Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
ohh, köszi
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Amgy a diákjaid tudják hogy otaku vagy? (esetleg bíztatod is őket?)
Természetesen tudják. Sőt, a szüleik is. Nálam természetes, hogy a színezők animékből és mangákból kerülnek ki, délután a szabadidőben nem disney-rajzfilmek, hanem Ghibli-sorozat van terítéken, és jpopot hallgatunk, és az énekórákon japán dalokat tanulunk... sőt... tavaly mindegyik gyerekem kapott tőlem névre szóló könyvjelzőt, katakanával megírva...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-08-23 20:49:59
beküldve: 2008-08-23 20:27:35
(#166) ohh Kaminaga gyönyörűűű gyüjteményed van !!!!
csak most néztem ohh énis ijesmiröl álmodozok nemadnád kölcsön csak vicc!
csak most néztem ohh énis ijesmiröl álmodozok nemadnád kölcsön csak vicc!
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2008-08-23 20:23:24
(#165) Hát én már jártam úgy rajzórán,fehér hedőtemperával hogy a tartós szagától hányingerem lett és kicsit elkábultam...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-23 20:06:04
(#164) nem nem ... dölöngélni szabad ha szipuzol(mármint az is egy mellékhatása igan jól tudod)de ..ez minden festéknél felmerülő probléma főleg ha spray-t használ az ember ezért szokták ráírni "jól szellőző helységben maszk használata mellet.. "
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
LOL...akkor duplán vigyázni fogok.
Ha nem, azt abból látjátok, h egy beszívott, kék parókájú hülyén kinéző csaj lesz a közeletekben, aki hülyeségeket beszél és dülöngél...(vagy azt csak a részegek szoktak??? )
Ha nem, azt abból látjátok, h egy beszívott, kék parókájú hülyén kinéző csaj lesz a közeletekben, aki hülyeségeket beszél és dülöngél...(vagy azt csak a részegek szoktak??? )
beküldve: 2008-08-23 20:02:11
(#162) én sem viccből nyalogattam.. csak földön festek (mindig)és megrúgtak és belefejeltem a temperába(igen itt lehet hangosan röhögni...) de nem rossz csak a szaga fertelem..bár..egy idő után szipuként hat és bekábulsz
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-08-23 19:56:30
(#161) yupp!!! vigyázni fogok...akkor tempera....LOL viccesen fogok kinézni XD
beküldve: 2008-08-23 19:53:12
(#160) Téllegí? Hm....Mindig tanul az ember De azért én nem nyalogatnám
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-23 19:51:15
(#159) semmi baj nincs a temperával.. én már nyalogattam és még itt ovk.. szoal .. ha tényleg nem aakrsz venni.. művért .. akk tempera... csak a szaga szar amúgy az ízével nincs gond..
beküldve: 2008-08-23 19:41:22
(#158) Hmm....Tempera...Én zt mondom ha azzal akarod kifesteni magadat művér gyanánt akk vigyázz ne legyen a szád közelében,mert a fórumtalin elhalálzoás lesz
Lesz aki festi magát?
hááátt....nekem teljes fekete smink lesz + művér a számnál....elvileg, remélem meglesz...csak ki kell találni, milyen legyen a vér...
anyám aszonta, a legjobb a vörös tempera lenne, ha nem akarok venni olyan "speciális, boltban kapható, igazi művért"
Nem adom fel, egyszerűen kevesebbet fogok fórumozni, mert összeköltözök a párommal. Összvisz 2 fórumon vagyok aktív. Ezek mellett elsődleges hobbim a videójáték, majd az anime/manga téma. Az ember dolgozik és egyszerűen nem jut mindig ideje a fórumra. Jó dolog meg minden, de egyszerűen nincs rá ideje az embernek egy idő után. Nem lehet mindig a gép előtt ülni.
beküldve: 2008-08-23 18:38:14
(#155) Hát nagyon örülök hogy beindult a topic és olyanok is hozzászólnak, akik veteránok.
Azt viszont nem nagyon értem hogy egyesek miért karják feladni a fórumozást. Mintha korhoz lenne kötve szerintem ez nem igaz sőt talán én vagyok rá az élő példa.
A fogsorra nagyon kíváncsi vagyok bár valóban láttam már külön koronákat egy fogra "vámpírfogként" ideiglenes ragasztóval.
Lesz aki festi magát?
Azt viszont nem nagyon értem hogy egyesek miért karják feladni a fórumozást. Mintha korhoz lenne kötve szerintem ez nem igaz sőt talán én vagyok rá az élő példa.
A fogsorra nagyon kíváncsi vagyok bár valóban láttam már külön koronákat egy fogra "vámpírfogként" ideiglenes ragasztóval.
Lesz aki festi magát?
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
[QUOTE]Exile: Tényleg az vagyok... és kapaszkodj meg, picike alsósokat tanítok... 1-4. osztályig...
Oh...pedigmár kezdtem reménykedni hogy a tanárnőmnek van vmi rejtett énje,de tévedtem Amgy a diákjaid tudják hogy otaku vagy? (esetleg bíztatod is őket?)