Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
Nálunk nem az emberekkel,hanem a tanárokkal van a baj....Énektanár: Lecsesz vmiért(nem emlékszem,már nagyon untam a szövegét) énmegcsak nézem,nézem.Erre felordít: MI A FRÁSÉZRT FOGATOD ITT A SZEMEDET???????????????????????? ??????????????????????
Normális ez?egyenes előre nézek és rámordít hogy forgatom a szemem...-.-.tesitanár:lecsesz minket,hogy mi a franccért nem tudunk rendesen sorakozni,mikor indulunk vissza a stadionból.Hát azért talán mert már elegünk van az egész rohadt napból!!!!!!Másik énektanár(Még 3-dikban anno):Ordít mint állat,rángatja za ablakot,már majdnem kiszakítja,amikor valaki halkan megjegyzi:Tanárnő,talán a zárat kikéne nyitni...Igaz énektagozatos suliba járok,de utálom az éneket.1:még türhető volt.2-4 idegesítő,barom,elmebeteg idióta tanár.5.:Idióta kis hülye aki óvodásnak nézett minket("nyuszitaps" 4ever!!!)6-7.:A kész terror A Molnár Tünde nevezetű katasztrófa miat...
Normális ez?egyenes előre nézek és rámordít hogy forgatom a szemem...-.-.tesitanár:lecsesz minket,hogy mi a franccért nem tudunk rendesen sorakozni,mikor indulunk vissza a stadionból.Hát azért talán mert már elegünk van az egész rohadt napból!!!!!!Másik énektanár(Még 3-dikban anno):Ordít mint állat,rángatja za ablakot,már majdnem kiszakítja,amikor valaki halkan megjegyzi:Tanárnő,talán a zárat kikéne nyitni...Igaz énektagozatos suliba járok,de utálom az éneket.1:még türhető volt.2-4 idegesítő,barom,elmebeteg idióta tanár.5.:Idióta kis hülye aki óvodásnak nézett minket("nyuszitaps" 4ever!!!)6-7.:A kész terror A Molnár Tünde nevezetű katasztrófa miat...
Heh az én régi énektanárom naon jófej volt A mostani is jófej, csak úgy néz ki mint a villendorfy vénusz XD
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Én is ilyen taanár akarok lenni ha nagyleszek!!!!!!!!!!!!
(csak az idén medőlt a megdönthetelen nézetem arról,hogy tanár akarok lenni(Anyukámnak most szűnt meg az állása),de azért pedagógia szakra járok)
14 évesen szakra? Érdekes...
Széchenyi István Gimmnázium és Szakközép Iskola a neve a sulinak.
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
beküldve: 2008-10-08 18:52:13
(#450) Nálunk nem az emberekkel,hanem a tanárokkal van a baj....Énektanár: Lecsesz vmiért(nem emlékszem,már nagyon untam a szövegét) énmegcsak nézem,nézem.Erre felordít: MI A FRÁSÉZRT FOGATOD ITT A SZEMEDET???????????????????????? ??????????????????????
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nyápic tanáraitok lehetnek... engem tuti nem tudnátok kikészíteni... a múltkor is... hetedikben helyettesítettem matekot, mire 10 perces késéssel bejött az osztály "menő csávója" - nem tudott beérni csengetésre, mert sürgős bagóznivalója volt... beesik, megáll az ajtóban a következő dumával: "De k**va büdös van itt!!!" az osztály röhög, mire én halál nyugodtan letettem a krétát, ránéztem, és így szóltam: "Persze Krisztián drága... hiszen bejöttél, és nyitva van a szád is... " hirtelen síri csend lett, néztek rám nagy szemekkel... majd végigdolgozták az órát... amit a kolléganőm három óra alatt nem tudott elmagyarázni anyagot, nekem fél óra alatt sikerült...
tök jó nálunk is ilyen tanárok kellenének 1-2 hülye gyereknek nem ártana az oltás , mondjuk azért lenne benne rossz is főleg ha engem tolnának le amikor kések
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
(csak az idén medőlt a megdönthetelen nézetem arról,hogy tanár akarok lenni(Anyukámnak most szűnt meg az állása),de azért pedagógia szakra járok)
14 évesen szakra? Érdekes...
