• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
Oldalak: ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... <<>>
beküldve: 2008-09-07 14:36:16
(#348) Válasz Kaminaga (#347) üzenetére
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]

Hehh a mi Kopink hatalmas és kosarazik^^
Ha egyszer megismered, felfordul az életed, az fix^^!
Várod, hogy mikor lesz vele órád, és ha éppen egy csoportban vagy vele, akkor rekeszizom-tréning =)
Mindig beül a hátsó sorba, és onnan osztja a poénokat Én meg legelől majd' megfulladok a nevetéstől a tanárral egyetemben^^
Ilyenek ezek a Gonosz Koppányok^_^
Az tutifix h a kedvenc hímnemű évfolyamtársam, de csak mert nem kérdez idiótaságokat minden percben. Csak mond. És ez éppen elég

Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
moderátor
beküldve: 2008-09-07 14:06:26
(#347) Válasz Daimoon (#346) üzenetére
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]
LOL szívesen megismerném
A miénk mindig kiakad azon ha Koppánynak hívjuk, mert ez csak a második neve...XD ettől kezdve ha Koppánynak hívod, akkor az életed végéig beszólogat neked XD
Am. minden nap új mobilja van és Nike cuccokat hord
Btw jófej a srác

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
moderátor
beküldve: 2008-09-07 13:51:15
(#346) Válasz Kaminaga (#343) üzenetére
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]
egész nap azt hallom hogy Koppány kérem, menjen le az igazgatói irodába XDXD

nálatok is van Koppány? nálunk is az csinálja a legtöbb hülyeséget :3

Igen nálunk is^^ Csak a mi Koppányunk a hülyülés mellett okos is, és kosaras, és cuki^^ Csak a válláig se érek^^ XDXD Legalább két méter XD Mindig megkérdi angolon h Kenájhevödrink? Mire a tanár : Jessz ju ken. Csakhogy ugyanezt matekon is eljátsza, és hozzáteszi, Sorry szenszei, matematikaiul nem tom hogy van XD

moderátor
Szerk: Daimoon 2008-09-07 13:52:58
beküldve: 2008-09-07 13:38:24
(#345)
Usagi-chan
Usagi-chan
[ Megszállott ]
Az új sulimba tök jó fej tanárokat, és osztálytársakat fogtam ki. Viszont a kémia tanártól feláll a szőr a hátamon. Minden órán el kezd magyarázni a tananyagról, aztán kitér a magánéletére, és ezt olyan dühösen tudja előadni, és végül meg elkezd báj vigyorogva beszélni, "Jaj Vivien de aranyos, és értelmes kislány vagy." Mi ebből nevetéssel törünk ki, mire megszólal, és a foga közül a reggeli petrezselymes akármicsodája kandikál ki. Az öltözködése az meg már más tészta.

moderátor
beküldve: 2008-09-07 13:32:36
(#344)
Klumpa
Klumpa
[ Rászokóban ]
Nekem a matektanárom nem komplett.Úgy viselkedik velünk mint a kis dedósokkal..Pl:1, Olvassuk el 1szer 2-szer 22-szer
2, Diktandusz (diktálás)
3,vegyük elő az össze-vissza foglalót

"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
moderátor
beküldve: 2008-09-07 13:31:26
(#343) Válasz Daimoon (#342) üzenetére
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]
egész nap azt hallom hogy Koppány kérem, menjen le az igazgatói irodába XDXD

nálatok is van Koppány? nálunk is az csinálja a legtöbb hülyeséget :3

moderátor
beküldve: 2008-09-07 13:21:17
(#342) Válasz Kaminaga (#341) üzenetére
Daimoon
Daimoon
[ Megszállott ]
XD hát ez is nagyon kész!!!!

Nálunk sajnos eddig nem voltak ilyen pojjénok XD
Csak a szokásosak

Az új sulimban minden óra merő röhögőgörcs ^^ Van egy-két jófej srác, azok hülyülnek, egész nap azt hallom hogy Koppány kérem, menjen le az igazgatói irodába XDXD

moderátor
beküldve: 2008-09-07 12:24:08
(#341) Válasz Nagashi (#340) üzenetére
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]
XD hát ez is nagyon kész!!!!

