Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
BTW belekötnék az aláírásodba: Amit a Google nem ismer az még létezhet, de ami nincs fent az Interneten az nem létezik.
Nagashi: Jájj, az előző avád sokkal jobb volt.
Pedig ez a "fogkrémreklámmosolyúeg r" nagyon ott van.
Mi is az amit nem ismerek?
A fejléceket.
Nagashi: Jájj, az előző avád sokkal jobb volt.
Ezzel sokkal komolyabbnak tűnsz!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-11-16 01:03:16
(#613) Igazad volt Milady, tényleg elkélt a csere :) Kommentelem is a topikjában.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Valóban paranoiás vagyok és sértődékeny.
Jaj szegénykém , az nem jó
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Milady: Csak azért mondta, mert a megnyilvánulásaidból nem úgy tűnt, hogy ismered...
Mi is az amit nem ismerek?űűtermészetesen csak javasatképp tettem, mert sokkal komolyabb az avatárjánál.
Semmi rosszindulat hisz ismersz
Mi is az amit nem ismerek?űűtermészetesen csak javasatképp tettem, mert sokkal komolyabb az avatárjánál.
Semmi rosszindulat hisz ismersz
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Nálunk a c és a d a két hatosztályos, az a az a társ. tudomány, a b meg a term. tudomány.
Milady: Csak azért mondta, mert a megnyilvánulásaidból nem úgy tűnt, hogy ismered...
Egyébként meg hadd döntse el mindenki maga, hogy milyen avatárt rak ki.
Egyébként meg hadd döntse el mindenki maga, hogy milyen avatárt rak ki.
beküldve: 2008-11-14 22:35:52
(#609) Alisternek
Nagashi:
Köszönöm a fejléceket el tudom olvsni (bár nagyon kedves hogy szóltál); választhatnál valamilyen komolyabb avatárt.
Nagashi:
Köszönöm a fejléceket el tudom olvsni (bár nagyon kedves hogy szóltál); választhatnál valamilyen komolyabb avatárt.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Ez annyira cés poén volt. (Cés poén: a sulinkban a spec. mat. tagozat a cé )
Nálunk pont a Dráma és Színművészet tagozat volt a cé
Nálunk ("értelemszerűen") a 'd' volta az irodalom- és drámatagozat, a 'c' a sporttagozat, az 'a' és a 'b' meg a két hatosztályos osztály.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ez annyira cés poén volt. (Cés poén: a sulinkban a spec. mat. tagozat a cé )
Pedig én b-s vagyok xD B-sek nálunk a matek-infósok xD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-11-13 14:44:01
(#606) emm...ja Amgy én egy barom rohadék paraszt vagyok,nagy ésszel,semmi több
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-13 14:40:50
(#605) és gondolom a szerény is TE vagy
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...