Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
beküldve: 2008-10-13 14:46:01
(#468) *kotor 3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-10-13 14:45:45
(#467) Hát pontosat én se tudok...De ojat halottam,hogy ha meghalsz,de van gyereked,kkor a gyerekeddel fojtathatod...Hmmm...Hosszú játék lesz ez gyerekek...
Please segítség elakadtam az 1-ben!!!Nem tom megmenteni időben régészt,mielőtt elvinnék hajón
AMgy megvan az évezred legködösebb játéka:Kotro 3.4 év alatt ennyi derült ki róla:MMORPG lesz,és már dolgoznak rajta...He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-10-12 10:09:11
(#466) I'A!!! CTHULHU FHTAGN!!
H.P.Lovecraft a legnagyobb
Amúgy Fable 1 tényleg nagyon jó volt a kettőt énis várom, talán okt 26 ra van kiírva? Vagy az konzolra? Amúgy Oblivion is jó, főleg az 5, ha már gépről beszélünk.
Ezek a browser "RPG"-k meg tök gagyik alapjáraton. Csak akkor van benne valami igazi feature vagy izgalom, ha "prémiumra" váltasz, az meg lóvéba kerül
H.P.Lovecraft a legnagyobb
Amúgy Fable 1 tényleg nagyon jó volt a kettőt énis várom, talán okt 26 ra van kiírva? Vagy az konzolra? Amúgy Oblivion is jó, főleg az 5, ha már gépről beszélünk.
Ezek a browser "RPG"-k meg tök gagyik alapjáraton. Csak akkor van benne valami igazi feature vagy izgalom, ha "prémiumra" váltasz, az meg lóvéba kerül
no pussy, just the dicks
Egyesek azt hiszik róluk, hogy szerepjátékok. Nyilván azért, mert még sosem játszottak igazi "asztali" szerepjátékot...
Bezony.
beküldve: 2008-10-12 08:18:16
(#464) emm...Hát sajna én is csatlakozok a "tudatlanok" csoportjához,még sose hallottam róluk Amgy (gépre rátérve) Nem tudja valaki hogy mikorra várható a Fable 2-ő?Láttam róla trailert...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Dragonfable, AdventureQuest, MechQuest, AdventureQuest Worlds is Live - mi a véleményetek róluk?
Egyesek azt hiszik róluk, hogy szerepjátékok. Nyilván azért, mert még sosem játszottak igazi "asztali" szerepjátékot... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Dragonfable, AdventureQuest, MechQuest, AdventureQuest Worlds is Live - mi a véleményetek róluk?
Ezek a bowser-based RPG-k. Hmm..nemistudm...MechQuestel anno rengeteget nyomultam,AdventureQuestel is. Ezek nagyon bejöttek. Nos, a Dragonfable aharcrendszer miatt nem jött be,
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-10-11 23:39:19
(#461) Dragonfable, AdventureQuest, MechQuest, AdventureQuest Worlds is Live - mi a véleményetek róluk?
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Én olyan topikot szeretnék csinálni, ahol mindenki nagy Eiyo fan és manga. És akkor mangákkal beszélgethetnék, ami kicsit elvont. Tehát akkor olyan neveket lehetne regisztrálni, hogy manga1, manga 2... ász lenne, vagy legalábbis egónövelő. Mondjuk lehet nemkéne továbbnöveltetnem az egóm.. szal haggyuk.
Mivel ez egy ismerkedős topik ezért ismertettem magam nagyvonalakban a fentiekben.
((((vagy az alábbiakban?:http://www.ld50.hu/users/Eiyo))))
Mivel ez egy ismerkedős topik ezért ismertettem magam nagyvonalakban a fentiekben.
((((vagy az alábbiakban?:http://www.ld50.hu/users/Eiyo))))
1. Miért regisztrálna mindenki multiaccon, csak azért hogy manga n sorozatszáma lehessen?
2. Ezt leszámítva az egészből nem értek egy szót sem, legközelebbre rendesen készülj fel, mert külömben nem engedlek pótvizsgára év végén.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-11 21:49:46
beküldve: 2008-10-11 19:56:25
(#459) Én olyan topikot szeretnék csinálni, ahol mindenki nagy Eiyo fan és manga. És akkor mangákkal beszélgethetnék, ami kicsit elvont. Tehát akkor olyan neveket lehetne regisztrálni, hogy manga1, manga 2... ász lenne, vagy legalábbis egónövelő. Mondjuk lehet nemkéne továbbnöveltetnem az egóm.. szal haggyuk.
((((vagy az alábbiakban?:http://www.ld50.hu /users/Eiyo))))
((((vagy az alábbiakban?:http://www.ld50.hu /users/Eiyo))))
栄誉 Eiyo avagy a világ legnagyobb KockaLámája 因縁
Hmm....Nem lehetne csinálni egy ilyen topicot? : Le az énektanárokkaaaaaaaaaaaaal!!!
Én pl kedveltem a miénket és a csoportból mindenki, mind a 4 éven át. Az általános iskolásról meg nincs sok emlékem
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-11 18:43:32
beküldve: 2008-10-11 18:31:50
(#457) Hmm....Nem lehetne csinálni egy ilyen topicot? : Le az énektanárokkaaaaaaaaaaaaal!!!
Most, hogy belegondolok, a miénk is úgy nézett ki, ha a fejet nem nézzük. Az előző volt olyan a 4-ből.[/QUOTE]
beküldve: 2008-10-11 12:10:37
(#455) Az is jobb, mintha úgy nézne ki, mint valami picasso...kis roncsarcú
no pussy, just the dicks