Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
beküldve: 2008-09-06 08:47:53
(#333) Az én rajztanárom is full gáz .Egyfolytában 25 éve jön a szar vicceivel és egy csomót lenyúlt tőlem a másik mindíg a tetkóival meg a kutyájával és a szuperszar karórájával jön.A másik ilyen idióta tanárom az az énektanár -'.figyelmeztetés ellenörző a padszélén ugye gyermekem.A csávó nem százas és egyszer oszttársak köpőcsöveztek órán és az egyik csulás galacsin ott volt 3 órán keresztül a bajsza alatt.
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-09-06 07:48:36
(#332) Tanárok terén nem inkább az hogy mit vesznek fel inkább ahogy viselkednek az a furcsa:Nálunk úgy van a rjzterem hogy van egy alagsor,ott egy ajtó,amögött egy kis terem és abból nyílik 2 ajtó,az egyik a rajz másik a technika terem.Még tavaly hatodikban volt olyan,hogy nyitva volt az ajtó oszt a rajztanár épp ordított mint a sakál erre kinézek az ajtón látom a 7.-esek ott állnak az alagsor ajtajáan és latolgatják hogy bejönnek-e vagy nem.erre odalappang az egyik hozzám és megkérdezi:Fú ez a gyerek most szaktanárit kap?Erre én:Nem csak beszélgetett órán.Egyszerűen szörnyű Meg bizalmas forrásból tudom,hogy a fia 15 születésnapjára egy felvilágosítókönyvet kapott tőle...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-09-05 23:19:33
(#331) Ezek után be nem merem tenni a lábam egyik gimibe se, ha sor kerülne rá, inkább lemondom.
Borzalmas, de azért ugye mindenki magából indul ki nemdebár????
Borzalmas, de azért ugye mindenki magából indul ki nemdebár????
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Meglökni is egyszerübb. Csak akkor vigyázni kell hogy senki ne legyen mögötte! xD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Könnyebb volt átugrani, mint körbefutni, mi? xD
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Csak oldalazva tudott bemenni a szabvány ajtón
Jézusom!!!!
Jéééééééééééé ez narancsos!
Nállunk a rajztanár volt középsuliban egy "boci". Méretre mindenre megfelelt. Csak oldalazva tudott bemenni a szabvány ajtón ami valljuk be. Gáz. xD Mellesleg épitészetet tanultam. De nem bírták ott az arcomat... XD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Nekünk a 7-8. osztályos rajztanár volt a szűkszoknyás, bőpólós cicuska Rajztanárként a bő póló pedig enyhén volt csak előnyös (Hiszen folyton padok fölött hajolgatott) de nem zavartatta magát
Mostani szakmai gyakorlatis tanár meg bocikáimnak hív minket
De mindkettő tanár jófej.
Mostani szakmai gyakorlatis tanár meg bocikáimnak hív minket
De mindkettő tanár jófej.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-09-05 21:36:56
(#325) Hát én 8 évig sportszerűen lovagoltam, aztán abbamaradt sajnos.
Most már csak hobbi szinten, amikor sikerül kijutni.
Az edzőterem a bebámulós ablakaival soha nem jött be. Inkább itthon aerobic amikor rászánom magam.
Az úszás valahogy nekem sem jött össze most se nagyon tudok
Most már csak hobbi szinten, amikor sikerül kijutni.
Az edzőterem a bebámulós ablakaival soha nem jött be. Inkább itthon aerobic amikor rászánom magam.
Az úszás valahogy nekem sem jött össze most se nagyon tudok
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Ősz.rész ...Nekem az angoltanárom volt ilyen...egy "hétköznapi" öltözete:
Tűsarkú,testhezálló bőrnaci alatta nejlon harisnyai,pink rózsás atléta,és elengedhetetlen volt a paróka(komoly!)
Kedvenc szófordulatai:Cuncimókus,szép enfésült szépfiú/lány...
Ja és kine hagyjam hogy 3 méteres zónában meglehetett fulladni a tömény parfümtől...
Tűsarkú,testhezálló bőrnaci alatta nejlon harisnyai,pink rózsás atléta,és elengedhetetlen volt a paróka(komoly!)
Kedvenc szófordulatai:Cuncimókus,szép enfésült szépfiú/lány...
Ja és kine hagyjam hogy 3 méteres zónában meglehetett fulladni a tömény parfümtől...
Én anno 2 évig úsztam aztán hello
mindenki úszik? xD én nem is tudok úszni :$
amúgy hogyha sportnál tartunk, én naponta futok a buszra meg a vonatra.
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
A mi sulink most kapott egy sportcentrumot és ott van nagyon sok profi gép. Én majd oda fogok járni. Haverom ért az ilyesmihez, majd összerak nekem valami edzéstervet. Ma volt a megnyitó, ingyen volt a diákoknak meg a rokonaiknak/ismerőseiknek, akartam hívni haveromat, de nem ért rá én meg egyedül nem akartam kimenni, inkább streeteztem szokás szerint.
beküldve: 2008-09-05 20:44:39
(#321) Én anno 2 évig úsztam aztán hello
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ha már ismerkedős topik: sportol itt valaki valamit? Ha igen, akkor mit, milyen gyakran?
Én úszok lassan két éve...minden hetfűn és szerdán
Csak most nyáron nem volt
Ha már ismerkedős topik: sportol itt valaki valamit? Ha igen, akkor mit, milyen gyakran?
hát...RSG (ritmikus sport gimnasztika)...még a régi szép időkben, amikor olyan hajlékony voltam h tudtam spárgázni XD
aztán karate...6 évig...
...aztán mostanában aerobik...vagy vmi konditermi edzés...azokon a kondigépeken (futópad...stb.)
XD
nem vagyok/voltam vmi nagy sportember...XD
És ti?
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."