Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
Nagy általánosságban csak az a különbség az ember és a tehén között, hogy az egyik ember, a másik tehén. xD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
" Nagy általánosságban, csak annyi a különbség az ember és tehén között, hogy a tehenek nem költenek milliókat önmaguk megbélyegzésére. Talán elérkezett az időeje, hogy eltűnjünk a színről és esélyt adjunk a csótányoknak"
Blődli, de egy pillanatra elgondolkodtatott... többre most nem
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-11 21:52:03
(#587) ennek olyan antifaces-es hangzása volt (csak nem új videó van??)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-11 21:47:50
(#586) " Nagy általánosságban, csak annyi a különbség az ember és tehén között, hogy a tehenek nem költenek milliókat önmaguk megbélyegzésére. Talán elérkezett az időeje, hogy eltűnjünk a színről és esélyt adjunk a csótányoknak"
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Kezdetben vala semmi. Isten mondá: ,,Legyen világosság!"
Továbbra se vala semmi, de legalább már lehetett látni.
OMG Felírtam.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-09 18:34:29
(#584) hm...van benne valami
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Igen, ezt ismerem.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Én azt vágom, nade mégis Mint kiválsztott én MINDENKI helyett szétválogatom a sötétet-fényt; szénát-szalmát; port-homokot...stb.
Várjunk csak! Akkor te valójában egy szűrő* vagy! *: itt: változtatható tulajdonságú félig áteresztő membrán (ha valakit a pontos definíció érdekelne )
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Pölö szétválasztani a fényt és a sötétséget, és látni, hogy ez jó-e?
Az már szét van válogatva? Akkor pályát kell módosítanom még a doktori előtt.
Erre gondoltam ;)
Én azt vágom, nade mégis Mint kiválsztott én MINDENKI helyett szétválogatom a sötétet-fényt; szénát-szalmát; port-homokot...stb.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-09 09:11:14
(#579) Magamról:
11éves fiú vagyok.Az osztályba én vagyok a legkiseb és a legvékonyab a fiúk közöt.Inkáb a harci animéket szeretem ami minimum:90részes szemüveges,kékes zöld szemü enyi
11éves fiú vagyok.Az osztályba én vagyok a legkiseb és a legvékonyab a fiúk közöt.Inkáb a harci animéket szeretem ami minimum:90részes szemüveges,kékes zöld szemü enyi
.................
beküldve: 2008-11-09 09:00:34
(#578) Ohh,én meg azt hittem az erkölcsi fényre és sötétségre gondolsz
Az már szét van válogatva? Akkor pályát kell módosítanom még a doktori előtt.
" 1. Kezdetben teremté Isten az eget és a földet.
2. A föld pedig kietlen és puszta vala, és setétség vala a mélység színén, és az Isten Lelke lebeg vala a vizek felett.
3. És monda Isten: Legyen világosság: és lőn világosság.
4. És látá Isten, hogy jó a világosság; és elválasztá Isten a világosságot a setétségtől."
Erre gondoltam ;)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-11-09 00:11:59
(#576) Nem hinném hogy ez lehetséges márminta a szétválasztás, azt meg főleg nem hogy, a Azzi dolga vagy akárkié lenne.
Ezt minenki maga döntse el hova tarozik.
Fény=Sötét csak egyszerre létezhet.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Emm....ez mégf csak a napszak váltakozáson segített eddig,erkölcsi témákban még mindig vitatott...