Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
Kiknél idióták az Énektanárok(CSak úgy eszembe jutott
nálunk nem az énektanár idióta, hanem mi készítjük ki! már az egész tanári kar ismeri a "rettegett 9.a-t". senki sem akar minket tanítani. ez rekord a suliban
Don't forget to remember me.
beküldve: 2008-09-18 19:50:30
(#392) Hmm....A nagy sikerű kezdet után pang a topic...Fel kéne éleszteni egy jó kis témával!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nekem jetaudio skinem egy tündéri chibi szobalány, pajzzsal és póréhagymával felszerelkezve
(csak úgy skinekről jutott eszembe)
Karakterből pedig nekem van nagymamim. igen komoly.
(csak úgy skinekről jutott eszembe)
Karakterből pedig nekem van nagymamim. igen komoly.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Arról én is hallottam,de még nem láttam...De amgy tudja valaki honnét lehet hozzá animés skin-t letölteni?Ismertem 1-2 embert akinek naruto volt a skine,hallottam is,hogy lehet vhonnan szedni,de nem tom honnét:S
Nekem érdekes módon a gúgli az első találatként dobta ki
beküldve: 2008-09-16 16:49:01
(#389) Arról én is hallottam,de még nem láttam...De amgy tudja valaki honnét lehet hozzá animés skin-t letölteni?Ismertem 1-2 embert akinek naruto volt a skine,hallottam is,hogy lehet vhonnan szedni,de nem tom honnét:S
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ja meg ajánlott hogy letöltsétek a ja+ modot(a játékosok 90%-a használja
Van az 97 is Amúgy legdurvább volt a 6 ágú "kard" emléxem még
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-15 21:18:22
(#386) *Hopsz,ez lemaradt: Ha mindeninek megvan,küldjetek nekem e-mailt (Gyengébbek kedvéért:katta nevemre és ottvan az e-mail címem)és majd visszaírom,mindenkinek az x-fire címemet és majd ha bejelentkeztek akk onnét osztom az ész tovább.Ja meg ajánlott hogy letöltsétek a ja+ modot(a játékosok 90%-a használja:ad fémkardokat,az erőknek új látszatot,új színeket kardba(Feketét is)Lehet elktromos kardod,meg új ruhaszínek és hook meg jet pack(Na jó az nem mindenhol van engedélyezve
beküldve: 2008-09-15 21:14:48
(#385) Mindenkinek van x-firéje?Ha nem töltse le innen:[Link]
beküldve: 2008-09-15 20:58:58
(#384) Felőlem is játszhatunk. És tényleg rengeteg az üres szerver.. Volt, hogy tíz őpercen át ki-be lépegettem, és annyit szarakodtam a szerverkereséssel, hogy elment a kedvem az egésztől.. Felőlem mehetünk, én a Hippi-jawával leszek
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-09-15 20:30:03
(#382) aha.Sok manapság az ües szeró(sajna,már annyira régóta játszák hogy unják )De ismerek jókat.Ha összejönnélk legalább 4-en 5-en akár még jól el is lehetnénk(Na asztán vigyázat mindenkit elverek )
Végigjátszottam, nagyon tetszett, a kedvenc részeimet rendszeresen újrajátszom. Benne lennék egy partyban
beküldve: 2008-09-15 20:21:44
(#380) Ez véletlenül nem a Jedi Knight 3?Mert azt is Jedi academy-nek hívják...asszem.
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2008-09-13 18:54:28
(#379) * És nem nagy a grafikai igénye ergo minden gépen fut szép grafikával