Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
Az alábbi hsz-eket olvasva komolyan megfordult a fejemben a következő gondolat:
"Te atyaég... ennyit görcsölni... emberek, ez csak egy fórumtali!!! Nem egyetemi felvételi... még csak nem is a Nobel-díj bizottság meghallgatása!!! Relaxáljunk már egy kicsit... hogy nézne ki, ha 13-20 éves emberek gyomorfekélyt kapnának..."
Amúgy meg: ha valaki ennyit agyal-görcsöl-parázik, akkor annak jobb, ha nem is jön... még a végén ott kapna szívinfarktust vagy agyvérzést, mert végre látott minket!!!
"Te atyaég... ennyit görcsölni... emberek, ez csak egy fórumtali!!! Nem egyetemi felvételi... még csak nem is a Nobel-díj bizottság meghallgatása!!! Relaxáljunk már egy kicsit... hogy nézne ki, ha 13-20 éves emberek gyomorfekélyt kapnának..."
Amúgy meg: ha valaki ennyit agyal-görcsöl-parázik, akkor annak jobb, ha nem is jön... még a végén ott kapna szívinfarktust vagy agyvérzést, mert végre látott minket!!!
én mondjuk általában parázok, de még nincs itt az ideje, majd előtte
am oda megy az ember köszön és lesz ami lesz , szerintem ennyi az egész
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-08-23 13:38:36
(#137) Az alábbi hsz-eket olvasva komolyan megfordult a fejemben a következő gondolat:
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
hehe..jó tipp, lehet h megpróbálom!
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Na basszus én úgy mentem a tavaszi conra, hogy ott találkoztam először barátnőmmal. Az utolsó pillanatig nem tudtam mit is fogok mondani, mert előtte nem nagyon beszélgettünk élőben (max telefon). Ha az ember ott van, akkor megoldja. Egy fórumtai meg nem a világ. Aki akar gyakorol (minek?), aki meg akar az improvizál. Vagy egyszerűen benyögi hogy "Sziasztok".
hátt...nemtom, én még azt is be szoktam gyakorolni, hogy hogyan köszönjek az embereknek
de próbálok majd improvizálni
de próbálok majd improvizálni
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Korábban sok kluuban voltam tag és bevallom nem voltam túláltalános emberke a magánéletben sem. Csak ezért kérdeztem.
Akkor szeptember 27-28?
Leülünk megdumáljuk ki kicsoda honnan jött mit szeret és go?
Akkor szeptember 27-28?
Leülünk megdumáljuk ki kicsoda honnan jött mit szeret és go?
Nem kell ezen ennyit gondolkodni. Mjad úgy adja magát. Nem kell szöveget gyakorolni a tükör előtt ,,Úristen, mit fogok mondani, mi lesz velem?"-t motyogva.
Sajnos Exile azt kell mondjam, ez egy kivitelezhetetlen és borzasztóan drága terv :S Nagyon nem éri meg és a siker is kétséges (Kudarc esetén pedig el lesztek tévedve szállás nélkül budapesten, ami ebben az esetben a game over-t jelenti)
Tartogasd a pénzt másra, ezt a cont pedig hagyd ki :S
Tudom,tudom,csak vicc volt Igaz,egy napig komolyan gondoltam,de este rájöttem mekkora baromság ez:P
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Sajnos Exile azt kell mondjam, ez egy kivitelezhetetlen és borzasztóan drága terv :S Nagyon nem éri meg és a siker is kétséges (Kudarc esetén pedig el lesztek tévedve szállás nélkül budapesten, ami ebben az esetben a game over-t jelenti)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-22 22:38:02
(#130) Köszönöm,Köszönöm
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Köszönjük!
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-22 22:25:50
(#128) Nah.Visszatértem.
várom már a talit mindenkire nagyon kíváncsi vagyok
Én is pl szivesen megismernélek,de már tsztáztam az akadályozó okokatHe said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-22 22:09:50
(#126) Nah.Én is mentem fürödni.De aztán megtaláljam a kommentem!
beküldve: 2008-08-22 22:09:27
(#125) várom már a talit mindenkire nagyon kíváncsi vagyok
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-08-22 22:04:44
(#124) Nembaj.A költségek meg....Nekkem addigra lesz 14000-rem,tesómnak sinte semmije sincs,a pasiját meg nemtom Ha haverokkal lógnánk meg akk lenne a 14000 mellé 7000, még egy kis plusz és az uccsó tag még nincs meg,de őtőle nem is tom mit kéne várni.Csak a vonat fel pestre 5000:(És akk még ott a szállásdíj,meg eggyáltalán az hogy hol a francba adnak ki szobát pesten egy estére 4 12-13 évesnek De amgy néha szeretek kilógni a sorból.Mindig későn feküdtem le hogy reggel morcos és álmos legyek csak hogy ne legyek a többekközt elvegyülve