• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
Oldalak: ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... <<>>
beküldve: 2008-09-24 20:48:41
(#438) Válasz .., (#436) üzenetére
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]
...most azt ne mond hogy egy véletlenül elírt szó miatt kell kommentelni...

Abszolút nem értem a mondatod, ne haragudj. Ha otaku lenne, az se lenne jó. "otakutáritestület"? WTF?

Jaja, jelentkezzen, aki levágta, hogy miről van szó

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Bár talán otaku tanári testület---> tantestület?
tante sületlenég

no pussy, just the dicks
moderátor
beküldve: 2008-09-24 20:48:19
(#437) Válasz フリツク オル シィ (#420) üzenetére
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Az ügyeletes tanárnőnk hozta a formáját. Így kell ezt. Általánosba nekünk is elkélt volna néhány hasonló tanár. Igaz, most is jól jönne.

moderátor
beküldve: 2008-09-24 20:25:39
(#436) Válasz The Exiled (#435) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]

Abszolút nem értem a mondatod, ne haragudj. Ha otaku lenne, az se lenne jó. "otakutáritestület"? WTF?

moderátor
beküldve: 2008-09-24 20:24:14
(#435)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
moderátor
beküldve: 2008-09-24 19:48:22
(#434) Válasz The Exiled (#433) üzenetére
Viki
Viki
[ Addiktgyanús ]
He??(sry,csak köpni nyelni nem tudok,nem értem mire utalsz )

Nem okatu, hanem otaku...

"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
moderátor
beküldve: 2008-09-24 19:46:08
(#433) Válasz .., (#430) üzenetére
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Hmm...Köszönöm a fellvilágosítást,kedves okatutáritestület

Na fuss csak neki ennek még egyszer

He??(sry,csak köpni nyelni nem tudok,nem értem mire utalsz )

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
moderátor
beküldve: 2008-09-24 19:38:33
(#432) Válasz フリツク オル シィ (#420) üzenetére
Nanao ^_^
Nanao ^_^
[ Gyalog ]
Nyápic tanáraitok lehetnek... engem tuti nem tudnátok kikészíteni... a múltkor is... hetedikben helyettesítettem matekot, mire 10 perces késéssel bejött az osztály "menő csávója" - nem tudott beérni csengetésre, mert sürgős bagóznivalója volt... beesik, megáll az ajtóban a következő dumával: "De k**va büdös van itt!!!" az osztály röhög, mire én halál nyugodtan letettem a krétát, ránéztem, és így szóltam: "Persze Krisztián drága... hiszen bejöttél, és nyitva van a szád is... " hirtelen síri csend lett, néztek rám nagy szemekkel... majd végigdolgozták az órát... amit a kolléganőm három óra alatt nem tudott elmagyarázni anyagot, nekem fél óra alatt sikerült...

ilyen tanárt akarok ilyen tanárt akarok

I my dreams I can fly (:
moderátor
beküldve: 2008-09-24 19:34:01
(#431) Válasz フリツク オル シィ (#420) üzenetére
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]
Nyápic tanáraitok lehetnek... engem tuti nem tudnátok kikészíteni... a múltkor is... hetedikben helyettesítettem matekot, mire 10 perces késéssel bejött az osztály "menő csávója" - nem tudott beérni csengetésre, mert sürgős bagóznivalója volt... beesik, megáll az ajtóban a következő dumával: "De k**va büdös van itt!!!" az osztály röhög, mire én halál nyugodtan letettem a krétát, ránéztem, és így szóltam: "Persze Krisztián drága... hiszen bejöttél, és nyitva van a szád is... " hirtelen síri csend lett, néztek rám nagy szemekkel... majd végigdolgozták az órát... amit a kolléganőm három óra alatt nem tudott elmagyarázni anyagot, nekem fél óra alatt sikerült...

Grat legjobb!

1.közéjükcsap
2.nevel
3.???
4.profit

no pussy, just the dicks
moderátor
beküldve: 2008-09-24 19:31:13
(#430) Válasz The Exiled (#429) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]

Na fuss csak neki ennek még egyszer

moderátor
beküldve: 2008-09-24 19:24:11
(#429)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]

moderátor
beküldve: 2008-09-24 18:49:27
(#428) Válasz .., (#426) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Tudtommal 16 éves korig vagy korban már középiskolába kell járni(Asszem ez törvény vagy jogszabály,vagy mittomén már )

Ilyen biztos nincs

Nincs bizony... a jelenleg érvényes oktatási törvény értelmében a gyerek 18 éves korig iskolaköteles... hogy azt milyen iskolában tölti, az "ő dolga"... de általában 16 év felett magántanulói státuszban végzik az általános iskolát... a lent említett srác is idén már magántanuló (az eset tavaly tavasszal történt)

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
moderátor
beküldve: 2008-09-24 18:32:46
(#427)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Hmm...Akk egy bizonyéték arra hogy:Bezony én is tévedek,a tévhittel ellentétben

moderátor
beküldve: 2008-09-24 18:27:13
(#426) Válasz The Exiled (#424) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
Tudtommal 16 éves korig vagy korban már középiskolába kell járni(Asszem ez törvény vagy jogszabály,vagy mittomén már )

Ilyen biztos nincs

moderátor
beküldve: 2008-09-24 18:20:21
(#425)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Vagy csak én dramatizálom túl az életemet?

moderátor
beküldve: 2008-09-24 18:19:25
(#424)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Hmmm...Mik elő nem fordulnak...Tudtommal 16 éves korig vagy korban már középiskolába kell járni(Asszem ez törvény vagy jogszabály,vagy mittomén már ).Amgy a topicot már 3.-jára kéne átkeresztelni:Sulis élmények .Ehh hogy mijen év lesz ez...7. o a legtanulósabb időszak általánosban,napi 6 óra,+gitár+ szolfézs+emelt angol+sulis gondok+magánélet+bánkódás+k ínlódás,hogy mi lesz itt jövőre...

moderátor
Oldalak: ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... <<>>