Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
beküldve: 2008-08-29 12:21:02
(#273) Azzi! Az értelmes és kultúrált vitázásunk visszacsalogatta Gegét a fórumra. Teljes siker
beküldve: 2008-08-29 12:11:36
(#272) csak nem Tényleg vannak értelmes emberek ezena fórumon??? talán tényleg megéri néha visszajönni?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Éreztem, hogy eléggé fel voltál akkor spannolva, ezért is nem reagáltam arra.
A kapufát meg nagyon benéztem
Én a kampec kifejezést szoktam használni ilyesmire.
A kapufát meg nagyon benéztem
Én a kampec kifejezést szoktam használni ilyesmire.
beküldve: 2008-08-29 11:46:25
(#270) Persze, hogy nem változnak Gondolod, hogy akik ilyen szinten szólnak hozzá, azok képesek megtanulni a leckét?
Majd egyszer talán bennük is kialakul valami.
A személyeskedésért meg utólagos elnézésed kérem, abban közrejátszott a kezdeti hév és tényleg nem jogos
Majd egyszer talán bennük is kialakul valami.
A személyeskedésért meg utólagos elnézésed kérem, abban közrejátszott a kezdeti hév és tényleg nem jogos
no pussy, just the dicks
Hmm... Tetszik a stílusod. Főleg a vége
A személyeskedést szerintem mellőzzük. Igazad van, hogy sokszor rászólok az emberekre, de hát van egy-két fórumos, akik állandóan értelmetlen dolgokat írnak. De úgy látom, hogy nem veszik észre magukat, hiába szólnak rájuk többen (nem csak én!). Örülök, hogy szóltál, hogy ez zavar, nem tudom mást zavar-e, de elég az, hogy ez a dolog egy embert zavar. Abbahagytam. Amúgy is csak felesleges szócséplés, hogy ha nem hagyják abba. Ők engem zavarnak, de ez nem ad okot még arra, hogy én zavarjalak téged. Pont.
A személyeskedést szerintem mellőzzük. Igazad van, hogy sokszor rászólok az emberekre, de hát van egy-két fórumos, akik állandóan értelmetlen dolgokat írnak. De úgy látom, hogy nem veszik észre magukat, hiába szólnak rájuk többen (nem csak én!). Örülök, hogy szóltál, hogy ez zavar, nem tudom mást zavar-e, de elég az, hogy ez a dolog egy embert zavar. Abbahagytam. Amúgy is csak felesleges szócséplés, hogy ha nem hagyják abba. Ők engem zavarnak, de ez nem ad okot még arra, hogy én zavarjalak téged. Pont.
beküldve: 2008-08-28 12:46:57
(#268) Kedves Koitzukushirubaa!
Meg szeretném kérdezni, hogy hány éves korod óta hobbid az, hogy leszólogatod meg beoltogatod a fórumtársaidat? Másik kérdésem pedig az lenne, hogy ez összefügg azzal, hogy otthon elnyomnak és kiskorodban bármivel próbálkoztál, folyton a kezedre csaptak?
Gyakran úgy viselkedsz, mint egy önjelölt moderátor és színvonalszabályozó. Ha valaki, a fiatalsága, vagy a (hát lássuk be) tudatlansága miatt néha beír egy kevésbé odaillő dolgot, te már véres szájjal ugrassz rá és oltod a szarkasztikus kis megjegyzéseiddel. Megsúgom egy értelmes moderátor ezt sosem tenné.--->tolerancia< br />
Mindenkit leszólsz, aki olyat szól hozzá, ami esetleg téged nem érdekel, de te ugyan ezt csinálod! A leszólásaiddal bontod a topicokat ^^ meg persze folyton küldözgeted a válogatott goromba smiley-kat. -Azokra sem kíváncsi senki, mégsem szólnak le téged!- Te ezzel bünteted a népet? Vagy azt akarod bizonyítani, hogy borzasztóan okos vagy? A környezetedben sok a nálad okosabb ember? Bosszúra vágysz? Bántanak a suliban? Megaláznak? MIT KOMPENZÁLSZ?
Tulajdonképpen semmi bajom veled, csak, amikor először észrevettem ezt, akkor elkezdtem számolni és most 25-nél gondoltam segítek észrevenni magad. Fogadd ezt baráti gesztusként ;)
Természetesen tudom, hogy rengeteg a hasznos hozzászólásod és szerves részét képezed a fórumnak
De az élhetetlenebbik énednek üzenem, hogy tegye azt, ami a(z általad kedvelt) LOST-ban történt az emberekkel...!
Meg szeretném kérdezni, hogy hány éves korod óta hobbid az, hogy leszólogatod meg beoltogatod a fórumtársaidat? Másik kérdésem pedig az lenne, hogy ez összefügg azzal, hogy otthon elnyomnak és kiskorodban bármivel próbálkoztál, folyton a kezedre csaptak?
Gyakran úgy viselkedsz, mint egy önjelölt moderátor és színvonalszabályozó. Ha valaki, a fiatalsága, vagy a (hát lássuk be) tudatlansága miatt néha beír egy kevésbé odaillő dolgot, te már véres szájjal ugrassz rá és oltod a szarkasztikus kis megjegyzéseiddel. Megsúgom egy értelmes moderátor ezt sosem tenné.--->tolerancia< br />
Mindenkit leszólsz, aki olyat szól hozzá, ami esetleg téged nem érdekel, de te ugyan ezt csinálod! A leszólásaiddal bontod a topicokat ^^ meg persze folyton küldözgeted a válogatott goromba smiley-kat. -Azokra sem kíváncsi senki, mégsem szólnak le téged!- Te ezzel bünteted a népet? Vagy azt akarod bizonyítani, hogy borzasztóan okos vagy? A környezetedben sok a nálad okosabb ember? Bosszúra vágysz? Bántanak a suliban? Megaláznak? MIT KOMPENZÁLSZ?
Tulajdonképpen semmi bajom veled, csak, amikor először észrevettem ezt, akkor elkezdtem számolni és most 25-nél gondoltam segítek észrevenni magad. Fogadd ezt baráti gesztusként ;)
Természetesen tudom, hogy rengeteg a hasznos hozzászólásod és szerves részét képezed a fórumnak
De az élhetetlenebbik énednek üzenem, hogy tegye azt, ami a(z általad kedvelt) LOST-ban történt az emberekkel...!
[eltűntek]
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-08-28 12:47:37
beküldve: 2008-08-28 11:02:42
(#267) -.- össz 2.De figy.Mindenkinek kell egy kis hülyülés
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Megkérdezhetném, hogy a kétszázakárhány hozzászólásodból mennyi az ilyen szintű?
beküldve: 2008-08-28 10:36:40
(#265) He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-28 10:02:43
(#263) Ezazzzz!!!!Végre kajálok és átléptem a 201 hsz-t!!!!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
^^
:3
Étvágygerjesztő topik, ilyen sem volt még XD
És Gwyddone pont most melózik és pont otthon! Pedig ő olyan jókat főzött...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-27 22:17:40
(#261) ^^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-08-27 22:05:20
(#260) hűű rég jártam erre , vissza olvasgattam és komolyan mondom megéheztem
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Most olyan éhes lettem, hogy kerestem valami kaját. Sajnos semmi meleg étel nincs most, elfogyott tegnap, úgyhogy beültem ide a gép elé egy zacskó chilis tortillával és tejföllel.
Én meg üres kenyeret rágok...XD
Én is azt rágnék, ha nem szedtem volna le a Tecsóban a polcról egy zacsi tortillát