Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
Most olyan éhes lettem, hogy kerestem valami kaját. Sajnos semmi meleg étel nincs most, elfogyott tegnap, úgyhogy beültem ide a gép elé egy zacskó chilis tortillával és tejföllel.
Én meg üres kenyeret rágok...XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-27 20:55:05
(#257) Most olyan éhes lettem, hogy kerestem valami kaját. Sajnos semmi meleg étel nincs most, elfogyott tegnap, úgyhogy beültem ide a gép elé egy zacskó chilis tortillával és tejföllel.
beküldve: 2008-08-27 20:42:24
(#256) Najó csurog a nyálam.... Már a monitor helyet egy csülkös pacalal teli tálat bámulok.... De a Hellsing mangát most néztem és a karóba húzott emberke jó kis étvágyat csinált mondhatom. Még jó, hogy angolul volt..bár sajnálom, hogy nem halllottam mit mondod, akkor amikor ez történt vele...
Lady Rose
Én szeretem a savanyú bablevest
Csülökkel!
Bezony-bezony, ahogy mondod
beküldve: 2008-08-27 20:26:42
(#254) :3
Engem egy csirkepaprikással ki lehetne kergetni a világból^^
De persze, csak ahogy mamám készíti, uborkasalival XD
hihi erről beugrik egy SakuraConos emlék...
Sétálok kint nagyban a Városligetben, már jóval a cépé verseny után, látok egy Naruto-t, nagyban étkezik. Mosolyog, néz, majd készít rólam egy fotót.
Megkérdem mit eszik. a Válasz : Csülkös pacalt^_^
Úgyvan, mondom, biztosan megéhezett XD
Engem egy csirkepaprikással ki lehetne kergetni a világból^^
De persze, csak ahogy mamám készíti, uborkasalival XD
hihi erről beugrik egy SakuraConos emlék...
Sétálok kint nagyban a Városligetben, már jóval a cépé verseny után, látok egy Naruto-t, nagyban étkezik. Mosolyog, néz, majd készít rólam egy fotót.
Megkérdem mit eszik. a Válasz : Csülkös pacalt^_^
Úgyvan, mondom, biztosan megéhezett XD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-08-27 20:20:14
(#253) beküldve: 2008-08-27 14:57:47
(#251) Borjú stake 4ever!!!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-27 14:57:19
(#250) Hmm....Szentem estére a fórum teli lesz jófajta kajákkal....
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Csülökkel!
Csülkös bableves? Az egyik legjobb leves.
beküldve: 2008-08-27 09:01:42
(#248) Uhh.Én babból csak a fejtettbablevest szeretem,a többitól hányingerem van :S
Csülökkel!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Uhh.Ne is mondjátok...A savanyú bablevesnél minden jobb :S
Igen, a titkos boci pálya^^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Gyah Diablo 2... Még mindig rémálmaim vannak tőle! Egyszer (najó vagy 5-6x) találtam pöpec unique itemet amiknek olyan sebzése volt hogy khm... :) Erre gépem fogta magát nagy általánosságban és lefagyott. Szerzett XP oda tárgyak detto én meg téphettem a hajamat hogy most mit tegyek! xD Még a tehenek se dobtak nekem olyan tárgyat amik kellettek volna T_T
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."