Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
beküldve: 2008-09-01 19:59:01
(#303) Igen!!Ez a legjobb topic!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ez az ismerekedős topik,szal hagyjuk a magázást és az önözést.
Teljesen igazat adok Neked abban hogy a vitázást ne itt folytassátok. Ha valaki eszmefuttatásokat akar, esetlegesn vitázni a másikkal megteheti msn-en; email-ben; stb...
Ha visszatérünk az eredti kérdéshez én például nagyon jól érzem magamat.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-09-01 18:42:31
(#301) Ez az ismerekedős topik,szal hagyjuk a magázást és az önözést.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Henm úgy ha folytatni akarná ezt az eszmefuttatást/veszekedést.Nem akarom folytatni,és a jelekből ítélve ős sem
Így igaz, Alister viszont az Ön helyesírásában talált hibát, ezt tette szóvá, csak első olvasásra tűnik úgy, hogy a vita folytatására vonatkozik a hozzászólás.
no pussy, just the dicks
ahh....Nem úgy értettem....
Hanem hogy?
Henm úgy ha folytatni akarná ezt az eszmefuttatást/veszekedést.Nem akarom folytatni,és a jelekből ítélve ős sem
ahh....Nem úgy értettem....
Hanem hogy?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-31 14:16:05
(#297) ahh....Nem úgy értettem....
.Ha nagyon fojtatni akard
Khm... folytatni akarod, ugye?
Ha nagyon fojtatni akard a témát akk itt az msn-em: kurai1@hotmail.com
Sajnos épp most zártam le részemről
Szép napot!
Nembaj,csak vegyél fel Az ismerősök terén nem állok jól és kéne vki akivel jókat lehet beszlgetni
Ha nagyon fojtatni akard a témát akk itt az msn-em: kurai1@hotmail.com
Sajnos épp most zártam le részemről
Szép napot!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-08-31 11:25:57
(#293) Amgy bárki felvehet akinek van kedve hosszú és jó beszélgetésekhez
beküldve: 2008-08-31 11:24:57
(#292) Nah.Visszajöttem,volt 1-2 dolgom,de már aktív vagyok.Amgy annyit fűznék hozzá a témához:Ne vonj le senkiről 1 komment alapján hibás következtetést.Ha nagyon fojtatni akard a témát akk itt az msn-em: kurai1@hotmail.com
Alister
Eh, hát nem lemaradt a szmájli a végéről?
Szép
Úgy gondolom a vita nem alakult ki, mert a Exile nem reagált, sebaj, akkor téma lezárva :)
Más:
Szép
Néha sírok, néha nevetek az ilyen vitákon. Ezen asszem mosolygok (csak ne nyúljon hosszúra...)
Úgy gondolom a vita nem alakult ki, mert a Exile nem reagált, sebaj, akkor téma lezárva :)
Más:
Ki hogy van?
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-08-31 11:07:29
Egyébként nem veszekszünk és moderátorra végképp nincs szükség, Alister
Néha sírok, néha nevetek az ilyen vitákon. Ezen asszem mosolygok (csak ne nyúljon hosszúra...)
Néha azért nem olyan vicces nekem is volt ilyen vitám, aztán rájöttem okos enged szamár szenved megadtam a privi címem a vita folytatásához.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.