Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
CSABA ha nézed eztet a topicot akkor lesz valami fórum találkozó vagy valami ilyesmi bár nem tom mi az ,de mondd el.
Lesz fórumtali, és a Con topikjában lesz majd ledumálva az időpont, ha meglesznek a programok, hogy tudjunk alkalmazkodni. Nem csabáék szervezik, hanem a fórumozók!
beküldve: 2008-08-21 17:53:28
(#47) CSABA ha nézed eztet a topicot akkor lesz valami fórum találkozó vagy valami ilyesmi bár nem tom mi az ,de mondd el.
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Lehet ,hogy volt téma ,de ki jön az animeconra ?Valaki 1.nap&/vagy második is??
én elvileg mind2re...remélem
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-21 17:49:00
(#45) Én sajna nem tudok
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-21 17:45:01
(#44) Lehet ,hogy volt téma ,de ki jön az animeconra ?Valaki 1.nap&/vagy második is??
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-08-21 16:36:14
(#43) Hát kb én is így vok vele,de a rockot szeretem a legjobban!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-21 16:32:54
(#42) No úgy látom elég jól beindult a topic és a beírások is jók Bár én zenében inkább mindenevő vagyok. Ha már ez a téma
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
jelen...ismerem X)
egész jó számaik vannak
egész jó számaik vannak
beküldve: 2008-08-21 15:25:12
(#40) Vissza a zenére én hard rock, punk rock,heavy metal,death metal és trash metal.Sum41 valaki ismeri??
Aha amgy láttad 12. részt mielőtt törölték?Elég durva volt...
nem, sajnos nem láttam...
beküldve: 2008-08-21 15:04:57
(#38) Aha amgy láttad 12. részt mielőtt törölték?Elég durva volt...
Látom Kaminaga te is szereted az anitfacest
yaya...vagy ezerszer néztem újra az animés részt
a mobilomon is meg van
beküldve: 2008-08-21 11:08:44
(#36) Látom Kaminaga te is szereted az anitfacest
beküldve: 2008-08-21 10:29:52
(#35) énisénis!!!!
Kása Kinga, 16, Budapest X)
Kása Kinga, 16, Budapest X)
beküldve: 2008-08-21 09:44:46
(#34) Ha már sakk akkor legyen izgalmas a mecs Kurai András.12 Vásárhely.(Nem kell lenézni a korom miatt)