• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
Oldalak: ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... <<>>
beküldve: 2008-09-07 21:42:11
(#363) Válasz Nagashi (#362) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]

Gábor, te meg kérlek kímélj meg a csípős megjegyzéseidtől nem kérdezett senki :) meg mondtam már, hogy nem azért regeltem ide, hogy veled vitázzak. ha annyira akarnék veled veszekedni, akkor azt megtehetném suliba is

1:nem csak akkor beszélek, ha kérdeznek
2:ezt én is tudom
3:úgysem menne

Khm...ezt esetleg elrendezhetnétek privátban, két tanú jelenlétében, karddal, ahogy azt illik...

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
moderátor
beküldve: 2008-09-07 21:39:01
(#362) Válasz Hachi (#361) üzenetére
Nagashi
Nagashi
[ Megszállott ]

Gábor, te meg kérlek kímélj meg a csípős megjegyzéseidtől nem kérdezett senki :) meg mondtam már, hogy nem azért regeltem ide, hogy veled vitázzak. ha annyira akarnék veled veszekedni, akkor azt megtehetném suliba is

1:nem csak akkor beszélek, ha kérdeznek
2:ezt én is tudom
3:úgysem menne
(És nem is szemétkedés volt, hanem ez így van, amíg nem vagy szerves tagja a közösségnek, akire mindenki számít és vár, nem kell bocsánatot kérni)

"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
moderátor
Szerk: Nagashi 2008-09-07 21:43:26
beküldve: 2008-09-07 21:23:13
(#361) Válasz Noriko (#360) üzenetére
Hachi
Hachi
[ Gyalog ]
ha viszont rossz kedve volt, akkor hajjaj :S ordibált, csapkodott, nem kímélte sem az írásvetítőt, sem a projektort. szóval akkor néma csöndben ültünk óráin, meg se mertünk mozdulni :S xD

Nekünk a kémia tanárunk volt nagy...első doga a legjobb jegy az egyetlen 4-es volt.Már a tombolása végén padokat is dobált(!)
Két hétig láttszott a nyoma a lábamonm...

úh O.o hát akkor elég... öhm, indulatos tanár lehetett "picit" közveszélyesnek tűnik a leírásból

A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
moderátor
beküldve: 2008-09-07 20:20:52
(#360) Válasz Hachi (#358) üzenetére
Noriko
Noriko
[ Rászokóban ]
ha viszont rossz kedve volt, akkor hajjaj :S ordibált, csapkodott, nem kímélte sem az írásvetítőt, sem a projektort. szóval akkor néma csöndben ültünk óráin, meg se mertünk mozdulni :S xD

Nekünk a kémia tanárunk volt nagy...első doga a legjobb jegy az egyetlen 4-es volt.Már a tombolása végén padokat is dobált(!)
Két hétig láttszott a nyoma a lábamonm...

Jéééééééééééé ez narancsos!
moderátor
Szerk: Noriko 2008-09-07 20:21:05
beküldve: 2008-09-07 20:07:38
(#359) Válasz Hachi (#358) üzenetére
Nagashi
Nagashi
[ Megszállott ]

és bocs, hogy most írok választ, csak mostanság suli miatt nem nagyon tudok feljönni ^^"

Nem kell bocsánatot kérni, nem hiányoztál senkinek

moderátor
beküldve: 2008-09-07 20:02:29
(#358) Válasz Kaminaga (#341) üzenetére
Hachi
Hachi
[ Gyalog ]
XD hát ez is nagyon kész!!!!

Nálunk sajnos eddig nem voltak ilyen pojjénok XD
Csak a szokásosak

nálunk se volt túl sok ilyen :) a tanárok nagy része viszonylag normális volt (a diákok már kevésbé ). bár azért a volt töritanárom és tesitanárom picit eltért az átlagtól tesin úgy gondolta a tanár úr, hogy akinek van ereje mosolyogni meg beszélgetni, annak arra is van ereje, hogy lefussa a huszon akárhányadik kört is a pálya körül ^^" szóval elég durva tesióráink voltak. a régi töritanárom meg ha jókedvű volt, akkor székeket ugrált át (páros lábbal xD ), krétával dobálózott és karddal hadonászott. ha viszont rossz kedve volt, akkor hajjaj :S ordibált, csapkodott, nem kímélte sem az írásvetítőt, sem a projektort. szóval akkor néma csöndben ültünk óráin, meg se mertünk mozdulni :S xD

