Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
Vannak fiatalabbak, de a legutóbbi alkalomkor is olan 16 év körül volt az átlagéletkor (tipp, mert nem sok emberét tudom). Pont hogy én nézek ki furán a 26 (lassan 27) évemmel... NEm a kor számít. :)
Az jó mert csak majdnem kétszer olyan idős vagy ,mint és nem a kor számít ,de mind1 az a lényeg,hogy az illető is nyisson a másik felé . Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Vannak fiatalabbak, de a legutóbbi alkalomkor is olan 16 év körül volt az átlagéletkor (tipp, mert nem sok emberét tudom). Pont hogy én nézek ki furán a 26 (lassan 27) évemmel... NEm a kor számít. :)
Nyugi én vagyok szentem a legfiatalabb,12 vagyok
Jo ,mert én4 napja múltam 14 .De nem baj mindenki ellesz majd valahogy igaz Rudy?Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-08-21 21:39:46
(#60) Nyugi én vagyok szentem a legfiatalabb,12 vagyok
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Jah, értelek. A fórumtali a Petőfi Csarnok előtt lesz a padoknál. Nem bent, mert ott nagy a tömeg. Be csak jeggyel mehetsz. Tehát, ha valakinek nincs jegye, akkor is jöhet talira.
A topik meg itt van lent:
[Link]
THX Rudy csak nem nézek ki hülyén ,mint az egyetlen legfiatalabb ha van nálam fiatalabb?A topik meg itt van lent:
[Link]
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Jah, értelek. A fórumtali a Petőfi Csarnok előtt lesz a padoknál. Nem bent, mert ott nagy a tömeg. Be csak jeggyel mehetsz. Tehát, ha valakinek nincs jegye, akkor is jöhet talira.
[Link]
[Link]
Ezt most nagyon nem értem. Valaki visszaélne a másik nevével, vagy mi van? A tavaszi conon összegyűltünk, bemutatkoztunk, kicsit beszélgettünk...
1 Kb.mikor lesz az animecon topic ,2.hogy mondom el ,hogy én vok shadow vagy csak odamegyek -Csá én vok Shadow te ki vagy? Mondjuk először azt hittem ,hogy csak azok mehetnek akik tagok és azt hittem hogy beléptető rendszer van.Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Állatkínzásról szólt, és nagyon megrázó képekkel és felvételekkel volt tele. Amúgy én nem bírom az antifacest, de azért a parasztos videójuk jó volt.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Azokat várjuk az ANimecon 2008 topikba. Ott le van írva, hogy lesz egy tábla (illetve papírlap), amin rajta lesz hogy MANGAFAN FÓRUMTALI. Ej de nehéz ezt megérteni. Tavassazl sem ismertük egymást...
Ezt most nagyon nem értem. Valaki visszaélne a másik nevével, vagy mi van? A tavaszi conon összegyűltünk, bemutatkoztunk, kicsit beszélgettünk...
igen,de am vannak olyanok is akik nem voltak a tavaszi conon
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
CSABA ha nézed eztet a topicot akkor lesz valami fórum találkozó vagy valami ilyesmi bár nem tom mi az ,de mondd el.
Lesz fórumtali, és a Con topikjában lesz majd ledumálva az időpont, ha meglesznek a programok, hogy tudjunk alkalmazkodni. Nem csabáék szervezik, hanem a fórumozók!
Hmm ez jól hangzik
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Lehet ,hogy volt téma ,de ki jön az animeconra ?Valaki 1.nap&/vagy második is??
én szerinte csak 1 napra megyek sajna
beküldve: 2008-08-21 20:07:22
(#50) Hm....Elképzelhető hogy én is megyek...Igaz ez még csak terv,de lehet hogy négyen elszöknénk pestre
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
CSABA ha nézed eztet a topicot akkor lesz valami fórum találkozó vagy valami ilyesmi bár nem tom mi az ,de mondd el.
Lesz fórumtali, és a Con topikjában lesz majd ledumálva az időpont, ha meglesznek a programok, hogy tudjunk alkalmazkodni. Nem csabáék szervezik, hanem a fórumozók!
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja