Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
beküldve: 2008-08-20 20:11:24
(#18) Tulajdonképpen a második félév elején iratkoztam be a helyi zeneiskolába és ott letettem fél év alatt az éves anyagot,meg most elkezdtem tanulgatni az akkordokat Ami a jövőn való gondolkodást illeti az annyi lenne hogy tervezgetem mijen szakra fogok járni 2 év múlva, melyik suliba meg hasonlók.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
mit hallgatsz? én főleg rockot és metált
hátt, igen, ez a kettő nekem is ott van
Főleg jrock-ot...néha esetleg jpop-ot is, de az ritkább eset.
Ha nem japán, akkor: Korn, Rammstein...minden ami nem nyálas... XD
De a mostani nagy kedvenceim az An Cafe mellett a Maximum the hormone...annyira jóók!!
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Én gitározok és a jövőmet tervezgetem.Ami azt illeti komoly gondolkodású vagyok És felteszem megint a kérdést:Van itt szeged környéki vagy Vásárhelyi?
mióta gitározol? az nem baj ha komoly vagy, mondjuk a jövőn én nem nagyon gondolkodok max azt h. mit egyek meg ilyenek
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
amúgy kinek mi a hobbyja?
pl.: anime, manga
csak vicceltem...ezek az alaphobbik, ha már erre jársz...
am gépezés, itt főleg AMV készítés, olvasás (nem csak manga), és zenehallgatás...jah, meg az alvás!!! ^^
mit hallgatsz? én főleg rockot és metált
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-08-20 19:59:34
(#14) Én gitározok és a jövőmet tervezgetem.Ami azt illeti komoly gondolkodású vagyok És felteszem megint a kérdést:Van itt szeged környéki vagy Vásárhelyi?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
amúgy kinek mi a hobbyja?
pl.: anime, manga
csak vicceltem...ezek az alaphobbik, ha már erre jársz...
am gépezés, itt főleg AMV készítés, olvasás (nem csak manga), és zenehallgatás...jah, meg az alvás!!! ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-20 19:36:37
(#12) amúgy kinek mi a hobbyja?
Hello megint ,így 3 hónap kihagyás ,de itt vagyok.Nos úgy vélem itt már kezdd elfajulni minden így nyugi és inkább dumáljátok meg ok??
Igazad van
beküldve: 2008-08-20 19:23:08
(#10) Hát én kb 2 hónapja vagyok itt regisztrálva,de beilleszkedtem,de ismerősköröm nincs.Ja, és van itt Szeged környéki?
beküldve: 2008-08-20 19:06:33
(#9) Hello megint ,így 3 hónap kihagyás ,de itt vagyok.Nos úgy vélem itt már kezdd elfajulni minden így nyugi és inkább dumáljátok meg ok??
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
azt tudom , csak öööö
tudom nagy gáz de most tünt fel utólag és jujj ez nagyon gááááááááááááááá ááz
Szia szerintem baromira nem gáz én nagyon örülök a topicnak ha kissé beleolvasol az "ismekrdés" topicba ott igaz csak a végét néztem meg "Ez a topik is hogy elsüllyedt....".
Nos ezek után úgy vélem, akik már annyira jól ismerik a másikat azoknak nem kellene fikázni .....
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-08-20 18:50:57
(#7) azt tudom , csak öööö
Én ugyan nem ugrottam neki senkinek. Ha meg mindenki ismeri a másikat mivan? Attól függetlenül bárki beleszolhat a témába. Ez nem magán fórum. :)
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-08-20 18:44:52
(#5) igen de ott már szinte mindenki ismeri a másikat és azt nem tom mitől vagy ilyen happy de nem kéne így neki ugrani a másiknak !
beküldve: 2008-08-20 18:43:23
(#4) Csak nektem mert olyan jó hangulatomban vagyok! ;]
Ismerkedés
Dumizzunk egy jót- ahol a barátok vannak
Olvadozások
Szemezgessetek.
Ismerkedés
Dumizzunk egy jót- ahol a barátok vannak
Olvadozások
Szemezgessetek.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."