Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
beküldve: 2008-09-13 18:53:30
(#378) hát,én vettem 12.000-ért 120-as vinyót+van a 80-as régebbről(Muszály volt cserélni,mert a régi 30 Gbs-en nem futott a Windows hiba miatt).Nekem jöhet le minden.ÉN pl egy Jedi academy-pertinak örülnék Jó kis játék,lehet hozzá leszedni animés skin-eket,kicsi helyet foglal és jókat lehet vele jáccani (Na igen,mindenki jöjjön!!!
Mondjuk könnyen beszélek,már pro vok)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
valamit mindig le kell törölnöm, hogy felrakhassak valamit )
Általános probléma. Nekem a 80-as vinyó mindig tele van. xD Most is. Bár a jómultkoriban bejött egy rendszer összeomlás és vitt magával 50 giga adatot. Örültem. :] Azóta inkább 'zikszháromhatvanon...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Higurashi Daybreak jó kis mangás multijáték, de akár Battle for Wesnoth-ozhatunk is...az nem mangás, hanem körökre osztott stratégia. Logikázás, társalgás, ökörködés, ingyenes, és hamar le lehet szedni. Jól lehet baráti társasággal játszani.
Edit: De nyugodtan ajánlhattok valamit ti is, ha nem foglal sok helyet, megpróbálhatjuk.. Az én gépem memóriája kicsit FMA feelinges, ha kell valami, adj egyenértékűt cserébe (értsd: valamit mindig le kell törölnöm, hogy felrakhassak valamit )
Edit: De nyugodtan ajánlhattok valamit ti is, ha nem foglal sok helyet, megpróbálhatjuk.. Az én gépem memóriája kicsit FMA feelinges, ha kell valami, adj egyenértékűt cserébe (értsd: valamit mindig le kell törölnöm, hogy felrakhassak valamit )
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-09-10 22:15:19
(#375) ismeri valaki ps2-n a fullmetal alchemistet? nekem nincs meg sajna , de játszottam már vele nagyon jó
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
De azért szentem nem lenne rossz ötlet egy KULTÚRÁLT msn parti.Vagy mitszólnátok egy mangafan-gamepartihoz neten?
Nem mindegyőnk szereti ugyanazokat a gameket. Én pl. csakis konzolon játszok online. Más internetes játék kihúzva a listáról.
beküldve: 2008-09-10 18:31:17
(#373) De azért szentem nem lenne rossz ötlet egy KULTÚRÁLT msn parti.Vagy mitszólnátok egy mangafan-gamepartihoz neten?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Én csak egy nagy vitára emlékszem, mikor CG-zni próbáltam, erre fél órán keresztül locsogtál, azzal kezdve hogy találkoztál egy régi ismerősöddel, és végül ott lyukadtunk ki, hogy szereted a mcdonaldsos sajtburgert, aztán kijöttem a sodromból és lekussoltalak ^^ aztán jött a vitás rész.
Mondjuk a mostani helyzet tényleg nyugis.
Exile, én már voltam mangafanos msnpartyn, ökörködés, perverzkedés és gázos történetek mind előkerültek...
jóvanna... akkor rámjött az 5 perc ^^" de amúgy vitáztunk még azon kívül is 2-3-szor...
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
beküldve: 2008-09-09 19:48:46
(#370) Hát...Erről nem tudtam
Én csak egy nagy vitára emlékszem, mikor CG-zni próbáltam, erre fél órán keresztül locsogtál, azzal kezdve hogy találkoztál egy régi ismerősöddel, és végül ott lyukadtunk ki, hogy szereted a mcdonaldsos sajtburgert, aztán kijöttem a sodromból és lekussoltalak ^^ aztán jött a vitás rész.
Mondjuk a mostani helyzet tényleg nyugis.
Exile, én már voltam mangafanos msnpartyn, ökörködés, perverzkedés és gázos történetek mind előkerültek...
beküldve: 2008-09-09 18:01:25
(#368) Halljátok eszembe jutott valami:Kéne csinálni egy mangafan-os msn partit(Igaz ilyesmi lenne a fórumtali is a con-on,de arra sokan nem tudnak eljönni )
És nem is szemétkedés volt, hanem ez így van, amíg nem vagy szerves tagja a közösségnek, akire mindenki számít és vár, nem kell bocsánatot kérni
nem azért akartam bocsit kérni, mert ritkán írok fórumra, hanem azért, mert egy viszonylag régi hozzászólásra válaszoltam
amúgy meg nyugi, én nem akarok vérengzést ^^ meg most viszonylag kultúráltak is vagyunk egymással (legalábbis a régebbi msn vitáinkhoz képest... )
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
Inkább a kanalat preferálom, azzal lehet trancsírozni.
Lényegében mindegy, hogyan. De, ha csak egy mód van, ne itt.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Inkább a kanalat preferálom, azzal lehet trancsírozni.