Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
beküldve: 2008-08-22 15:11:56
(#78) Hát akkor ezek szerint szepetmber 27-28 pedig jó let volna most, legalábbis nekem megfelelt az időpont.
Ha kérdezhetek milyen korosztály várható azt már tudom hogy 12 lesz és mi a max?????
Ha kérdezhetek milyen korosztály várható azt már tudom hogy 12 lesz és mi a max?????
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
És ezt ritkán felejted el szóvátenni
Ilyen idősen már számolni kell a generációs szakadékokkal...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Párom nálam is idősebb. Gyere csak nyugodtan, nem harapunk (nagyot ). A betonos oldalon lesz. Lentebb írtam a topik linkjét. Ott lesz a végleges időpont megadva.
beküldve: 2008-08-22 13:31:32
(#75) Tulajdonképpen hol is lesz a tali a Pecsa előtti padon, ahol un. kosárpálya van vagy a mögötte lévő füves területen. Rudymaster ha te eljössz elmegyek én is korban passzolunk.
Amúgy hajrá mad_chan jó a topic-od
Amúgy hajrá mad_chan jó a topic-od
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Ezt most nagyon nem értem. Valaki visszaélne a másik nevével, vagy mi van? A tavaszi conon összegyűltünk, bemutatkoztunk, kicsit beszélgettünk...
Azóta vannak új tagok akik esetleg nem ismerik a többieket. Ez egy nagyon jó lehetőség erre szerintem bár nem tudom el merjek-e menni
Jelenleg úgy áll, hogy jön. Majd kiderül. Valószínűleg hamarosan én is visszaveszek majd a fórumozásból, mert vár a nagybetűs Élet hamarosan.
beküldve: 2008-08-22 10:24:42
(#71) Hát engem egyre kevésbé érdekel a fórumtali, főleg hogy nem vagyok valami aktív errefelé (gyk innen két-három emberrel beszélnék max.)
Egy korábbi kérdésre válaszolva, picilány él és virul, de már nem fórumozik, con-ra meg vagy jön, vagy nem. :P
Egy korábbi kérdésre válaszolva, picilány él és virul, de már nem fórumozik, con-ra meg vagy jön, vagy nem. :P
beküldve: 2008-08-22 09:47:31
(#70) Tulajdonképpen én se megyek De már annyira elegem van mindenből hgy tervezgetem 3 ismerősömmel hogy felszökünk pestre az animecon-ra Tudom hülye ötlet,de megvalósítható.Egyedül az alvóhej a kérdéses
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
igazad van! bár én még nem voltam fórumtalin...nagyon várom h találkozhassak veletek
Jaja .És valami olyan egyedi lesz a fórumtalin (valaki jeles feleletet ?)Ja és picilánnyal mi van?)Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
igazad van! bár én még nem voltam fórumtalin...nagyon várom h találkozhassak veletek
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
húha O.o mekkorát ugrott ez a topic. mikor legutóbb láttam még csak 2 oldal volt XD most meg 5. mindegy, nem olvasok annyira vissza :] amúgy én 16 vok, és valszeg nemmegyek őszi conra, pedig szeretnék, csak Pest innen 2 és fél óra -.- és anyu se rajong az ötletért :S
Az a legrosszabb az ilyen conokba ,hogy sokan nem jönnek el ,mert nem tudnak a távolság miatt.És nekem ne mondja senki azt,hogy élőben nem jobb dumálni mint álneveken és cool képeken keresztül.Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-08-22 02:08:14
(#66) húha O.o mekkorát ugrott ez a topic. mikor legutóbb láttam még csak 2 oldal volt XD most meg 5. mindegy, nem olvasok annyira vissza :] amúgy én 16 vok, és valszeg nemmegyek őszi conra, pedig szeretnék, csak Pest innen 2 és fél óra -.- és anyu se rajong az ötletért :S
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
És ezt ritkán felejted el szóvátenni
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
NEm a kor számít. :)
Jaja Én is az idősebb korosztályhoz tartozom így huszonhárom éven túl...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."