Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
beküldve: 2008-11-02 12:28:46
(#544) Pontosan! Mészároljuk le a gyilkosokat!
Amúgy ez elég furcsa téma, nem feltétlen beszélgetési alap
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-02 10:18:36
(#543) A gyilkosság ígyis-úgyis bűn,ha családon belül,akkor pedig halmozottan,ezen nincs mi vitatkozni.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
miért?Mi van hogyha rohadék szemét egy családod van?
A család leölésével én nem értek egyet, kifejezetten rossz dolognak tartom. Ha télleg ennyire szemét a családod, akkor majd felnőtt korodban add vissza nekik a szemétséget valahogy. Lehet hogy romlott viszony lesz, de legalább nem hal meg senki ^^'
beküldve: 2008-11-02 10:10:08
(#541) miért?Mi van hogyha rohadék szemét egy családod van?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Emberk itt a mai téma(Én indítottam,a tegnapi kisebb vita után, gomen ) Ki hogy viszonyul a családgyilkosokhoz??
Ez milyen téma? A családgyilkosok rosszak.
beküldve: 2008-11-02 09:35:20
(#539) Emberk itt a mai téma(Én indítottam,a tegnapi kisebb vita után, gomen ) Ki hogy viszonyul a családgyilkosokhoz??
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-11-02 09:35:48
Fapados ember (szvsz) aki úgy viszonyul a normális emberhez, mint a fapados járat a a hagyományoshoz: külsőre majdnem ugyanolyan, de ha beleülsz (beszélni próbálsz vele), akkor egészen más érzés (és nem tisztább és szárazabb...)
Szép.Ez is jöhet.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-31 10:57:10
beküldve: 2008-10-31 09:40:28
(#537) hmm...Ez elég filozofikus megfogalmazás volt Alister-sama
Körkérdés: Fapados Ember Kinek mit/kit jelent? Mi jut eszedbe erről/róla ?
Fapados ember (szvsz) aki úgy viszonyul a normális emberhez, mint a fapados járat a a hagyományoshoz: külsőre majdnem ugyanolyan, de ha beleülsz (beszélni próbálsz vele), akkor egészen más érzés (és nem tisztább és szárazabb...)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-10-31 00:01:14
(#535) Azzi: Amúgy mi a megfejtés a Fapados Ember-re? Érdekelne a te verziód...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
-.-magának írja,a hülyeségéért(nyugi azzi'bá,nem cikizlek )
Ah, ezt tőle akartam hallani -_-'' (szemét vok) ~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Szerk: Édes-Babos RámenTészta 2008-10-30 23:03:57
beküldve: 2008-10-30 22:58:12
(#533) -.-magának írja,a hülyeségéért(nyugi azzi'bá,nem cikizlek )
"Tudom, nagyon rossz, írom a strigulát!"
Akkor így írom:
Kinek írod?
Akkor így írom:
Kinek írod?
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Nem rossz
Köszi!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
És még egem szidtatok le,mikor his helyett he's-t írtam...
Én kiejtés szerinti (lassan már írásban is megfigyelhető) szlenget írtam. A szlengre nem vonatkozik se helyesírás, sem nyelvtan, legalábbis nem tudod rábizonyítani ^^
Fel a fejjel
Tudom,de ha az ember látja az ilyeneket(még ha szleng szerű is) akkor is akaratlanul kibukik a régi emlék belőle