Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
Ya Gewd Ass Mava Lika'
You good ass mother liker
You badass motherfucker
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-30 21:22:09
(#509) haladás a könyvvel. 70% lektorálva,plusz fejezet 60%-ig kész és nincs helyesírási hiba...És még ma verset is kell tanulnom Emberek:holnapra kész vagyok ígérem
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
olyan jól eldeformálták a rapperek, a gangsták, hogy öröm ránézni.
Ya Gewd Ass Mava Lika'
no pussy, just the dicks
Neked van olyan ember, aki nem szemét?
Egyébként én ezzel az "arra ott van az angol"-lal arra céloztam, hogy azt olyan jól eldeformálták a rapperek, a gangsták, hogy öröm ránézni. LOL, miket írok.
Egyébként én ezzel az "arra ott van az angol"-lal arra céloztam, hogy azt olyan jól eldeformálták a rapperek, a gangsták, hogy öröm ránézni. LOL, miket írok.
Nem minden ember szemét!Ti nem vagytok szemetek,ti rendesek vagytok!
Akkor talán csak azt rakd idézetbe.
Mellesleg nem tanár néni kedvence, hanem kultúrált ember. Magyar nyelvet nem rongálni. Ott van arra az angol.
Mellesleg nem tanár néni kedvence, hanem kultúrált ember. Magyar nyelvet nem rongálni. Ott van arra az angol.
Ez igaz.Olyan szemét az angol tanár!
kár volt mondani hogy van "ismerkedős topik"
1 gondolom a szemébe nem mondod meg ....
2 mért gyűjtöd a hsz-eket?
I my dreams I can fly (:
Neked van olyan ember, aki nem szemét?
Ez igaz.Olyan szemét az angol tanár!
Tessék?
Te kérdezted, én válaszoltam. Ennyi.
Te kérdezted, én válaszoltam. Ennyi.
Én csak arra írtam,hogy "nem miva' hanem tessék"!
holnap elküldöm most nincsen kész még.(a fele lektorálatlan,ami azért baj,mert megváltoztattam a neveket,egy pulsz fejezetet is tette mbele ami még nincs kész,szal holnapra leszek csak kész,addig mindenki várjon!!)
természetesen :) jó munkához idő kell
I my dreams I can fly (:
Megalol, bashu. (Ha ez irc-n történt volna. )
MMIIIIIIII VVVVVAAAAAANNNNNNN??????
Megalol lényege: rohadt vicces amit írtál (post= posta xD).
bashu: bash.hu
irc: Internet Relay Chat
(Amúgy meg nem miva', hanem tessék.)
Ne legyél már ilyen tanár néni kedvence!!