Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
beküldve: 2008-09-05 17:33:23
(#318) Ha már ismerkedős topik: sportol itt valaki valamit? Ha igen, akkor mit, milyen gyakran?
Hát ez elég szomorú! Liszt Ferenc meg le van sz@rva?
Végül is... csak a vezetéknév más...
Váá nyagyon lol
Tényleg az
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-05 13:28:11
(#316) Nálunk inkább istenítve van...Róla lett elnevezve a suli
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Végül is... csak a vezetéknév más...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
a mi énektanárunk a legjobb komolyan mondom olyan ruhákban jár, h hűűűűűű , ja igen és a kedvencem megszólal iskolában nem politizálunk.... rá 2 perccel pedig már nagyban Gyu....ny a téma
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-09-04 21:28:41
(#313) a mi énektanárunk a legjobb komolyan mondom olyan ruhákban jár, h hűűűűűű , ja igen és a kedvencem megszólal iskolában nem politizálunk.... rá 2 perccel pedig már nagyban Gyu....ny a téma
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Van benne valami
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Felbírja vki ezt fogni?
Művész a szentem, jó értelemben
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Semmi gond,csak gondoltam megemlítem mijen hátráltatott hejzetben vagyok
Nekem is volt hasonló tanárom, szóval én is voltam ilyen helyzetben..
Az a tanár tudta hogy letojjuk a tantárgyát, jófej is volt, ezért az életéből vett anekdotákkal töltötte ki az órákat
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Ugye nem baj ha nem sajnállak? :)
Semmi gond,csak gondoltam megemlítem mijen hátráltatott hejzetben vagyok
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ugye nem baj ha nem sajnállak? :)
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-09-03 19:03:53
(#307) Halljátok a tanárok terén én állok a legrosszabbul. Az énektanárom: Elkezdtük átismételni az előző tanévben vett zenetörténelmet,10 perc múlva meg a Kínai-Japán óriás munkákról és a világszenvedésről prédikált....Másokor meg le akart törölni egy ismeretlen által a táblára rajzolt népies rajzot,meglátott egy virágcsokrot és 15 percen keresztül a költők,farangók,írok lelki érzelmeiről és a családi élet értékéről dumált....Felbírja vki ezt fogni?
Jobb is úgy, lehet használni a "közvetlen vitarendezési eszköztárat"...
igaz úgy jobban "meg lehet győzni" a másikat
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
nem itt kell balhézni.
Azt akár személyesen is lehet
Jobb is úgy, lehet használni a "közvetlen vitarendezési eszköztárat"...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Igen!!Ez a legjobb topic!
Örülök, hogy legalább valaki hasonlóan gondolkodik, nem itt kell balhézni.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.