Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
beküldve: 2008-08-22 21:03:22
(#108) Azt hiszem itt az ideje átnevezni a topikot "Pénzt koldulok a conra" topikra...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-22 21:03:07
(#107) Megvan!Nyújtsunk be petíciót,hogy mindenkinek aki nem tud elmenni az animecora annnak adjanak 40000-ret mert aranyosan pislogunk
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
nekem meg pont fordítva. felügyelet meglenne, mert ha igyekszem, akkor 5 mbert is össze tudnék szedni, csak a városból, aki velem jönne. nálam a távolság a gond, mert az ország csücskében élek (illetve majdnem a csücskében xD ). viszont a 40 ezer nekem is jól jönne
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
beküldve: 2008-08-22 20:30:30
(#105) Hmm...Most hogy mondod...Tesóm 18 és a pasija 20...Talán meg kéne kockáztatnom a kérést?Talán jobb is lenne mintha elszöknék Please vki küldjön 40 ezreeet!!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-22 20:24:42
(#104) Én Kiskőrösön élek és nekem mondjuk nem lenne probléma a távolság.Talán csak a felügyelet mert hogy 13 évesen nem engednek el otthonról. Végülis a 3 tesóm közül a legfiatalabbik(18 éves) vállalta hogy felvisz,de már elköltöttem a pénzem.
Nem adna nekem is valaki 40 ezer forintot?
Nem adna nekem is valaki 40 ezer forintot?
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2008-08-22 19:31:04
(#103) hűű nagyon beindult a topik ennek tényleg örülök
komolyan nem voltam fenn tegnap este óta és teljesen le vok maradva
komolyan nem voltam fenn tegnap este óta és teljesen le vok maradva
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Tulajdonképpen a lényege akkor is az, hogy akiben vanm kurázsi az beöltözik a kedvencének , vagy annak aminek tud? Jól látom? A rendezvények meg ??????
Igazából a beöltözés csak egyfajta "hozadék"... bárki megteheti, még kurázsi sem kell hozzá, mert itt tuti nem fog kinézni érte senki.
A progikról pontosat még nem lehet tudni, mert még nincs fenn a honlapon, de mindig van cosplay-, amv-, fanfic-, rajz-, karaoke-verseny, most először főzőverseny is, amv-vetítések, filmvetítések, ddr-verseny, konzol-szoba, workshopok, és persze vásárlási lehetőség ezerrel... mangák, animék, kiegészítők, ételek, játékok... minden, ami japán, illetve ami kapcsolódik az anime-manga kultúrához... és persze rengeteg ember, jó hangulat, őrült figurák... este jpop buli... dióhéjban ennyi... amúgy a részletekért katt ide: [Link]
Érdemes párnaponta fellesni, folyamatosan frissítik az oldalt... és itt MINDENT megtalálsz, amit a conról tudnod kell...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-08-22 19:00:28
(#101) Tulajdonképpen a lényege akkor is az, hogy akiben vanm kurázsi az beöltözik a kedvencének , vagy annak aminek tud? Jól látom? A rendezvények meg ??????
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-08-22 18:43:54
(#100) Áhh mindenkinek priv-ben írom hogy na akk adjad és a végén meggazdakszom
És hogy fogod eldönteni a rengeteg jelentkező közül, hogy kinek a pénzét fogadod el?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-22 18:31:02
(#98) Ah...De kár hogy nem tok kimenni Pedig úgy akarok Valaki megszánna és külden 40 ezer forintot?Akk megszöknénk 3 haverommal pestre és kimennénk az animeconra
Én az iskolai közegben, álszenteskedéssel, közönnyel, minden második csaj ugyanolyan ruhákban jár és nemtudnak miről beszélgetni, én sokkal inkább otthon éreztem magam a pezsgő hangulatú bolondokházában :)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
A vonulást itt arra értették, hogy amikor mennek a fiatalok animeconra, sokan már felveszik a cosplay öltözéküket. A város a con napján tele van anime hősökkel. Láttam én már metrón egy adag Avarrejteki nindzsa jelöltet...
uff, én kicsit félős vagyok, mégis el szeretnék menni...tök jó lenne, ha végre személyesen is megismernék olyanokat, akikkel lehet anime/manga témában beszélni *szemfelcsillanás* bár még csak kezdő vagyok...
Egyetértek Nagashival ^^ én mondjuk nem egy hátizsákkal mentem, hanem egy táskával és 3 haverommal. dehát végülis a 3 haveromból kettő csak volt és várták, hogy én meg barátnőm hova akarunk menni... de amúgy nekem is ez volt életem első animecon-ja, és énis életemben először voltam abban a suliban ^^" Eleinte énis úgy voltam, hogy bementem, és nem tudtam mit csináljak, a tömeg meg úgy az egész dolog picit megrémisztett :] meg amikor megláttam a kidolgozottestű hátratűrt ingű (már ha volt rajta ing) Grimmjow-t, akit már Nagashi is említett, meg a Naruto sexy no jutsu cosplayt (egy csajt vattapamacsos bugyiban meg melltartóban) akkor én is elcsodálkoztam, hogy hovakerültem, meg hogy én mennyire nem vagyok odavaló. De aztán oldódott a légkör, hamaorsan már ahhoz is volt merszem, hogy minden 2. cosplayeshez odamenjek, hogy csinálhatunk-e vele egy közös fotót xD 1-2 emberrel össze is ismerkedtem. Mondjuk azon énis csodálkoztam, hogy Shinigamikkal meg L-ekkel meg Naruto szereplőkkel, meg hasonlkkal utazok egy buszon (képzelhetitek, hogy a buszsofőr hogy nézett), de később ez természetessé vált. Sőt, én éreztem magam hülyén, amiért túl egyszerűen voltam öltözve, nemvolt nálam se kard, se konohás homlokvédő fejemen, de még csak egy Death Note se vot nálam (mármint most nem az animére, hanem a listára gondolok). szóval nyugi Daniella, nem lesz semmi gond :)
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
beküldve: 2008-08-22 17:49:59
(#94) Én senkit nem akartam ezzel kényelmetlen helyzetbe hozni mindenki olyan amilyen, és olyannak kell ellfogadni.
Vagy amilyen vagy gondolom a többiek már ismernek, de ezek alapján nem lesz nehéz megtalálni.
Vagy amilyen vagy gondolom a többiek már ismernek, de ezek alapján nem lesz nehéz megtalálni.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.