• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
Oldalak: ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 <<>>
beküldve: 2008-08-20 20:11:24
(#18)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Tulajdonképpen a második félév elején iratkoztam be a helyi zeneiskolába és ott letettem fél év alatt az éves anyagot,meg most elkezdtem tanulgatni az akkordokat Ami a jövőn való gondolkodást illeti az annyi lenne hogy tervezgetem mijen szakra fogok járni 2 év múlva, melyik suliba meg hasonlók.

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
moderátor
beküldve: 2008-08-20 20:09:45
(#17) Válasz mad_chan (#15) üzenetére
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]
mit hallgatsz? én főleg rockot és metált

hátt, igen, ez a kettő nekem is ott van
Főleg jrock-ot...néha esetleg jpop-ot is, de az ritkább eset.
Ha nem japán, akkor: Korn, Rammstein...minden ami nem nyálas... XD

De a mostani nagy kedvenceim az An Cafe mellett a Maximum the hormone...annyira jóók!!

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
moderátor
beküldve: 2008-08-20 20:06:46
(#16) Válasz The Exiled (#14) üzenetére
mad_chan
mad_chan
[ Megszállott ]
Én gitározok és a jövőmet tervezgetem.Ami azt illeti komoly gondolkodású vagyok És felteszem megint a kérdést:Van itt szeged környéki vagy Vásárhelyi?

mióta gitározol? az nem baj ha komoly vagy, mondjuk a jövőn én nem nagyon gondolkodok max azt h. mit egyek meg ilyenek

Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
moderátor
beküldve: 2008-08-20 20:05:19
(#15) Válasz Kaminaga (#13) üzenetére
mad_chan
mad_chan
[ Megszállott ]
amúgy kinek mi a hobbyja?

pl.: anime, manga

csak vicceltem...ezek az alaphobbik, ha már erre jársz...

am gépezés, itt főleg AMV készítés, olvasás (nem csak manga), és zenehallgatás...jah, meg az alvás!!! ^^

mit hallgatsz? én főleg rockot és metált

Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
moderátor
beküldve: 2008-08-20 19:59:34
(#14)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Én gitározok és a jövőmet tervezgetem.Ami azt illeti komoly gondolkodású vagyok És felteszem megint a kérdést:Van itt szeged környéki vagy Vásárhelyi?

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
moderátor
beküldve: 2008-08-20 19:58:57
(#13) Válasz mad_chan (#12) üzenetére
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]

pl.: anime, manga

csak vicceltem...ezek az alaphobbik, ha már erre jársz...

am gépezés, itt főleg AMV készítés, olvasás (nem csak manga), és zenehallgatás...jah, meg az alvás!!! ^^

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
moderátor
beküldve: 2008-08-20 19:36:37
(#12)
mad_chan
mad_chan
[ Megszállott ]

moderátor
beküldve: 2008-08-20 19:26:32
(#11) Válasz SHADOW (#9) üzenetére
mad_chan
mad_chan
[ Megszállott ]
Hello megint ,így 3 hónap kihagyás ,de itt vagyok.Nos úgy vélem itt már kezdd elfajulni minden így nyugi és inkább dumáljátok meg ok??

Igazad van

moderátor
beküldve: 2008-08-20 19:23:08
(#10)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Hát én kb 2 hónapja vagyok itt regisztrálva,de beilleszkedtem,de ismerősköröm nincs.Ja, és van itt Szeged környéki?

moderátor
beküldve: 2008-08-20 19:06:33
(#9)
SHADOW
SHADOW
[ Addiktgyanús ]
Hello megint ,így 3 hónap kihagyás ,de itt vagyok.Nos úgy vélem itt már kezdd elfajulni minden így nyugi és inkább dumáljátok meg ok??

Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
moderátor
beküldve: 2008-08-20 19:02:37
(#8) Válasz mad_chan (#7) üzenetére
Milady
Milady
[ Addiktgyanús ]
azt tudom , csak öööö
tudom nagy gáz de most tünt fel utólag és jujj ez nagyon gááááááááááááááá ááz

Szia szerintem baromira nem gáz én nagyon örülök a topicnak ha kissé beleolvasol az "ismekrdés" topicba ott igaz csak a végét néztem meg "Ez a topik is hogy elsüllyedt....".
Nos ezek után úgy vélem, akik már annyira jól ismerik a másikat azoknak nem kellene fikázni .....

Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
moderátor
beküldve: 2008-08-20 18:50:57
(#7)
mad_chan
mad_chan
[ Megszállott ]
azt tudom , csak öööö
tudom nagy gáz de most tünt fel utólag és jujj ez nagyon gááááááááááááááá ááz

moderátor
beküldve: 2008-08-20 18:47:17
(#6) Válasz mad_chan (#5) üzenetére
Tailor
Tailor
[ Addiktgyanús ]
Én ugyan nem ugrottam neki senkinek. Ha meg mindenki ismeri a másikat mivan? Attól függetlenül bárki beleszolhat a témába. Ez nem magán fórum. :)

"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
moderátor
beküldve: 2008-08-20 18:44:52
(#5)
mad_chan
mad_chan
[ Megszállott ]
igen de ott már szinte mindenki ismeri a másikat és azt nem tom mitől vagy ilyen happy de nem kéne így neki ugrani a másiknak !

moderátor
beküldve: 2008-08-20 18:43:23
(#4)
Tailor
Tailor
[ Addiktgyanús ]
Csak nektem mert olyan jó hangulatomban vagyok! ;]
Ismerkedés
Dumizzunk egy jót- ahol a barátok vannak
Olvadozások
Szemezgessetek.

"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."