Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
beküldve: 2008-11-13 14:06:25
(#604) ott a pont.Én amgy megjegyzem "veszélyesztetett" korosztályba számítok,mind befolyásolás,mind erőszak terén..Erre az a váloszom hogy nézzenek meg:az osztályban ÉN nem röhögök soha az erőltetett vicceket,ÉN nem baromkodom el az órákat,ÉN nem vagyok divatmajom,ÉN vagyok egyedüli otaku,szal kívülálló vagyok.(No meg antifaces fan )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Könnyen megállapítható, hogy kinek szólt a válasz, a komment fejlécében levan írva, melyikre válasz..
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Köszönjük Albert Einstein.
Ha ez rám vonatkozik kikérem magamnak?
Nem, ez arra vonatkozott, hogy tőle volt az idézetem.
Nem vagy egy kicsit túlérzékeny/paranoiás?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Köszönjük Albert Einstein.
Ha ez rám vonatkozik kikérem magamnak?
Ő zseni volt én csak szimpla szociopata.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Akik nem tudják mit és miért csinálnak, de kell piercing mert mindenkinek van az osztályban és nehogy én lógjak ki a sorból. A hajam kék menő vagyok.
"Csak két dolog végtelenségében hiszek: az Univerzum és az emberi hülyeség. De az elsőben nem vagyok biztos."
A másodikban biztos lehetsz
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Akik nem tudják mit és miért csinálnak, de kell piercing mert mindenkinek van az osztályban és nehogy én lógjak ki a sorból. A hajam kék menő vagyok.
"Csak két dolog végtelenségében hiszek: az Univerzum és az emberi hülyeség. De az elsőben nem vagyok biztos."
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A lényeget értem, de sok helyen nem függnek össze a gondolataid, így azokat nem értem.
Bocsi ez ömleszett volt a látottakból, hisz ahova most járok ott töb azakközépiskola illetve gimmnázium van.
A lényeget értem, de sok helyen nem függnek össze a gondolataid, így azokat nem értem.
beküldve: 2008-11-12 22:09:13
(#594) Sziaztok
Bár van, aki számára blőd illetve butaság számomra nem az ahogy elnézem, a mai embereket csak érdekességképpen menjen le valaki a metróba ha épp nem kell mennie sehova 1/28-8 között az emberek ölik egymást. Akkor ahova járok most suliba olyan arcok vannak, hogy már elakad a szavam mennyire mű, ráadásul ha megszólal akkor végem van. És ezért tényleg elnézést, de a mai fiatalság. Akik nem tudják mit és miért csinálnak, de kell piercing mert mindenkinek van az osztályban és nehogy én lógjak ki a sorból. A hajam kék menő vagyok.
Valóban??? Nem tagadom nekem is volt lázadó korszakom punk voltam, Cure.os, stb de mindig tudtam miért választom az adott identitást.
Bár van, aki számára blőd illetve butaság számomra nem az ahogy elnézem, a mai embereket csak érdekességképpen menjen le valaki a metróba ha épp nem kell mennie sehova 1/28-8 között az emberek ölik egymást. Akkor ahova járok most suliba olyan arcok vannak, hogy már elakad a szavam mennyire mű, ráadásul ha megszólal akkor végem van. És ezért tényleg elnézést, de a mai fiatalság. Akik nem tudják mit és miért csinálnak, de kell piercing mert mindenkinek van az osztályban és nehogy én lógjak ki a sorból. A hajam kék menő vagyok.
Valóban??? Nem tagadom nekem is volt lázadó korszakom punk voltam, Cure.os, stb de mindig tudtam miért választom az adott identitást.
Azt a számot nem ismerem tőlük. de Magyar Nemzeti Hip-Hop és Királyok a házban rulz.
Hú hát én ismerem mindet, még koncertre is elmentem vagy 3-4szer. Nagyon jófejek (Miskolcra jártak egyetemre azért a nagy Miskolc és BAZ-megye imádat szal járnak erre gyakran)
no pussy, just the dicks
Azt a számot nem ismerem tőlük. de Magyar Nemzeti Hip-Hop és Királyok a házban rulz.
Ez annyira cés poén volt. (Cés poén: a sulinkban a spec. mat. tagozat a cé )
Nálunk pont a Dráma és Színművészet tagozat volt a cé
Úgy látszik,az mindenhol nyerő
Bár ahogyan a Belga szám is tartja "ás vagy, vagy bés? cés? óóó!"
no pussy, just the dicks