Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
emberek,közülletek írt már valaki könyvet?Én igen,most fejezem be,2 lektorálás3 jó kritika után :P
Bocs, de a helyesírásod alapján ez nehezen hihető.
beküldve: 2008-10-30 18:48:15
(#482) emberek,közülletek írt már valaki könyvet?Én igen,most fejezem be,2 lektorálás3 jó kritika után :P
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-10-30 18:40:42
(#481) De ne feled ha nem vagyok itt az aszt jelenti nézem a digimont!
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-30 18:37:24
(#479) Na akkartál beszélni xkira?
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-30 18:28:58
(#478) nah, ebbe a topicba várok mindenkit aki a strigulatopicból özönlik ide,új téma miatt
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Dragonfable, AdventureQuest, MechQuest, AdventureQuest Worlds is Live - mi a véleményetek róluk?
Egyesek azt hiszik róluk, hogy szerepjátékok. Nyilván azért, mert még sosem játszottak igazi "asztali" szerepjátékot... Jah :) Fantasy klikkelde mind...
Én szívesen D'n'D-znék egyszer, csakhát nem ismerek győrben csapatot. Le is van *KÖHH*töltve*KÖHH* az összes 4th edition szabálykönyv, meg Szörnyek könyve... ^^ Jó játék lehet..
Régebben viszont Vampire-oztam, tök jó volt, csakhát a csapat volt debil. Végül én lettem a mesélő, és akárhogy igyekeztem, nem lehetett rávenni őket arra, hogy ne epizodikusan menjenek a játszmák.. Szóval történet alig volt, nemtudtak okosan játszani, na, szóval nem sikerült mindig a játszma.
Az asztali szerepjátékokról egy remek videó:
[Link]
D'n'D : Satan's Game. Enjoy
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-10-13 21:01:07
(#475) ehh...Aszem ez nekem már magas....elmagyarázna vki mi folyik itt?
De Dagonra rögtön kettő is
Én azt hittem, hogy I'A DAGON
I'A HYDRA
no pussy, just the dicks
De Dagonra rögtön kettő is
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-10-13 16:30:39
(#472) no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-13 16:25:06
(#470) emm....asszm 2 strigula behúzva neked
beküldve: 2008-10-13 14:47:39
(#469) Ide sem ír soha senki Megijedtetek Cthulhutól ! I'A!
Hunyászkodjatok csak meg! I'A CTHULHU FHTAGN I'A Ri'LEY !
I'A I'A DAGON FHTAGN!
Hunyászkodjatok csak meg! I'A CTHULHU FHTAGN I'A Ri'LEY !
I'A I'A DAGON FHTAGN!
OMG
no pussy, just the dicks