Nyápic tanáraitok lehetnek... engem tuti nem tudnátok kikészíteni... a múltkor is... hetedikben helyettesítettem matekot, mire 10 perces késéssel bejött az osztály "menő csávója" - nem tudott beérni csengetésre, mert sürgős bagóznivalója volt... beesik, megáll az ajtóban a következő dumával: "De k**va büdös van itt!!!" az osztály röhög, mire én halál nyugodtan letettem a krétát, ránéztem, és így szóltam: "Persze Krisztián drága... hiszen bejöttél, és nyitva van a szád is... " hirtelen síri csend lett, néztek rám nagy szemekkel... majd végigdolgozták az órát... amit a kolléganőm három óra alatt nem tudott elmagyarázni anyagot, nekem fél óra alatt sikerült...
Deee jóó^.^
Ezz nagyon kiráály
Nálunk is helyre kéne pofozni 1-2 hülyegyereket xD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
beküldve: 2008-09-25 20:45:03
(#445) Sry,de nincs kedvem legyn ön is milliomost játszani
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
ehh...Az egy tény hogy a helyesírásom szörnyű,de ez azért már sok volt....GOME NA SAI!Amgy az a bizonyos szó ez lenne: otakutanáritestület...tudom,ez is hibás,pereljeteke be...Rossz a kedvem tegnap óta.
Amgy jól írok,csak mániám bilentyűzeten a gyorsírás és néha becsúszik 1-2 érthetetlen dolog
Akkor kitaláltam ^^
Jár a 2 pont! Máris folytatjuk a 2. fordulóval. L'art puor Laar? Valaki?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-25 14:12:37
(#443) ehh...Az egy tény hogy a helyesírásom szörnyű,de ez azért már sok volt....GOME NA SAI!Amgy az a bizonyos szó ez lenne: otakutanáritestület...tudom,ez is hibás,pereljeteke be...Rossz a kedvem tegnap óta.
Amgy jól írok,csak mániám bilentyűzeten a gyorsírás és néha becsúszik 1-2 érthetetlen dolog
Nekem van egy oszt.társam tök bolond.Oda jön hozzám és elkezdi ,hogy az osztálytársnőm másnapos mert a bankban bulizott napestig és cigizett,meg ,hogy a cigi egy szar dolog meg káros és egy héttel ezelött mesélte el ,hogy az egyik haverja 2500-ért vesz a fű grammját és,hogy már kipróbálta ő is .
hell látom te is az Acélvárosból vagy Azzi
miskolci egyetemista
Nekem van egy oszt.társam tök bolond.Oda jön hozzám és elkezdi ,hogy az osztálytársnőm másnapos mert a bankban bulizott napestig és cigizett,meg ,hogy a cigi egy szar dolog meg káros és egy héttel ezelött mesélte el ,hogy az egyik haverja 2500-ért vesz a fű grammját és,hogy már kipróbálta ő is .
Nagyon drága az a 2500, vigyek neki conra miskolkcról olcsóbban?
Vicc, pereljetek csak /mármint tényleg sok érte a 2500 az nem vicc/
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-24 21:10:58
(#440) Nekem van egy oszt.társam tök bolond.Oda jön hozzám és elkezdi ,hogy az osztálytársnőm másnapos mert a bankban bulizott napestig és cigizett,meg ,hogy a cigi egy szar dolog meg káros és egy héttel ezelött mesélte el ,hogy az egyik haverja 2500-ért vesz a fű grammját és,hogy már kipróbálta ő is .
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
"Hmm...Menő csávó" 7.-ben?Aki bagózik?????Nem tudom,hogy a mi kis városkánkban miféle mutáció következtében vagyunk alulfejlettek vagy visszamaradottak,de én 7.-es vagyok,és nálunk a megmondhatója vagyok:Nálunk nincs bagózós menő csávő,csak piáló csajok Amgy vhogy nem tok elképzelni 1 12-13 éves kölyköt bagóval...
Elfelejtettem közölni, hogy "menő csávó" hetedikes ugyan, de 16 éves...
Nálunk 2 részre van szedve az általános suli. Egy épületbe 1.-3., a másik épületbe meg az egész hűbelebanc. Amikor 4-sek lettünk, ha jól tudom, volt egy 15-16 éves gyerek. Jó mi?
5-es volt.
Exile: ha valaki bagózik az oskolában, az már "menőnek" érzi magát. Akkor én egy sarokbavonulós, lenézhető gyerek vagyok, minthogy bagózzak.
Azzi: Én kapásból "oktatási testületnek" olvastam. Meg sem fordult a fejemben az otaku szó.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-09-24 21:04:14