Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
Értettem, mire gondoltál... de ez nem felvonulás... egész egyszerűen ilyen öltözékben jelennek meg az emberkék... csak simán viselik, mint más a farmert... nem vonulnak...
Jah, és itt senki sem "általános emberke"... vagy nem is tudom... amennyiben "általános" egy kivarrt, piercinget és 7 fülbevalót viselő, fehérre szőkített hajú, otaku tanítónő, akkor "általános emberke" vagyok...
Jah, és itt senki sem "általános emberke"... vagy nem is tudom... amennyiben "általános" egy kivarrt, piercinget és 7 fülbevalót viselő, fehérre szőkített hajú, otaku tanítónő, akkor "általános emberke" vagyok...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-08-22 17:45:36
beküldve: 2008-08-22 17:43:27
(#92) Korábban sok kluuban voltam tag és bevallom nem voltam túláltalános emberke a magánéletben sem. Csak ezért kérdeztem.
Akkor szeptember 27-28?
Leülünk megdumáljuk ki kicsoda honnan jött mit szeret és go?
Akkor szeptember 27-28?
Leülünk megdumáljuk ki kicsoda honnan jött mit szeret és go?
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
csatalakozom az előttem szólohoz. szóval akkor szeptember és lesz valami különleges vagy csak un felvonulás?
Felvonulááááás???? Ez nem május 1.!!! De nem, nem lesz felvonulás... csak találkozunk, megnézzük egymást (a régieket azért, hogy ki mennyit változott, az újakat azért, hogy kik rejtőznek a nicknevek és avatarok mögött), beszélgetünk kicsit, és utána mindenki megy tovább a maga dolgára...
Idézet:
. Az elején még meglepődik az ember az utcán sétálgató shinigamikon (A kiscsaj kedvesen megmosolygott Gondolom azthitte kívülálló vagyok) meg a tízéves Hellgirlökön, és a hátratűrt ingben szambázó kékhajú palikon is meglepődhetsz kissé, de aztán elkap az animecon láz és aztán durrbele Sok sikert .
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
csatalakozom az előttem szólohoz. szóval akkor szeptember és lesz valami különleges vagy csak un felvonulás?
Felvonulááááás???? Ez nem május 1.!!! De nem, nem lesz felvonulás... csak találkozunk, megnézzük egymást (a régieket azért, hogy ki mennyit változott, az újakat azért, hogy kik rejtőznek a nicknevek és avatarok mögött), beszélgetünk kicsit, és utána mindenki megy tovább a maga dolgára...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Összejövünk, beszélgetünk. Nem vonulunk, nem partizunk. Nem kell ezt túlspilázni. Egyszerűen találkozunk, hogy tudjuk, ki áll egyegy avatar mögött.
NEm a kor számít. :)
Jaja Én is az idősebb korosztályhoz tartozom így huszonhárom éven túl...
Nnnnaaa.... akkor én már meg sem szólalok... itt szinte mindenkinek az anyukája lehetnék...
Szóval akkor holnap? Bocsi lehet hogy totál dilis vagyok, de nem, volt könnyű hetem. Szóval reggel 10 vagy este 8 elég nagy a differencia nem lehetne mondjuk délután 2-től?
Vagy az egész szepmtemberre vonatkozik?
Neeeeee, ennyire nem lehetsz ilyen.... feladom.....
NEm a kor számít. :)
Jaja Én is az idősebb korosztályhoz tartozom így huszonhárom éven túl...
Nnnnaaa.... akkor én már meg sem szólalok... itt szinte mindenkinek az anyukája lehetnék...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-08-22 16:20:02
(#85) Kihagytad az Inuyasának öltözött kövér kislányokat!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ha láttad a naruto első néhány részét, a társaság háromnegyedével lesz miről beszélgetned (Ezt rosszallással és csalódottsággal is mondom, ugyanis nyári conon, aki nem szerette a narutót, a portéka bő felével nemtudott mit kezdeni) De ha utánanézel az orrbaszájba animéknek, és megnézel 1-2 olyat, amit alig ismernek, máris tök jól elleszel.
És ne legyél félős, menj nyugodtan. Én is egy szál hátizsákkal indultam a nagy útra Egy suliba, ahol még sosem jártam, animeconra, amin még sosem voltam
De nincs mitől félni. Az elején még meglepődik az ember az utcán sétálgató shinigamikon (A kiscsaj kedvesen megmosolygott Gondolom azthitte kívülálló vagyok) meg a tízéves Hellgirlökön, és a hátratűrt ingben szambázó kékhajú palikon is meglepődhetsz kissé, de aztán elkap az animecon láz és aztán durrbele Sok sikert
És ne legyél félős, menj nyugodtan. Én is egy szál hátizsákkal indultam a nagy útra Egy suliba, ahol még sosem jártam, animeconra, amin még sosem voltam
De nincs mitől félni. Az elején még meglepődik az ember az utcán sétálgató shinigamikon (A kiscsaj kedvesen megmosolygott Gondolom azthitte kívülálló vagyok) meg a tízéves Hellgirlökön, és a hátratűrt ingben szambázó kékhajú palikon is meglepődhetsz kissé, de aztán elkap az animecon láz és aztán durrbele Sok sikert
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szóval reggel 10 vagy este 8 elég nagy a differencia nem lehetne mondjuk délután 2-től?
*sóhaj*
A fórumtalálkozó az őszi animecon szombati napján lesz. Hogy szombaton pontosan mikor, azt még nem tudjuk, mert még nincs fent a con programja, és úgy akarjuk megszervezni a találkozót, hogy az ne ütközzön teszem azt a cosplay-jel. Mostmártetszikérteni?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-22 15:59:50
(#81) uff, én kicsit félős vagyok, mégis el szeretnék menni...tök jó lenne, ha végre személyesen is megismernék olyanokat, akikkel lehet anime/manga témában beszélni *szemfelcsillanás* bár még csak kezdő vagyok...
Don't forget to remember me.
beküldve: 2008-08-22 15:58:12
(#80) Szóval akkor holnap? Bocsi lehet hogy totál dilis vagyok, de nem, volt könnyű hetem. Szóval reggel 10 vagy este 8 elég nagy a differencia nem lehetne mondjuk délután 2-től?
Hát akkor ezek szerint szepetmber 27-28 pedig jó let volna most, legalábbis nekem megfelelt az időpont.
Ha kérdezhetek milyen korosztály várható azt már tudom hogy 12 lesz és mi a max?????
Ha kérdezhetek milyen korosztály várható azt már tudom hogy 12 lesz és mi a max?????
A szombati con napon lesz, az időpontot az adott napon belülre értettem. Nem tudom hogy 10, 12 vagy este nyolckor lesz. Ez lesz majd letisztázva.
Max kor? 30 környékén szerintem bezárul a kör.