Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
Dettó ugyanaz, és ez a gyerekkor még most is tart^^
Disciples 2 -powaa^^
De persze ment minden Diablo2, LoD, Rage of Mages, minden, ami ment a régi kis rozogán^^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Baldurs Gate a leg alapabb dolog a világon. Mindenki ismeri és mindenki tiszteli azért amit adott az emberiségnek. :] Én több hónapot öltem bele csak hogy egy-egy karakteremmel teljesen kiismerjem a játékot de abszolut nem lett megbánva! xd Ma meg már más RPG-k vonzanak. Leginkább Sci-fi mint Mass Effect meg hogy a kaptafánál maradjak Elder Scrolls széria Morrowindtől Oblivionig. : D Tartalmas gyermekkorom volt elfek és orkok közt annyi szent! XD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-08-26 22:10:08
(#241) áá a baldursz gét^^
Jajj de jó gém volt az! És még a mai napig is^^
Én a nyarat ha erős túlzással is, de végig ToEe-ztam^^
Szerepjáték a javából, félórás harcokkal, jó kis klasszikus XD
Jajj de jó gém volt az! És még a mai napig is^^
Külön kedvencem volt a sok szálon futó történet
És hogy a csapattársak szerelme is lehetett egy lehetőség XD
Én a nyarat ha erős túlzással is, de végig ToEe-ztam^^
the Temple of the Elemental Evil^^
Szerepjáték a javából, félórás harcokkal, jó kis klasszikus XD
Benyomni neki a klasszikus Baldur's Gate 1-2-öt és utánna rá fog kapni a Forgotten Realms könyvekre. Nállam legalábbis bevált. Egy nyarat olvastam végig csak.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
De legalább nem ül a tévé előtt. Így legalább tudok rendesen PS3-zni.
LoL x'D. Nem tudom, hogy ezt poénból írtad-e vagy valami ilyesmi de első olvasásra nekem elég ironikusan hangzott. (Még másodikra is.) >]
az olvasásról...
Sok tapasztalatom van ezen a téren, mivel 3 tesóm is van. A legidősebb 10 éves, most megy 4.be. És ezen a nyáron el kellett volna olvasnia a kötelezőt, ami csak 200 oldal...Nemhogy csak most fogott bele, tehát a suli kezdete előtt pár nappal, hanem még csak a 20. oldalon tart, és inkább tévézik...
És mind1 neki h reklám vagy anime vagy vmi kártúnnetvörkös rajzfilm, csak a tv előtt üljön.
Sok tapasztalatom van ezen a téren, mivel 3 tesóm is van. A legidősebb 10 éves, most megy 4.be. És ezen a nyáron el kellett volna olvasnia a kötelezőt, ami csak 200 oldal...Nemhogy csak most fogott bele, tehát a suli kezdete előtt pár nappal, hanem még csak a 20. oldalon tart, és inkább tévézik...
És mind1 neki h reklám vagy anime vagy vmi kártúnnetvörkös rajzfilm, csak a tv előtt üljön.
Az én tesóm szintén 10 éves, 5.-be megy, és ugyanilyen. 35 oldalt olvasott a kb. 160 oldalas kötelezőből. De legalább nem ül a tévé előtt. Így legalább tudok rendesen PS3-zni. Viszont egész nap a számítógépet nyomja. Ami nem jó.
beküldve: 2008-08-26 18:42:35
(#237) Ahh.Tévedtem
De mind1 nemfontos
De mind1 nemfontos
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Gondolm az alexandrában jártál....Vagy tévedtem?
Tévedtél. A Libri könyvpalotában.
beküldve: 2008-08-26 18:07:16
(#235) Gondolm az alexandrában jártál....Vagy tévedtem?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Én meg lassan szerválok valami étket, mert kezdek naaaaagyon éhes lenni. Maradt még ebédről krumpli meg rántott tök. Nyami!
I love rántott zöldségek
Fúú, képzeljétek, ma tettem egy kört a városban és az alábbiakat szereztem:
-Nyári Srácok 3.
-Nana 1.
-Stephen King: Dolores a könyvtárból
De jó nekem
beküldve: 2008-08-26 18:02:39
(#233) Uhh.Ne is mondjátok...A savanyú bablevesnél minden jobb :S
Én meg lassan szerválok valami étket, mert kezdek naaaaagyon éhes lenni. Maradt még ebédről krumpli meg rántott tök. Nyami!
beküldve: 2008-08-26 17:51:10
(#231) Vacsit csináltam :3
De mostmár leszek..Vacsi után^^
De mostmár leszek..Vacsi után^^
Egyébként felvettelek msn-re