Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
Gábor, te meg kérlek kímélj meg a csípős megjegyzéseidtől nem kérdezett senki :) meg mondtam már, hogy nem azért regeltem ide, hogy veled vitázzak. ha annyira akarnék veled veszekedni, akkor azt megtehetném suliba is
1:nem csak akkor beszélek, ha kérdeznek
2:ezt én is tudom
3:úgysem menne
Khm...ezt esetleg elrendezhetnétek privátban, két tanú jelenlétében, karddal, ahogy azt illik...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Gábor, te meg kérlek kímélj meg a csípős megjegyzéseidtől nem kérdezett senki :) meg mondtam már, hogy nem azért regeltem ide, hogy veled vitázzak. ha annyira akarnék veled veszekedni, akkor azt megtehetném suliba is
1:nem csak akkor beszélek, ha kérdeznek
2:ezt én is tudom
3:úgysem menne
(És nem is szemétkedés volt, hanem ez így van, amíg nem vagy szerves tagja a közösségnek, akire mindenki számít és vár, nem kell bocsánatot kérni)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
ha viszont rossz kedve volt, akkor hajjaj :S ordibált, csapkodott, nem kímélte sem az írásvetítőt, sem a projektort. szóval akkor néma csöndben ültünk óráin, meg se mertünk mozdulni :S xD
Nekünk a kémia tanárunk volt nagy...első doga a legjobb jegy az egyetlen 4-es volt.Már a tombolása végén padokat is dobált(!)
Két hétig láttszott a nyoma a lábamonm...
úh O.o hát akkor elég... öhm, indulatos tanár lehetett "picit" közveszélyesnek tűnik a leírásból
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
ha viszont rossz kedve volt, akkor hajjaj :S ordibált, csapkodott, nem kímélte sem az írásvetítőt, sem a projektort. szóval akkor néma csöndben ültünk óráin, meg se mertünk mozdulni :S xD
Nekünk a kémia tanárunk volt nagy...első doga a legjobb jegy az egyetlen 4-es volt.Már a tombolása végén padokat is dobált(!)
Két hétig láttszott a nyoma a lábamonm...
Jéééééééééééé ez narancsos!
és bocs, hogy most írok választ, csak mostanság suli miatt nem nagyon tudok feljönni ^^"
Nem kell bocsánatot kérni, nem hiányoztál senkinek
XD hát ez is nagyon kész!!!!
Nálunk sajnos eddig nem voltak ilyen pojjénok XD
Csak a szokásosak
Nálunk sajnos eddig nem voltak ilyen pojjénok XD
Csak a szokásosak
nálunk se volt túl sok ilyen :) a tanárok nagy része viszonylag normális volt (a diákok már kevésbé ). bár azért a volt töritanárom és tesitanárom picit eltért az átlagtól tesin úgy gondolta a tanár úr, hogy akinek van ereje mosolyogni meg beszélgetni, annak arra is van ereje, hogy lefussa a huszon akárhányadik kört is a pálya körül ^^" szóval elég durva tesióráink voltak. a régi töritanárom meg ha jókedvű volt, akkor székeket ugrált át (páros lábbal xD ), krétával dobálózott és karddal hadonászott. ha viszont rossz kedve volt, akkor hajjaj :S ordibált, csapkodott, nem kímélte sem az írásvetítőt, sem a projektort. szóval akkor néma csöndben ültünk óráin, meg se mertünk mozdulni :S xD
és bocs, hogy most írok választ, csak mostanság suli miatt nem nagyon tudok feljönni ^^"
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
Sziasztok! Mint 8.-as felvételi elött álló diák, szívesen emnnék kéttannyelvű suliba, de jobb híján csak koleszos lehetnék,mert a városban nincs, minden nap bejárni pedig hosszú és költséges. Van köztetek olyan aki kollégiumban lakik? És milyen az ? Tetszett/tetszik? Lécci irjatok sztorikat,véleményeket, tapasztalatokat, kiváncsi vagyok rájuk Üdv: akmal (egyébkén mostanába egyre többet járok erre )
dzsembori.hu tele van beteg koleszos történettel (és egy koleszos szerepjátékkal is)
Ha koleszba mész, azt tanácsolom, hogy ne vigyél semmit amit ellophatnak, vigyázz a cuccodra, ne adj okot arra, hogy belédkössenek, és vigyél pluszpénzt kajára, ha a szokásosnál is undorítóbb lesz az ottani kaja.
beküldve: 2008-09-07 17:56:41
(#356) hol tom megtekinteni öket????? dvd??
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2008-09-07 17:53:02
(#355) köcike a tippeket
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Sziasztok! Mint 8.-as felvételi elött álló diák, szívesen emnnék kéttannyelvű suliba, de jobb híján csak koleszos lehetnék,mert a városban nincs, minden nap bejárni pedig hosszú és költséges. Van köztetek olyan aki kollégiumban lakik? És milyen az ? Tetszett/tetszik? Lécci irjatok sztorikat,véleményeket, tapasztalatokat, kiváncsi vagyok rájuk Üdv: akmal (egyébkén mostanába egyre többet járok erre )
halotam a gulégiumok rol pár (sok ) jóó sztorit . jol lehet szorakozni bulizni (nagyobb korba kocsmázni csajozni!!!
az eleje forcsa lesz(lehet) nyomasztóóó mert ujj hej ráadásul ott is vagy huzamos ideig!
beküldve: 2008-09-07 16:26:31
(#352) Sziasztok! Mint 8.-as felvételi elött álló diák, szívesen emnnék kéttannyelvű suliba, de jobb híján csak koleszos lehetnék,mert a városban nincs, minden nap bejárni pedig hosszú és költséges. Van köztetek olyan aki kollégiumban lakik? És milyen az ? Tetszett/tetszik? Lécci irjatok sztorikat,véleményeket, tapasztalatokat, kiváncsi vagyok rájuk Üdv: akmal (egyébkén mostanába egyre többet járok erre )
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
beküldve: 2008-09-07 16:17:46
(#351) Hát Az Ichigo 100% az pl ilyen,de egy gond van vele(Szentem):Hogy ninsc végkifejlet:SÉn végignéztem a 12 részt+Special+5 OVA,de nincs meg a végkifejlet...A mangát nem tudja vki honnét lehet leszedni?Az please írjon e-mailt!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
( kéne 1 tanács!! tudtok ojan animét ami nem 18+ de csajos pasis . nem is ojan romantikus bár 1 kicsit lehet inkáb ojan nyárisrácos( az is 1 picit romantikus de mégse romeó és julia ) na szóval valami ijesmi???? és ha magyar az se rosssz kösz mindenki
Pl.: Chobits?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-07 14:44:58
(#349) ( kéne 1 tanács!! tudtok ojan animét ami nem 18+ de csajos pasis . nem is ojan romantikus bár 1 kicsit lehet inkáb ojan nyárisrácos( az is 1 picit romantikus de mégse romeó és julia ) na szóval valami ijesmi???? és ha magyar az se rosssz kösz mindenki