Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
"Hmm...Menő csávó" 7.-ben?Aki bagózik?????Nem tudom,hogy a mi kis városkánkban miféle mutáció következtében vagyunk alulfejlettek vagy visszamaradottak,de én 7.-es vagyok,és nálunk a megmondhatója vagyok:Nálunk nincs bagózós menő csávő,csak piáló csajok Amgy vhogy nem tok elképzelni 1 12-13 éves kölyköt bagóval...
Elfelejtettem közölni, hogy "menő csávó" hetedikes ugyan, de 16 éves...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-09-24 18:08:44
(#422) "Hmm...Menő csávó" 7.-ben?Aki bagózik?????Nem tudom,hogy a mi kis városkánkban miféle mutáció következtében vagyunk alulfejlettek vagy visszamaradottak,de én 7.-es vagyok,és nálunk a megmondhatója vagyok:Nálunk nincs bagózós menő csávő,csak piáló csajok Amgy vhogy nem tok elképzelni 1 12-13 éves kölyköt bagóval...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-09-24 18:06:03
(#421) Hát igen,ennek a topicnak a drága,acél idegekkel megáldott ranárnője sosem hagya magát alul a diákjaival szemben (Hmm...Elkéne nálunk is egy ilyen tanár )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-09-24 17:35:56
(#420) Nyápic tanáraitok lehetnek... engem tuti nem tudnátok kikészíteni... a múltkor is... hetedikben helyettesítettem matekot, mire 10 perces késéssel bejött az osztály "menő csávója" - nem tudott beérni csengetésre, mert sürgős bagóznivalója volt... beesik, megáll az ajtóban a következő dumával: "De k**va büdös van itt!!!" az osztály röhög, mire én halál nyugodtan letettem a krétát, ránéztem, és így szóltam: "Persze Krisztián drága... hiszen bejöttél, és nyitva van a szád is... " hirtelen síri csend lett, néztek rám nagy szemekkel... majd végigdolgozták az órát... amit a kolléganőm három óra alatt nem tudott elmagyarázni anyagot, nekem fél óra alatt sikerült...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Hmm....A nagy sikerű kezdet után pang a topic...Fel kéne éleszteni egy jó kis témával!
Kiknél idióták az Énektanárok(CSak úgy eszembe jutott
Kiknél idióták az Énektanárok(CSak úgy eszembe jutott
Nálunk tavaly az volt!UUUUtáltam!!!Meg mest is utálom
csak én elballagtam ő meg nyugdíjba ment
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
A mi matektanárunk a nyáron előre megírta a felmondását. ^^
már két hét alatt négyszer kapott sírógörcsöt, és kétszer akart felmondani.
Ennyit rólunk^^
Az óráink többsége hangos ordibálás, és a tanárok kifigurázása.
Pl. a múltkor éneken egy Kossuth Lajos-katonadalt vettünk.
Amikor megkérdezte a tanár, hogy ismerünk-e egyéb katonadalt, a hátsó padban a 21 fiú együtt kezdte el az "ellopták az Oroszok a tankot" kezdetű nótát.
Ez nálunk a szint.
Vannak még bizonyos aranyköpéseink, az ügyeletes nagyeszünk, Kopi, akiről már többször nyilatkoztam, menten állítja, hogy az állítómondat első eleme a kérdőszó, második az alany,az állítmányt a nyelvészek gyakran elhagyják.
Valamit kever, sőt mindent. XD
A vége mindig egy hatalmas röhögőgörcs, lefordulunk a székről, és csöngetnek. Mindig ez megy
Imádom ezt a sulit XD
már két hét alatt négyszer kapott sírógörcsöt, és kétszer akart felmondani.
Ennyit rólunk^^
Az óráink többsége hangos ordibálás, és a tanárok kifigurázása.
Pl. a múltkor éneken egy Kossuth Lajos-katonadalt vettünk.
Amikor megkérdezte a tanár, hogy ismerünk-e egyéb katonadalt, a hátsó padban a 21 fiú együtt kezdte el az "ellopták az Oroszok a tankot" kezdetű nótát.
Ez nálunk a szint.
Vannak még bizonyos aranyköpéseink, az ügyeletes nagyeszünk, Kopi, akiről már többször nyilatkoztam, menten állítja, hogy az állítómondat első eleme a kérdőszó, második az alany,az állítmányt a nyelvészek gyakran elhagyják.
Valamit kever, sőt mindent. XD
A vége mindig egy hatalmas röhögőgörcs, lefordulunk a székről, és csöngetnek. Mindig ez megy
Imádom ezt a sulit XD
Nálunk tavaly volt,hogy kikészítettük a tanárokat!De mi csak az énektanárt akartuk elüldözni!A tanárok állandóan ordibáltak pedig csak 11-en voltunk!Ráadásul már vagy 4. óta mindig mi voltunk a rosszak!Valaki letörte tavaly a WC ülőkét a tanárok rögtön:-A 8. már megint mitcsinált!!???
(Ez tényleg mi voltunk)Vagy amikor a mosdóban cigiztek:
-már megint a NYOLCADIK!!!!
Örültem hogy elballagtam!(Legalábbis a nyáron)Most már kevésbé...