Nálunk sajnos eddig nem voltak ilyen pojjénok XD
Csak a szokásosak

moderátor
beküldve: 2008-09-07 01:00:14
(#340) Válasz SHADOW (#333) üzenetére
Nagashi
Nagashi
[ Megszállott ]
.A csávó nem százas és egyszer oszttársak köpőcsöveztek órán és az egyik csulás galacsin ott volt 3 órán keresztül a bajsza alatt.

ROFL! Ez kész xD Nekünk még a fizikatanárnak voltak olyan dolgai, hogy (zömök nőci volt) a mellével törölte le az előző sort a tábláról

"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
moderátor
beküldve: 2008-09-06 22:48:07
(#339)
Milady
Milady
[ Addiktgyanús ]
Hát én nem mostanában jártam gimibe ott nem is volt már énektanár, de voltak gáz tanárok pl a matektanár szerencsétlen állandóan terrorizálni próbált minket, kissebségi komplexus.
Utólag tudom hogy nem sokkal volt nálunk idősebb, frissen végzett és elég kemény osztályt kapott próbált magabiztos és tiszteletreméltó lenni. nem jött össze.
Az irodalomtanárunk viszont nagyon laza volt f9lül ötvenen és jó órái is voltak.
Nem lehet mindenki tökéletes ez van.....

Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
moderátor
beküldve: 2008-09-06 22:41:05
(#338)
mad_chan
mad_chan
[ Megszállott ]
nekem az áltsulis magyar tanárom volt jó fej mindíg elmesélt valami poént , és persze előadást tartott Kisfaludyról , nagy rajongója volt
mondjuk az már más dolog, h. gimibe minden 2. nyelvatan órán tanulok v.mi újat

Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
moderátor
beküldve: 2008-09-06 09:23:26
(#337)
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]
Nekem gimibe normális tanáraim voltak, főleg azok, akik a tagozati tantárgyakat tanították (Dráma és Színművészet szakos voltam) Bár volt pár, akit utáltam, meg ő is utált engem, de az tényleg személyes dolgok miatt volt , attól még jó tanárok voltak. Bár volt 2 tanár, aki nem nagyon értett a saját tantárgyához, ők viszont rendes emberek voltak. Egy tanár volt, akit úgy igazán utált mnidenki, de az folyton hazudott, hú nagyon tudott hazudni meg tagadni. Előtört a nosztalgia A rajz igazán sosem érdekelt, viszont az ének igen. Az ének tanárnőnk nagyon jó fej volt, Nekünk ugye méh 12.ben is heti 2 ének óránk volt a tagozat miatt, de szerettünk bejárni nagyon Mellesleg azért énekelni is szerettünk, emg nem utolsó sorban tudtunk is. Anno az is felvételi követelmény volt
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.

Képzelem milyen népszerű lehet az ének óra egy informatikus vagy közgazdász osztályban

no pussy, just the dicks
moderátor
beküldve: 2008-09-06 09:19:00
(#336) Válasz Kaminaga (#334) üzenetére
Noriko
Noriko
[ Rászokóban ]

És röhög a saját pojénjain, mintha szörnyen viccesek lennének...

Nekem a némettanárom ilyen...elmond egy "tipikus" faviccet,röhög rajta egy sort, mi meg :

Jéééééééééééé ez narancsos!
moderátor
beküldve: 2008-09-06 09:18:14
(#335)
SHADOW
SHADOW
[ Addiktgyanús ]
Ja még azt kifelejtettem ,hogy az énektanárunk egyfolytában a lányok dekoltázsát nézi.Feléjük hajol egészen az arcáig és nem a szémébe néz a csajnak.És a csajok meg erre -tanárúr itt van a szemem.

Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
moderátor
beküldve: 2008-09-06 08:54:56
(#334)
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]
Nálunk az énektanár: szőrös, büdös szájú, és nő...
És röhög a saját pojénjain, mintha szörnyen viccesek lennének...
Rajztanár: nyáron észre vette tanári kar, h a rajztanárunknak, akit 10 évig dolgoztattak, és minket 4 éven át tanított, meg mindenkit ő tanított, mivel ő volt az egyetlen rajztanár a suliban, h nincs neki tanári képesítése...mostmár tom h mért volt olyan, amilyen....
Az új rajztanárral filmeket fogunk nézni, és egész normális...mivel nekünk már 11.be mozgókép és médiaismeret van...

moderátor
Oldalak: ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... <<>>