Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
beküldve: 2008-11-22 13:15:35
(#664) 3-mal sokat toltam, 4 nagyon szenny ahhoz képest. Én az 5-öt preferálom, mert tök ugyanolyan, mint a 3, csak jobb graffal. Ja, de ezt már leírtam.
Horsee: LOL
Horsee: LOL
beküldve: 2008-11-22 08:32:21
(#663) én,a 3-al nem játszottam,csak a 4-el meg 5-el,de nekem a 4 non tetszett!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Far Cryban meg magyar rendszámú autó, szóval.
Az semmi: a Splinter Cell kínai pályáján meg Fővárosi Csatornázási Művek felirattal ellátott csatornafedelek vannak.
Egyébként csatlakozom: ha HoMM (vagy Heroes), akkor 3!
beküldve: 2008-11-22 01:17:06
(#661) Ha Heroes, akkor a 3. Hogy én azzal mennyit játszottam...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Far Cryban meg magyar rendszámú autó, szóval.
Szerk.: Na, jól el van b*szódva a kedvem, inkább lefekszem aludni...
Szerk.: Na, jól el van b*szódva a kedvem, inkább lefekszem aludni...
Szerintem nagyon is átlátható az 5.
Én ezt a 4-re mondtam az 5-ért nagyon oda vagyok.
Hamarosan megkapom az új gépem azon már megy azaz már megvan csak újra kell rakni a progikat és kissé lusti vagyok.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
sziasztok
Szia
Remélem jól érzed magad itt
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Ja, a 4 szar, az 5ben az a jó, hogy a 3 motorjára épül és jobb a grafikája.
Igen de nem átlátható mondjuk abban jó hogy a hős nélkül is megmarad a csapat és mehet tovább, utána, csak fel kel szedni mint egy "szétkenődött plecsnit".
Nem tudom nekem nem jött be az 5 sokkal inkább meg a varázslatok is sokkal jobb effektek.
Néhány karakteren viszont gyengítettek.
beküldve: 2008-11-21 22:34:14
(#654) én csak a 4-el és az 5-el játszottam,mind2-ő tetszett.Bár az 5-ben voltak kínos részek...Zoltán a sötét nkreomanta,meg Nyikolaj király... Magyar és orosz kéznyom
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Heroes 5 nekem is bejön, régen toltam, és most nemrég felraktam újra a gépre és megint nyomom.
Szerintem a jók megint kaptak egy kis extra erősítést de imádom amikor a csapat hurrázik nyerés esetén
A 4 nagyon nem jött be akkor már inkább a 3-mal játszottam.
Heroes 5 nekem is bejön, régen toltam, és most nemrég felraktam újra a gépre és megint nyomom.
beküldve: 2008-11-21 22:11:04
(#651) beküldve: 2008-11-21 22:08:26
(#650) Én azt mondom,ha Fantasy akkor fable.