Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
Remélem nem WoW-ozol, mert ha igen, akkor álszent vagy.
Sosem volt annyi felesleges pénzem és szabadidőm, hogy WoW-ozzak...Szóval nem vagyok álszent, csak némileg csalódott és ezért a szokásosnál is szarkasztikusabb
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Legyél olyan jó, és szerezz valahonnan egy életet magadnak. Köszönöm.
Ez jó volt.
De igaz :(
MIANEVED?!
Remélem nem WoW-ozol, mert ha igen, akkor álszent vagy.
De ne feled FIGYELMEZTETELEK Arpenhusy jön
Ajjaj "-mondja nem annyira ödémás arckifejezéssel"
no pussy, just the dicks
"-mondja sírós arccal"
Bizony.
Én rájöttem, hogy ez milyen jó ^^ Csak meg kell próbálni olyan arcot írni, amit nehéz összeegyeztetni az adott szituációval "-mondja döbbent arccal"
Azzi vigyár mert, meg támad Arpenhusy és ekkor fuss atól hogy vékony ne becsüld alá!De mondjuk kiváncsi lenék KiválasztotV.SArpenhusy küzdelembe De ne feled FIGYELMEZTETELEK Arpenhusy jön
"-mondja sírós arccal"
Bizony.
Én rájöttem, hogy ez milyen jó ^^ Csak meg kell próbálni olyan arcot írni, amit nehéz összeegyeztetni az adott szituációval "-mondja döbbent arccal"
no pussy, just the dicks
Mindenesetre akkor is igazatok volt már elnézést a kifejezésért de "belepofázni", abba hogy ki milyen avatárt válasz bőven túllép bizonyos határokat elsősorban az egyéni választás jogát...
Utólag is bocsánatot szeretnék kérni.
NAgashi-tól főleg.
NAgashi-tól főleg.
Nem hiszem, hogy nagy baj történt De ha már ilyen jófej vagy, hogy pluszba bocsánatot kértél, akkor megbocsájtunk
"-mondja sírós arccal"
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-17 00:28:26
(#625) Mindenesetre akkor is igazatok volt már elnézést a kifejezésért de "belepofázni", abba hogy ki milyen avatárt válasz bőven túllép bizonyos határokat elsősorban az egyéni választás jogát...
NAgashi-tól főleg.
NAgashi-tól főleg.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Azt hiszem nem neheztel különösebben:
(#613) Nagashi:
(#613) Nagashi:
Igazad volt Milady, tényleg elkélt a csere :) Kommentelem is a topikjában.
beküldve: 2008-11-16 23:20:13
(#623) Sziasztok
Nagashi elnézést ha megbántottalak valóban az avatár választása természetesen teljesen szabad döntés. Csak valahogy annyira ambivalens volt nekem az avatárod és a hozzáaszólásaid "minősége" pozítiv értelemben.
Elnézést ha megsértettelek.
Nagashi elnézést ha megbántottalak valóban az avatár választása természetesen teljesen szabad döntés. Csak valahogy annyira ambivalens volt nekem az avatárod és a hozzáaszólásaid "minősége" pozítiv értelemben.
Elnézést ha megsértettelek.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Ajánlom a figyelmedbe *okoskatörp* az "Avatár" topic 1090. hsz-ét.
Jajjmár, most köss belém.