Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
beküldve: 2008-08-25 20:15:25
(#198) Nah.Ilyen egy jó tanár!Nem olyan aki 5 órán keresztül magyarázza a 10 perces anyagot,és a végén még ő balhézik,mikor nem figyelünk oda órán,mivel már elsőre is megértettük
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-25 19:44:12
(#197) Ez nekem új, h tanár vagy
Na ugye, vannak még okos gyerekek is!
Na ugye, vannak még okos gyerekek is!
MIANEVED?!
Nem feltétlenül szeretném, ha mondjuk a gyerekemre ráerőltetné a tanítója a japános dolgokat, hogyha teszem azt nem is érdekli.[/OFF]
Szó sincs erőszakról... nincs kényszer sem... teljesen önként választották (vagy a fegyverrel való fenyegetőzés az erőszak??? ^^).
De most komolyan... a választási lehetőség adott volt... lehetett volna az amerikai vagy magyar kínálatból is szemezgetni... a gyerekeim a japánt választották...
Ebből is látszik, hogy milyen jó ízlésű, okos, értelmes kölykök...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Mi lenne Veletek fiúk lányok ha mindentanár napra kész lenne? Elég sok olyan dolog van amira mostanában figyelniük kell drogozás, verekedés, lógás (bár ez régen is volt),
Egy tuti becsülöm a mostani tanárokat, én a legszívesebben a szó szoros értelmében verném az észt a nebulók fejébe ha kell.
Mert mit látunk? Suli után pláza császkálás, menőzés tanulás zéró, elszöknek a hírek meg tele vannak ezt meg ezt megölték.
16 éves lányok állnak az utcasarkon....
Egy tuti becsülöm a mostani tanárokat, én a legszívesebben a szó szoros értelmében verném az észt a nebulók fejébe ha kell.
Mert mit látunk? Suli után pláza császkálás, menőzés tanulás zéró, elszöknek a hírek meg tele vannak ezt meg ezt megölték.
Tuljadonképpen igazad van.Abban viszont nincs,hogy mindenki elcseszi az életét mert nem tanul.Nagyon is sokan vannak akik komolyan veszik a tanulást
Én nem azt mondtam hogy nincsenek olyanok, akik nem tanulnak, sőt talán őket többre becsülöm, mint a tanárokat hisz a gimi elég meghatározó és a jótanulókat soha nem szerették. Mindnen tiszteletem Övék, de ennek ellenére sajnálom azokat akik ,ások befolyása miatt "elhülyülnek"
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Mi lenne Veletek fiúk lányok ha mindentanár napra kész lenne? Elég sok olyan dolog van amira mostanában figyelniük kell drogozás, verekedés, lógás (bár ez régen is volt),
Tuljadonképpen igazad van.Abban viszont nincs,hogy mindenki elcseszi az életét mert nem tanul.Nagyon is sokan vannak akik komolyan veszik a tanulást
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Igazad van
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-08-25 17:42:02
(#192) Fogbarát paszta a nagy titok^^
Külön a fogamra lett kifejlesztve, fogorvos keresztanyuka jól jön a háznál^^
Így nemcsak a húszezres fogsort úsztam meg, hanem az elméleti részét is XD
:3
Mostmár kellene egy pontos időpont a fórumtalit illetően, de amíg konkrét program nem lesz közölve a weboldalon, nem tudunk semmit tervezni előre sajnos.
Külön a fogamra lett kifejlesztve, fogorvos keresztanyuka jól jön a háznál^^
Így nemcsak a húszezres fogsort úsztam meg, hanem az elméleti részét is XD
:3
Mostmár kellene egy pontos időpont a fórumtalit illetően, de amíg konkrét program nem lesz közölve a weboldalon, nem tudunk semmit tervezni előre sajnos.
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-08-25 17:40:17
(#191) Mi lenne Veletek fiúk lányok ha mindentanár napra kész lenne? Elég sok olyan dolog van amira mostanában figyelniük kell drogozás, verekedés, lógás (bár ez régen is volt),
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Szerintem Daimoon aki iagzán készül erre a talira , de kérlek ne vállalj olyat ami nem biztos.
Vagyis ne kínozd Magad ennyit nem ér a dolog.
Vagyis ne kínozd Magad ennyit nem ér a dolog.
Ja, neki gyakorlatilag nincs élete a Con előtti időszakban.
Mondjuk amúgy sincs, mert WoWozik
Hééé hogy ismer valaki^^
Már nem WoW-ozok, találtam mást^^
Elegem volt az Online játékokból egy időre, mostmár TCG-ben nyomom XD
Egyébként igazatok van, mert a cont követő hétfőtől az életem betölti a következő Con szelleme ( és anyáékét is, aminek nem nagyon örülnek XDXD)
Dee én nem kínzom magam^^ Mit jelent számodra a kínzás? Vagy mire értetted azt?
Mert én csakis az éppelméjűség keretein belül maradok XD Vagy legalábbis megpróbálok
Hát án csak arra gomdoltam, hogy a fogsorod főleg ha ragasztott komolysebeket tud csinálni. Nem viccből mondom iletve mennyire teszi tönkre a saját fogaid bár egy pár alkalaom nem fog problémát okozni. Legalább Téged meg lehet majd találnikeresni is folglak ha eljutok oda.
beküldve: 2008-08-25 17:14:53
(#189) Ebben teljesen igazad van
nálunk szerintem egyik se ismeri az anime és manga szavakat
Irónia on
Most mond meg... hogy lehet így élni?
Irónia off
Nem az a baj, ha nem ismeri (sőt, az se, ha nem is akarja megismerni, bár az elég beszűkült gondolkodásra vall), hanem ha ismeretlenül mond róla véleményt.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Aztán a végén nehogy úgy járj az osztályoddal, mint a South Parkban Mr. Garrison. A gyerekek a Chinpokopmon hatására japánul beszéltek az órákon. Úgy számoltak meg minden
az egy jó rész volt
most olvastam és én is nagyon szeretnék egy ilyen tanárt nálunk szerintem egyik se ismeri az anime és manga szavakat
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-08-24 20:26:31
(#186) Aztán a végén nehogy úgy járj az osztályoddal, mint a South Parkban Mr. Garrison. A gyerekek a Chinpokopmon hatására japánul beszéltek az órákon. Úgy számoltak meg minden
Jaj bocs, félreértés. :) Szóval én már nem szeretnék semmilyen tanárt magamnak, jobb szeretnék végezni a sulival. De még két év visszavan. :/
Bár egy kis igazság lehet, hogy van a te értelmezésedben is... Nem feltétlenül szeretném, ha mondjuk a gyerekemre ráerőltetné a tanítója a japános dolgokat, hogyha teszem azt nem is érdekli.
Ki ne akarna?
Hát én! :)
Jajj, ugyan már.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!