Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
Ez amolyan gyorsanbelököm ki-honnan topik?
mert akkor én:
Both Gábor, 16, Győr. sakk makk
mert akkor én:
oké te győztél errre nem lehet mit mondani
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-08-20 23:58:03
(#32) Ez amolyan gyorsanbelököm ki-honnan topik?
mert akkor én:
mert akkor én:
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-20 22:50:59
(#31) Hát 10 perc kocsival szal nincs messze
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
az nincs közel, ugye? nem vok jó föciből
hehe...én föciből 2es lettem év végén...majdnem meghúztak *ez komoly* XD
az nem baj nekem se lett jobb
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
az nincs közel, ugye? nem vok jó föciből
hehe...én föciből 2es lettem év végén...majdnem meghúztak *ez komoly* XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-20 20:36:58
(#28) az nincs közel, ugye? nem vok jó föciből
beküldve: 2008-08-20 20:33:05
(#27) Én Vásárhelyről írok(Szegedtől 27 km-re Algyő mellett.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-20 20:29:49
(#26) én is bp-i vagyok, mondjuk azt nem tom,h. hány napra megyek az majd kiderül
jövőre bizti nem hagyom ki
am ki honnan ír?
am ki honnan ír?
Bp.
én is szívesen mennék szigetre, de max csak 1 napra...majd jövőre én is megsasolom h van e vmi jó koncert...
beküldve: 2008-08-20 20:24:39
(#24) jövőre bizti nem hagyom ki
am ki honnan ír?
am ki honnan ír?
beküldve: 2008-08-20 20:19:17
(#23) Sose bánkódj az minden évben van.Majd jövőre kimész.Én meg majd 6 év múlva ha akkor még lesz
Hm...Nem is tudtam hogy az anime rajongók közt ennyien szeretik a rock-ot Én japán rock-ot még nem nagyon hallgattam,De amiket szeretek az a blink182,Sistem of a Down,magyarepresszió és Tankcsapda.Meg mondjuk a No Thanx-tól a másik nemzedéket is szeretem,de nem vagyok nagy rajongójuk
a SOAD-ot én is szeretem, a tankcsapdának pedig a régi számait szereti valaki az iron maiden-t? én imádom csak sajna nem tudtam kimenni a szigetre
a jrock-ot én is imádom, csak sajna nem ismerek sokat , a korn-t annyira nem szeretem de a Rammstein-t azt imádom az összes cd-jük meg van
igen, nekem is megvan *a gépen letöltve*
mit hallgatsz? én főleg rockot és metált
hátt, igen, ez a kettő nekem is ott van
Főleg jrock-ot...néha esetleg jpop-ot is, de az ritkább eset.
Ha nem japán, akkor: Korn, Rammstein...minden ami nem nyálas... XD
De a mostani nagy kedvenceim az An Cafe mellett a Maximum the hormone...annyira jóók!!
a jrock-ot én is imádom, csak sajna nem ismerek sokat , a korn-t annyira nem szeretem de a Rammstein-t azt imádom az összes cd-jük meg van
beküldve: 2008-08-20 20:13:31
(#19) Hm...Nem is tudtam hogy az anime rajongók közt ennyien szeretik a rock-ot Én japán rock-ot még nem nagyon hallgattam,De amiket szeretek az a blink182,Sistem of a Down,magyarepresszió és Tankcsapda.Meg mondjuk a No Thanx-tól a másik nemzedéket is szeretem,de nem vagyok nagy rajongójuk