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Nálunk az infótanár volt jó arc, olyan rímeket mondott mindig, mint pl.: "Itt van amire vágytál, a világító ágytál."
a miénk sajna nem ilyen mindig azt csinálja,h elkezd egy mondatot és 3 különféle befejezést mond hozzá, aztán kiakad ha nem írod le értelmesen
viszont a biosztanár nagyon komoly állandóan a cicáiról beszél az egyik nem dorombol viszont csóválja a farkát
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Nálunk az infótanár volt jó arc, olyan rímeket mondott mindig, mint pl.: "Itt van amire vágytál, a világító ágytál."
Ilyen tanátok kellenének mindenfelé.
Nálunk jók voltak eddig az infó-órák. Az elsőn nem csináltunk jóformán semmit, elég szájbarágós volt, a másodikon hiányzott a tanár, bejött helyettesíteni a másik, azt csináltunk, amit akartunk. A számítógépen.
Én a fiziks teachert lajvoltam. Egyik oszim aki előttem ült, beköpte hogy puskázok (puskázik! tanár nem szólt semmit majd másogyára ANYYIRA idegesít!) és ő elkezdett a fegyverekről beszélni meg erről arról szóval boldogan írtam tovább a dolgozatot :) majd köv órán kikaptuk a dogát 4-es lett óravégén odajött és azt mondta (a következőn is dogát írunk) ha jól emlékszem az előző dolgozatod jhó lett ez is biztos jól fog sikerülni XD
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Ilyen tanátok kellenének mindenfelé.
Nálunk jók voltak eddig az infó-órák. Az elsőn nem csináltunk jóformán semmit, elég szájbarágós volt, a másodikon hiányzott a tanár, bejött helyettesíteni a másik, azt csináltunk, amit akartunk. A számítógépen.
beküldve: 2008-09-20 14:59:01
(#414) Nálunk az infótanár volt jó arc, olyan rímeket mondott mindig, mint pl.: "Itt van amire vágytál, a világító ágytál."
beküldve: 2008-09-20 14:37:54
(#413) nálunk a matektanár vezetett be kényszemunkát, az a mottója "ha nem tanulsz akkor dolgozz, vagy nem vagy jó semmire" ennek általában az az eredménye, hogy ősszel leveleket szedünk a suli előtti parkban vagy rendbe rakjuk a virágokat
ebbe mondjuk az a jó,hogy a suli lehet ,h ronda de a kert nagyon szép
ebbe mondjuk az a jó,hogy a suli lehet ,h ronda de a kert nagyon szép
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
1.mustárgáz
2.civilizálódás
3.???
4.profit
2.civilizálódás
3.???
4.profit
Inkább folyamatábrásan :
1. szigorított kényszermunka
2/a. civilizálódás
3/a. rehabilitálás
4/a. profit
2/b. nem-civilizálódás
3/b. mustárgáz
4/b. állami temetés
2/a. civilizálódás
3/a. rehabilitálás
4/a. profit
2/b. nem-civilizálódás
3/b. mustárgáz
4/b. állami temetés
Ilyen szépen is lehet ezt, valóban
no pussy, just the dicks
1.mustárgáz
2.civilizálódás
3.???
4.profit
2.civilizálódás
3.???
4.profit
Inkább folyamatábrásan :
2/a. civilizálódás
3/a. rehabilitálás
4/a. profit
2/b. nem-civilizálódás
3/b. mustárgáz
4/b. állami temetés
2/a. civilizálódás
3/a. rehabilitálás
4/a. profit
2/b. nem-civilizálódás
3/b. mustárgáz
4/b. állami temetés
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-09-19 13:55:42
(#409) Nekem a következő vot a gondom ebben:A DJ-k jófejek,viccesek és jó számokat tesznek be(jó).A sexi tanárnéni nem zavar(Megin jó pont).A nagyarcú rappelős elsősök,na azok nagyon zavarnak...Mi sise csináltunk ilyet,és tiszteltük a 7-8.-osokat(Bezony ilyenek is vannak!!).Amgy meg nálunk az énektanárok a legrosszabbbak,meg az alsósokat tanító vén szipirnyó De amgy a tesitanárunk az egyik legjobb fej a suliban(Mi mást is mondanánk,ha leszóljuk 5 kör suli körül ),mindig viccel az óráin és ha valaki bénázik akkor nem szidja meg meg kritizálja.A matektanár...Az meg azért ad kiselőadásra ötöst ha vmi vicces matekos dolgot hozunk(Pl mért nincs matek nóbel díj
Rem mindenki tudja miért
).Az osztály az jó nálunk.Kivéve egy idiótát:Azt mondja infószakra fog gimibe menni a táltosba...Amiben csak az a vicc hogy hogy azt hiszi ahhoiz hogy bekapcsold a gépet és elindítsd a windowst cd-kell...Haverom megkérdezte:Na akkor mond már hogy kell crackelni?(Alap kérdés,ezt mindenki tudja)Erre azt feleli:Nem beszélek alumintokkall...Kiröhögtük,le ültünk erre ez a fullokoks hülyegyerek meg odajön kitámasztja magát 2 padon és hátbarúg...a kis seggfejt 5-ünknek sikerült lefogni...He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"