Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
beküldve: 2008-12-30 21:30:33
(#724) am én majd most májusban szeretnék érettségizni infóból, remélem jól fog sikerülni nagyon izgulok
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Én is ilyesmivel próbálom nyugtatni magam. Az ilyen féléves tárgyakra ez okés is, de pl. ami egymásra épül, abból nagyon nem kéne megbukni...
Vmi majdcsak lesz ^_^
Vmi majdcsak lesz ^_^
Ott már rázósabb a helyzet, de az esetek nagy részében később be lehet hozni a csúszást. ( Vagy ez már csak a kreditrendszernél működik? )
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
És ha véletlenül mégsem sikerül, majd meglesz következőre, azért nem életbevágó, hogy sikerül-e.
Köszi a biztatást! Én is ilyesmivel próbálom nyugtatni magam. Az ilyen féléves tárgyakra ez okés is, de pl. ami egymásra épül, abból nagyon nem kéne megbukni...
Vmi majdcsak lesz ^_^
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
jajj kösziii :3 ^^
tudom már benne vagyok a hajrában (nyelvvizsga sötöbö...)
am. kérdezhetek vmit? csak úgy általánosságban xD...ha én oda megyek, tehát a kötelező tárgyak a töri vagy magyar és egy idegen nyelv, de én emeltszintű érettségit csinálok informatikából, akkor azért is jár a plusszpont? vagy nem?
tudom már benne vagyok a hajrában (nyelvvizsga sötöbö...)
am. kérdezhetek vmit? csak úgy általánosságban xD...ha én oda megyek, tehát a kötelező tárgyak a töri vagy magyar és egy idegen nyelv, de én emeltszintű érettségit csinálok informatikából, akkor azért is jár a plusszpont? vagy nem?
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Amúgy nem, csak már látom, hogy a sok meló ellenére néhány tárggyal nem leszek meg és kezdek ideg lenni...
Én is kopp ideg vagyok egész vizsgaidőszakban. De felesleges előre azon stresszelni, hogy mi lesz, ha nem sikerült. ( Bagoly mondja verébnek... )
Sok múlik a szerencsén is: milyen tételt húzol, milyen kedve van a vizsgáztatónak, kik vannak bent veled, tudnak-e és hajlandóak-e segíteni...
Mindig bízni kell a szerencsében, pozitívan kell hozzáállni, soha nem szabad úgy vizsgázni menni, hogy úgysem fog sikerülni. Inkább úgy, hogy majd lesz valami, mert olyan még nem volt, hogy ne lett volna.
És ha véletlenül mégsem sikerül, majd meglesz következőre, azért nem életbevágó, hogy sikerül-e.
Light: Jó, hogy már most ilyen határozott elképzelésed van, a legtöbben nagyon sokáig nem tudják, hogy mit is kezdjenek érettségi után. :)
Jog... Akkor "kollégák" leszünk.
A jogi egyetemről tudnék mesélni...
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Én a Károli Gáspár Református Egyetem Keleti Nyelvek Japán Szakára xD ha elég jó leszek...
Helyeeees, ha ezt(vizsgaidőszak) túlélem (ergo bent leszek még) , akkor jegyzeteimmel támogatlak szívesen És ha bármi kérdésed van a sulival, az anyaggal bármivel kapcsolatban, szívesen segítek ^_^ csak szólj!
Egyébként az érettségivel meg a pluszpontokkal hajrá szintén!
Szerintetek mien suli a Kiss János Altábornagy utcában a Kiss János Altábornagy Elte gyakorlóiskolai Gimi mert 1 hónapja idejárok.ismeritek?
hmm én sajna nem valaki ismeri a Nagy László gimit? Erzsébeten van
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-12-30 21:18:49
(#717) Szerintetek mien suli a Kiss János Altábornagy utcában a Kiss János Altábornagy Elte gyakorlóiskolai Gimi mert 1 hónapja idejárok.ismeritek?
Kereskedelmi Főiskola Ollé!!!!2 év és ha törik ha szakad odamek!!!
Ha meg nem akkor Jogi Pályafutásomat fogom megkezdeni!
én még nem is tom,h hova megyek majd suli után
beküldve: 2008-12-30 21:16:52
(#715) Én a Károli Gáspár Református Egyetem Keleti Nyelvek Japán Szakára xD ha elég jó leszek...
beküldve: 2008-12-30 21:14:43
(#714) Kereskedelmi Főiskola Ollé!!!!2 év és ha törik ha szakad odamek!!!
Szerk: Kuran Kaname 2008-12-30 21:15:18
Egyébként az a kedvencem, mikor azt mondják, hogy de jó, neked milyen hosszú szüneted van...
Ezért most torokra megyek!
Amúgy nem, csak már látom, hogy a sok meló ellenére néhány tárggyal nem leszek meg és kezdek ideg lenni...
pontosan xDD
most életem első vizsgaidőszakát kell túlélni...
A gimi után egy teljesen más környezetbe csöppenni, teljesen mások az elvárások, nem elég, hogy meg kell szokni, hogy minden más, még a vizsgák is... És nem lesz könnyebb.
De túl lehet élni. És ilyenkor már előre várom a februárt.
Viszont miután túl vagy rajta, jó érzés lesz, hogy megcsináltad. Engem legalábbis mindig büszkeséggel tölt el, hogy igen, megcsináltam, míg mások még most is az első éves tantárgyakkal küszködnek.
Egyébként az a kedvencem, mikor azt mondják, hogy de jó, neked milyen hosszú szüneted van...
nekem is jövőre érettségi, és u.így érzem elém rakják majd az írásbelit, és én meg oldalra hajtom a fejem, és kijelentem h "WTF???"...semmit nem fogok tudni
jaja lehet én is ezt fogom tenni, vagy csak hülyén bambulok rá és pislogok
Miért? csak egy ártatlan kis kérdés volt
ja bocsi csak nem tűnt olyan ártatlannak én meg nem mondhatni,h higgadt természetű lennék