és bocs, hogy most írok választ, csak mostanság suli miatt nem nagyon tudok feljönni ^^"

A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
moderátor
Szerk: Hachi 2008-09-07 20:03:25
beküldve: 2008-09-07 19:55:35
(#357) Válasz Akmal (#352) üzenetére
Nagashi
Nagashi
[ Megszállott ]
Sziasztok! Mint 8.-as felvételi elött álló diák, szívesen emnnék kéttannyelvű suliba, de jobb híján csak koleszos lehetnék,mert a városban nincs, minden nap bejárni pedig hosszú és költséges. Van köztetek olyan aki kollégiumban lakik? És milyen az ? Tetszett/tetszik? Lécci irjatok sztorikat,véleményeket, tapasztalatokat, kiváncsi vagyok rájuk Üdv: akmal (egyébkén mostanába egyre többet járok erre )

dzsembori.hu tele van beteg koleszos történettel (és egy koleszos szerepjátékkal is)
Ha koleszba mész, azt tanácsolom, hogy ne vigyél semmit amit ellophatnak, vigyázz a cuccodra, ne adj okot arra, hogy belédkössenek, és vigyél pluszpénzt kajára, ha a szokásosnál is undorítóbb lesz az ottani kaja.

moderátor
beküldve: 2008-09-07 17:56:41
(#356)
R.A.M.E.N
R.A.M.E.N
[ Rászokóban ]
hol tom megtekinteni öket????? dvd??

Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
moderátor
beküldve: 2008-09-07 17:53:02
(#355)
R.A.M.E.N
R.A.M.E.N
[ Rászokóban ]
köcike a tippeket

Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
moderátor
beküldve: 2008-09-07 17:52:10
(#354) Válasz Akmal (#352) üzenetére
R.A.M.E.N
R.A.M.E.N
[ Rászokóban ]

moderátor
Szerk: R.A.M.E.N 2008-09-07 18:59:58
beküldve: 2008-09-07 17:52:09
(#353) Válasz Akmal (#352) üzenetére
R.A.M.E.N
R.A.M.E.N
[ Rászokóban ]
Sziasztok! Mint 8.-as felvételi elött álló diák, szívesen emnnék kéttannyelvű suliba, de jobb híján csak koleszos lehetnék,mert a városban nincs, minden nap bejárni pedig hosszú és költséges. Van köztetek olyan aki kollégiumban lakik? És milyen az ? Tetszett/tetszik? Lécci irjatok sztorikat,véleményeket, tapasztalatokat, kiváncsi vagyok rájuk Üdv: akmal (egyébkén mostanába egyre többet járok erre )

halotam a gulégiumok rol pár (sok ) jóó sztorit . jol lehet szorakozni bulizni (nagyobb korba kocsmázni csajozni!!!
az eleje forcsa lesz(lehet) nyomasztóóó mert ujj hej ráadásul ott is vagy huzamos ideig!

moderátor
beküldve: 2008-09-07 16:26:31
(#352)
Akmal
Akmal
[ Gyalog ]

///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
moderátor
Szerk: Akmal 2008-09-07 16:27:01
beküldve: 2008-09-07 16:17:46
(#351)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Hát Az Ichigo 100% az pl ilyen,de egy gond van vele(Szentem):Hogy ninsc végkifejlet:SÉn végignéztem a 12 részt+Special+5 OVA,de nincs meg a végkifejlet...A mangát nem tudja vki honnét lehet leszedni?Az please írjon e-mailt!

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
moderátor
beküldve: 2008-09-07 15:58:16
(#350) Válasz R.A.M.E.N (#349) üzenetére
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]
( kéne 1 tanács!! tudtok ojan animét ami nem 18+ de csajos pasis . nem is ojan romantikus bár 1 kicsit lehet inkáb ojan nyárisrácos( az is 1 picit romantikus de mégse romeó és julia ) na szóval valami ijesmi???? és ha magyar az se rosssz kösz mindenki

Pl.: Chobits?

no pussy, just the dicks
moderátor
beküldve: 2008-09-07 14:44:58
(#349)
R.A.M.E.N
R.A.M.E.N
[ Rászokóban ]
( kéne 1 tanács!! tudtok ojan animét ami nem 18+ de csajos pasis . nem is ojan romantikus bár 1 kicsit lehet inkáb ojan nyárisrácos( az is 1 picit romantikus de mégse romeó és julia ) na szóval valami ijesmi???? és ha magyar az se rosssz kösz mindenki

moderátor
Oldalak: ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... <<>>