozottan,ezen nincs mi vitatkozni.
Pedig ezen nálunk sokkal okosabb emberek igen sokat vitatkoztak és vitatkoznak... Mármint (általában) úgy, hogy az emberölés mikor nem bűn...
Például filozófia és etika tantónénim, aki szerintem még egy érettségit se érdemelne, na mindegy....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-11-02 15:46:35
(#550) jó nektek De sebaj,2 évig kell kihúznom,aztán tesómmal húzunk bulizni esténtként
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Kéne egy barátnő...Akkor legalább lenne indokom elhagyni ezt a házat...
Ott a pont.
Én speciel streetballozok, estefelé szoktam kimenni, nyáron sokáig szoktam maradni. Mondjuk nem azért megyek, hogy ne legyek itthon, de hát a te dolgod.
Amúgy most is oda készülök.
beküldve: 2008-11-02 14:55:31
(#548) járok ping-pong-ra(heti 2 suli után) meg matekszakra(heti ' 4-től),gitárheti 2-ő szolfézs heti 1 duplaóra...Ezekkel csak annyi a gond,hogy szülők mindig 6 után érnek haza,és csak az egyik gitár órám,meg a szolfézs van 6 után....Ötletem sincs mit csináljak...Kéne egy barátnő...Akkor legalább lenne indokom elhagyni ezt a házat...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Kollégiumba semmi pénzért nem engednek,tanulni,meg nem tok,max törit,a többit órán megjegyzem...
Nálunk a kolesz volt az egyetlen megoldás, marha messze járok fősulira, és az albérlet meg iszonyú drága.
Viszont akkor keress magadnak valami rendszeres házon-kívüli foglalkozást. Nincs a sulidban egy klassz csapat, akik sportolnak rendszeresen? Vagy olvasó kör? Akármi?
beküldve: 2008-11-02 12:48:52
(#546) Kollégiumba semmi pénzért nem engednek,tanulni,meg nem tok,max törit,a többit órán megjegyzem...
beküldve: 2008-11-02 12:44:24
(#545) Na, végre megjöttem!
A témához: Nálunk is vannak gondok a szüleimmel, de már megtanultam tűrni és nyelni. Elvégre ők fizetik mindenemet (éljen a gyakorlatias életszemlélet!).
És remek menekülési lehetőség a kollégium, sőt még a tanulás is...
A témához: Nálunk is vannak gondok a szüleimmel, de már megtanultam tűrni és nyelni. Elvégre ők fizetik mindenemet (éljen a gyakorlatias életszemlélet!).
És remek menekülési lehetőség a kollégium, sőt még a tanulás is...