Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
...most azt ne mond hogy egy véletlenül elírt szó miatt kell kommentelni...
Abszolút nem értem a mondatod, ne haragudj. Ha otaku lenne, az se lenne jó. "otakutáritestület"? WTF?
Jaja, jelentkezzen, aki levágta, hogy miről van szó
Bár talán otaku tanári testület---> tantestület?
tante sületlenég
tante sületlenég
no pussy, just the dicks
Az ügyeletes tanárnőnk hozta a formáját. Így kell ezt. Általánosba nekünk is elkélt volna néhány hasonló tanár. Igaz, most is jól jönne.
...most azt ne mond hogy egy véletlenül elírt szó miatt kell kommentelni...
Abszolút nem értem a mondatod, ne haragudj. Ha otaku lenne, az se lenne jó. "otakutáritestület"? WTF?
beküldve: 2008-09-24 20:24:14
(#435) ...most azt ne mond hogy egy véletlenül elírt szó miatt kell kommentelni...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
He??(sry,csak köpni nyelni nem tudok,nem értem mire utalsz )
Nem okatu, hanem otaku...
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Hmm...Köszönöm a fellvilágosítást,kedves okatutáritestület
Na fuss csak neki ennek még egyszer
He??(sry,csak köpni nyelni nem tudok,nem értem mire utalsz )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nyápic tanáraitok lehetnek... engem tuti nem tudnátok kikészíteni... a múltkor is... hetedikben helyettesítettem matekot, mire 10 perces késéssel bejött az osztály "menő csávója" - nem tudott beérni csengetésre, mert sürgős bagóznivalója volt... beesik, megáll az ajtóban a következő dumával: "De k**va büdös van itt!!!" az osztály röhög, mire én halál nyugodtan letettem a krétát, ránéztem, és így szóltam: "Persze Krisztián drága... hiszen bejöttél, és nyitva van a szád is... " hirtelen síri csend lett, néztek rám nagy szemekkel... majd végigdolgozták az órát... amit a kolléganőm három óra alatt nem tudott elmagyarázni anyagot, nekem fél óra alatt sikerült...
ilyen tanárt akarok ilyen tanárt akarok
I my dreams I can fly (:
Nyápic tanáraitok lehetnek... engem tuti nem tudnátok kikészíteni... a múltkor is... hetedikben helyettesítettem matekot, mire 10 perces késéssel bejött az osztály "menő csávója" - nem tudott beérni csengetésre, mert sürgős bagóznivalója volt... beesik, megáll az ajtóban a következő dumával: "De k**va büdös van itt!!!" az osztály röhög, mire én halál nyugodtan letettem a krétát, ránéztem, és így szóltam: "Persze Krisztián drága... hiszen bejöttél, és nyitva van a szád is... " hirtelen síri csend lett, néztek rám nagy szemekkel... majd végigdolgozták az órát... amit a kolléganőm három óra alatt nem tudott elmagyarázni anyagot, nekem fél óra alatt sikerült...
Grat legjobb!
1.közéjükcsap
2.nevel
3.???
4.profit
2.nevel
3.???
4.profit
no pussy, just the dicks
Hmm...Köszönöm a fellvilágosítást,kedves okatutáritestület
Na fuss csak neki ennek még egyszer
beküldve: 2008-09-24 19:24:11
(#429) Hmm...Köszönöm a fellvilágosítást,kedves okatutáritestület
Tudtommal 16 éves korig vagy korban már középiskolába kell járni(Asszem ez törvény vagy jogszabály,vagy mittomén már )
Ilyen biztos nincs
Nincs bizony... a jelenleg érvényes oktatási törvény értelmében a gyerek 18 éves korig iskolaköteles... hogy azt milyen iskolában tölti, az "ő dolga"... de általában 16 év felett magántanulói státuszban végzik az általános iskolát... a lent említett srác is idén már magántanuló (az eset tavaly tavasszal történt)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-09-24 18:32:46
(#427) Hmm...Akk egy bizonyéték arra hogy:Bezony én is tévedek,a tévhittel ellentétben
Tudtommal 16 éves korig vagy korban már középiskolába kell járni(Asszem ez törvény vagy jogszabály,vagy mittomén már )
Ilyen biztos nincs
beküldve: 2008-09-24 18:20:21
(#425) Vagy csak én dramatizálom túl az életemet?
beküldve: 2008-09-24 18:19:25
(#424) Hmmm...Mik elő nem fordulnak...Tudtommal 16 éves korig vagy korban már középiskolába kell járni(Asszem ez törvény vagy jogszabály,vagy mittomén már ).Amgy a topicot már 3.-jára kéne átkeresztelni:Sulis élmények .Ehh hogy mijen év lesz ez...7. o a legtanulósabb időszak általánosban,napi 6 óra,+gitár+ szolfézs+emelt angol+sulis gondok+magánélet+bánkódás+k ínlódás,hogy mi lesz itt jövőre...