Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
Exile: Tényleg az vagyok... és kapaszkodj meg, picike alsósokat tanítok... 1-4. osztályig...
Hú mit nem adnék ha az én tanáraim anime fanok lennének
De senki se tudja még a jelentését sem,csak a rajz tanárom.Amikor pályázatra kellett küldeni rajzokat tisztára megdöbbent hogy én Son Gokut rajoltam le. Nyerni nem nyertem de a tanár azóta nem bízott rám semmi pályázatot.
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
Exile: Tényleg az vagyok... és kapaszkodj meg, picike alsósokat tanítok... 1-4. osztályig...
Syan: Tudom-tudom... de ne haragudj, mostanában inkább költözködünk... de majd talán tavasszal... ígérem, egyszer összehozzuk!!!
Syan: Tudom-tudom... de ne haragudj, mostanában inkább költözködünk... de majd talán tavasszal... ígérem, egyszer összehozzuk!!!
Szavadon foglak,de csak abban az esetben vállalom be,ha ti is bennevagytok!Sok sikert a költözködéshez!
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
jajjjj...Daimoon-sama!!!!!!!!
yupp!!! már én is nagyon várom!!!
Ha két őrültet láttok közeledni a fórumtalira, akkor azok mi vagyunk! XD
És addig is
Már nem bírom ki azt az 1hónapot...ráadásul az iskolapadban!!
Majd lesz valahogy...
És addig is
Tell me why, de aztán te is készen legyél vele, nem lustulunk!!!!
Majd lesz valahogy...
Off kórz, TMW Rúlz^^!
Tényleg mi leszünk, és ott leszünk^^
Jajj hát persze, az AMV-ről meg is feledkeztem, megyek is dolgozok ezerrel...( Még One Step XD) Ha kész leszek. De nem hiszem. Most talán jobban gyúrok a rajzra, szeretnék még a visszavonulás előtt egy szebb helyezést a zsebemben tudni, a korosztályomban XD
A Fanartom is készül, csak nem tudom L-es, vagy Light-os-e inkább, ki tudja, beleadtam mindent. Csak a beazonosítása nehéz, mert megígértem egy NAGYON JÓ BARÁTOMNAK, hogy rá is hasonlítani fog egy kicsit^_^
Remélem célt ért a célzás^.^
Szóval dolgozok ezerrel, csak költőpénzem nem lesz egy lyukas garas sem XD De nem baj^^ A pénz nem boldogít
Csak egy kicsit
XDNah bocsi az offért, lusta voltam az ŐsziCon topicba tenni^^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-08-23 16:28:20
(#150) Exile: Tényleg az vagyok... és kapaszkodj meg, picike alsósokat tanítok... 1-4. osztályig...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-08-23 16:25:02
(#149) A CP most (meg szerintem amúgy is) felejtős. Jelenleg sokkal nagyobb dolgokkal foglalkozunk, mint a CP.
Szerk: Rudymester 2008-08-23 16:31:31
beküldve: 2008-08-23 16:21:13
(#147) Chika nem azt beszéltük még tavaszi conon,hogy kellene egy Mangafan cp ha nem utazol?
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
jajjjj...Daimoon-sama!!!!!!!!
És addig is
Majd lesz valahogy...
És addig is
Tell me why, de aztán te is készen legyél vele, nem lustulunk!!!!
Majd lesz valahogy...
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Gondolom senki nem fogja megenni a másikat, nem kannibálok vagyunk.
Nana!!! Csak a sajád nevedben beszélj!!! Én igenis csúnya-gonosz tanítónéni vagyok, aki parázós gyerekeket eszik reggelire!!!
Gonyosz tyanyítyónyényíííííííí!!!!!
Amgy ha télleg tanár vagy mit tanítasz?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Milyen szerencse, én nem kerülök terítékre. Amúgy is rágós falat lennék. Meg csak a gyomrodat ijesztenéd meg velem.
LOL
büszke vagyok magamra, h megakarsz velem ismerkedni
-és vigyázz az igazi fogaidra!!!
-asszem sejtem, mért kell a zsepi
Kaminagaaaaaa
Már alig várom a Cont^^ Hogy talizzunk XD
És síírjunk xD És hogy beszélgessünk ( Megpróbálok addig megtanulni egy kicsit emberi módon abban a fránya fogban)
Addig is
Fistborn és Wolfi powaaa XDXD
Mindenki készüljön, mert jövünk xD xDÉn voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Gondolom senki nem fogja megenni a másikat, nem kannibálok vagyunk.
Nana!!! Csak a sajád nevedben beszélj!!! Én igenis csúnya-gonosz tanítónéni vagyok, aki parázós gyerekeket eszik reggelire!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
LOL
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-23 14:04:06
(#140) Lényeg az első benyomás.
Én szerintem 20 percet késni fogok, mert a wc-ben gubbasztok, hogy leszedjem a műfogsoromat XD
A fogtechnikus azt mondta, hogy ha felteszem, és jót akarok akkor 5-6 óráig nem szedem le, vagy jön a fogammal együtt.
Úgyhogy bocsi. Én igenis gyakorolni fogok a tükör előtt, és logopédushoz is elmegyek ( Mert nem vagyok perfekt vámpírfogban-beszélő.)
Kihozom magamból a maximumot, és megpróbálok emberi viselkedésemről némi tanúbizonyságot adni. ( Mert igenis képes vagyok rá! XD )
Ennek a Connak éppen nem a pénzköltés lesz a fő célja ( Ugyanis sajnos nem viszek szinte semennyit - kicsit túlszámoltam ezt a páncél-ügyet ) hanem az, hogy megismerkedjek veletek
És én ennek nagyon örülök! Mert a Mangafannak köszönhetően rengeteg érdekes emberrel ismerkedtem meg! ( És ezek Ti vagytok!!!!!) Jó lesz majd felfedni az emberek kilétét XD
Én maszkban leszek
Én szerintem 20 percet késni fogok, mert a wc-ben gubbasztok, hogy leszedjem a műfogsoromat XD
A fogtechnikus azt mondta, hogy ha felteszem, és jót akarok akkor 5-6 óráig nem szedem le, vagy jön a fogammal együtt.
Úgyhogy bocsi. Én igenis gyakorolni fogok a tükör előtt, és logopédushoz is elmegyek ( Mert nem vagyok perfekt vámpírfogban-beszélő.)
Kihozom magamból a maximumot, és megpróbálok emberi viselkedésemről némi tanúbizonyságot adni. ( Mert igenis képes vagyok rá! XD )
És viszek zsepit is! Hogy miért, azt nem írnám le inkább XD
Ennek a Connak éppen nem a pénzköltés lesz a fő célja ( Ugyanis sajnos nem viszek szinte semennyit - kicsit túlszámoltam ezt a páncél-ügyet ) hanem az, hogy megismerkedjek veletek
És én ennek nagyon örülök! Mert a Mangafannak köszönhetően rengeteg érdekes emberrel ismerkedtem meg! ( És ezek Ti vagytok!!!!!) Jó lesz majd felfedni az emberek kilétét XD
Én maszkban leszek
Mert hajnalban kelek, és tele lesz karikákkal a szemem alja^^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Én is épp erre gondoltam. Tényleg minek kell görcsölni? A fórumtalin úgyis ha jó hangulat lesz, és jól kijössz a másikkal, akkor úgyse azt fogod mondani, amit otthon a tükör előtt begyakoroltál. Gondolom senki nem fogja megenni a másikat, nem kannibálok vagyunk.
Szerk: Usagi-chan 2008-08-23 13:49:35