Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
Ez nálunk a szint.
Egy újabb érv a mustárgáz és a szigorított kényszermunka büntetés kiterjedt alkalmazása mellett. Köszönjük.
Látjátok, akkor már inkább a pótérettségi Még van idő civilizálódni!
1.mustárgáz
2.civilizálódás
3.???
4.profit
2.civilizálódás
3.???
4.profit
no pussy, just the dicks
Ez nálunk a szint.
Egy újabb érv a mustárgáz és a szigorított kényszermunka büntetés kiterjedt alkalmazása mellett. Köszönjük.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Fogtok ti még pénzért egy évvel érettségi után javítóérettségizni, mert sehova sem vettek fel titeket, mert órán egy betűt nem tanultatok még középszintre sem
Vicc! Csak gondoltam rontom a hangulatot
Jah Kémiatanár jelmondata :
-xy találkozunk még a nyelvvizsgán^^
- Mardzsó néni, az a pótvizsga, kérem -.-
-Jah, igen...Elfelejtettem XD
És még a vicceket is elrontják..
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-09-19 13:01:25
(#405) Fogtok ti még pénzért egy évvel érettségi után javítóérettségizni, mert sehova sem vettek fel titeket, mert órán egy betűt nem tanultatok még középszintre sem
Vicc! Csak gondoltam rontom a hangulatot
no pussy, just the dicks
A mi matektanárunk a nyáron előre megírta a felmondását. ^^
már két hét alatt négyszer kapott sírógörcsöt, és kétszer akart felmondani.
Ennyit rólunk^^
Az óráink többsége hangos ordibálás, és a tanárok kifigurázása.
Pl. a múltkor éneken egy Kossuth Lajos-katonadalt vettünk.
Amikor megkérdezte a tanár, hogy ismerünk-e egyéb katonadalt, a hátsó padban a 21 fiú együtt kezdte el az "ellopták az Oroszok a tankot" kezdetű nótát.
Ez nálunk a szint.
Vannak még bizonyos aranyköpéseink, az ügyeletes nagyeszünk, Kopi, akiről már többször nyilatkoztam, menten állítja, hogy az állítómondat első eleme a kérdőszó, második az alany,az állítmányt a nyelvészek gyakran elhagyják.
Valamit kever, sőt mindent. XD
A vége mindig egy hatalmas röhögőgörcs, lefordulunk a székről, és csöngetnek. Mindig ez megy
Imádom ezt a sulit XD
már két hét alatt négyszer kapott sírógörcsöt, és kétszer akart felmondani.
Ennyit rólunk^^
Az óráink többsége hangos ordibálás, és a tanárok kifigurázása.
Pl. a múltkor éneken egy Kossuth Lajos-katonadalt vettünk.
Amikor megkérdezte a tanár, hogy ismerünk-e egyéb katonadalt, a hátsó padban a 21 fiú együtt kezdte el az "ellopták az Oroszok a tankot" kezdetű nótát.
Ez nálunk a szint.
Vannak még bizonyos aranyköpéseink, az ügyeletes nagyeszünk, Kopi, akiről már többször nyilatkoztam, menten állítja, hogy az állítómondat első eleme a kérdőszó, második az alany,az állítmányt a nyelvészek gyakran elhagyják.
Valamit kever, sőt mindent. XD
A vége mindig egy hatalmas röhögőgörcs, lefordulunk a székről, és csöngetnek. Mindig ez megy
Imádom ezt a sulit XD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Nekünk csak az orditozó tanárok jutottak...
Ha beatboxoltatok volna alá, akkor agressive ghetto rappnek hangzott volna. Mostmár ne bánkódj
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-19 07:26:52
(#402) Panaszkodtok itt a sulirádió miatt bázé! xD Én speciel örültem volna ha az én időmben egyáltalán létezik ilyesmi! Nekünk csak az orditozó tanárok jutottak...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Nálunk van sulirádió, engem is zavar, de haverom az egyik szerkesztő és jó számokat szokott berakni. Általában régebi rock/metal számokat.
Én úgy egy hónapja kezdtem el rapet és hip-hopot hallgatni. Eddig metált és rockot hallgattam. ELeinte cikiztek a streetball pályán, hogy de gáz, hogy rockot hallgatok, de ez nem zavart annyira, viszont meghallgattattak velem pár rap számot. Megtetszett. A zene, a témája meg az életstílus.
Persze még mindig hallgatok rockot, csak ritkábban.
Azzi: Köszi, szerintem is.
Én úgy egy hónapja kezdtem el rapet és hip-hopot hallgatni. Eddig metált és rockot hallgattam. ELeinte cikiztek a streetball pályán, hogy de gáz, hogy rockot hallgatok, de ez nem zavart annyira, viszont meghallgattattak velem pár rap számot. Megtetszett. A zene, a témája meg az életstílus.
Persze még mindig hallgatok rockot, csak ritkábban.
Azzi: Köszi, szerintem is.
Elsősök rappelnek (hát ezz ), rap műfaja,(nagyon nem bejövős, sem műfaj, sem elv, sem zeneileg) nyolcadikosok a sulirádióban (Ez még nem gáz annyira, inkább a sulirádió idegesítene. Nyomnák be a szarokat, miközben szünetekben tanulna vagy pihenne az ember... Szóval sulirádiónak a gondolata is borzaszt) Szexi tanárnéni pedig nem zavar, nu-metal és hard rock szüneteiben jólesik nekem is néhány debilebb szám...
Szóval inkább ez a sorrend
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Amikor ilyesmit látok/hallok, hirtelen elkap a vágy, hogy valami élőt agyonlapítsak egy nagy kalapáccsal
Mi zavar ebben? Hogy nyolcadikosok csinálják a sulirádiót? Vagy a sexy tanár néni? Vagy ahogy az elsősök rappelnek? Vagy maga a rap műfaja?
Szerintem ebben sorrendben
Amúgy nagyon jó ez az avatar, Koitzu!
no pussy, just the dicks
Amikor ilyesmit látok/hallok, hirtelen elkap a vágy, hogy valami élőt agyonlapítsak egy nagy kalapáccsal
Mi zavar ebben? Hogy nyolcadikosok csinálják a sulirádiót? Vagy a sexy tanár néni? Vagy ahogy az elsősök rappelnek? Vagy maga a rap műfaja?
Ú hogy mi volt ma A 8.-os dj-k akik a sulirádiót irányítják szünetben benyomták a sexi tanárnénit A nagyész kemény kis elsősök meg rappeltek rá...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Képzelem, ahogy az elsősök rappelnek. Mondjuk Snoop Doggnál biztos jobbak voltak.
Már: Honfoglalózik valaki innen? Ha igen hány JEPetek van?
Már: Honfoglalózik valaki innen? Ha igen hány JEPetek van?
beküldve: 2008-09-18 20:28:28
(#395) Ú hogy mi volt ma A 8.-os dj-k akik a sulirádiót irányítják szünetben benyomták a sexi tanárnénit A nagyész kemény kis elsősök meg rappeltek rá...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-09-18 20:26:13
(#394) Nálunk éppen az van hogy mindenki minket akar tanítani,mert mi vagyunk a suli kincse De ez csak a látszat:A felszín alatt egy vad,bulizós,verekedős perverz nép bújik meg Élljen a 7.a!!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"