Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
aha.Furcsa srác vagyok nem?
szerintem egyáltalán nem , bár nem nagyon ismerlek de jó fej lehetsz
Thx!De amgy én eléggé elütök a legtöbb korombelitől á....Ki kéne menni az animeconra a fórumtalira....IDE AZT A 40000!!!!!!!D
szerintem az nem baj ha az ember egyéniség adnék de egyenlőre nekem sincs
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
eh. elmegyek fürdeni, mire visszajövök, már alig találom meg a kommentemet xD elég népszerű ez a topic, pedig asszem eleinte nem tűnt hosszúéletűnek
jaja gyorsan közölték velem h. felesleges a topik , de szerintem jó megy
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Thx!De amgy én eléggé elütök a legtöbb korombelitől á....Ki kéne menni az animeconra a fórumtalira....IDE AZT A 40000!!!!!!!D
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-22 21:53:14
(#120) eh. elmegyek fürdeni, mire visszajövök, már alig találom meg a kommentemet xD elég népszerű lett ez a topic, pedig asszem eleinte nem jósolták hosszúéletűnek
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
beküldve: 2008-08-22 21:49:08
(#118) aha.Furcsa srác vagyok nem?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
jah ok.Aki többet akar rólam tudni annak irány a nyári szünet topic!
épp most néztem
beküldve: 2008-08-22 21:45:33
(#116) jah ok.Aki többet akar rólam tudni annak irány a nyári szünet topic!
Te nem mondod
Bocs, fogalmazás hiba.
Ezért nem értettem.
"Azt gondoltam, hogy 20körüli vagy"
Így értettem volna
MIANEVED?!
beküldve: 2008-08-22 21:39:18
(#114) Te nem mondod
Azt gondoltam rólad hogy 20 körül vagy,de fiúnak feltételeztelek
19 az 20 körül van
MIANEVED?!
pszt.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-22 21:33:53
(#111) IGEEEN!PÉNZT AKARUUUUUUUUUUUNK A CON-RAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
beküldve: 2008-08-22 21:30:05
(#110) Azt gondoltam rólad hogy 20 körül vagy,de fiúnak feltételeztelek
beküldve: 2008-08-22 21:05:20
(#109) 2napja indult a topic, de már lassan 9oldala van
Ez követni... xD
Rólam egykis (téllegkis) infó:
19 éves lány, Pest megyéből
Viki a nevem örülök a szerencsének XD
Ez követni... xD
Rólam egykis (téllegkis) infó:
19 éves lány, Pest megyéből
Viki a nevem örülök a szerencsének XD
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-08-22 21:06:08