Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
Én is akarok egy ilyen tanárt!!!!!!
Ki ne akarna?
Nálunk az egyik gyakorlatvezető srác (max két éve végezhetett) még a teleportáció fogalmát sem ismerte... mire én: "Ember, ez hol nőhetett fel?"
Júj :S
Én egyszer kijavítottam az angoltanárt Összekeverte a flour-t a flavour-rel. Először lecseszett, másnap elnézést kért
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Ki ne akarna?
Nálunk az egyik gyakorlatvezető srác (max két éve végezhetett) még a teleportáció fogalmát sem ismerte... mire én: "Ember, ez hol nőhetett fel?"
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerintem Daimoon aki iagzán készül erre a talira , de kérlek ne vállalj olyat ami nem biztos.
Vagyis ne kínozd Magad ennyit nem ér a dolog.
Ja, neki gyakorlatilag nincs élete a Con előtti időszakban.
Mondjuk amúgy sincs, mert WoWozik
Hééé hogy ismer valaki^^
Már nem WoW-ozok, találtam mást^^
Elegem volt az Online játékokból egy időre, mostmár TCG-ben nyomom XD
Egyébként igazatok van, mert a cont követő hétfőtől az életem betölti a következő Con szelleme ( és anyáékét is, aminek nem nagyon örülnek XDXD)
Dee én nem kínzom magam^^ Mit jelent számodra a kínzás? Vagy mire értetted azt?
Mert én csakis az éppelméjűség keretein belül maradok XD Vagy legalábbis megpróbálok
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Szerintem Daimoon aki iagzán készül erre a talira , de kérlek ne vállalj olyat ami nem biztos.
Ja, neki gyakorlatilag nincs élete a Con előtti időszakban.
Mondjuk amúgy sincs, mert WoWozik
beküldve: 2008-08-23 22:43:06
(#177) Szerintem Daimoon aki iagzán készül erre a talira , de kérlek ne vállalj olyat ami nem biztos.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-08-23 21:42:33
(#176) Hát jaDe ott ilyenekről nem igazán volt ilyesmi amiről én beszéltem
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Öhh...bocsi,de nem vok annyira tájokozott ezekben a dolgokba Ezért kezdtem el járatni a mondot hogy vmi azért eljusson hozzám is.
Hihi, látom, láttad az Antifaces 7-es videóját^^ Igaz, animéseknek alapkövetelmény :)
semmi baj nincs a temperával.. én már nyalogattam és még itt ovk.. szoal .. ha tényleg nem aakrsz venni.. művért .. akk tempera... csak a szaga szar amúgy az ízével nincs gond..
Ha tempera, cukrozd meg, vegyél ízesített szájfényt! Ha megkérdik miért csillog a szád széle, mondd, hogy karácsonyfát reggeliztél^^
beküldve: 2008-08-23 21:16:23
(#173) Öhh...bocsi,de nem vok annyira tájokozott ezekben a dolgokba Ezért kezdtem el járatni a mondot hogy vmi azért eljusson hozzám is.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Hát nagyon örülök hogy beindult a topic és olyanok is hozzászólnak, akik veteránok.
Azt viszont nem nagyon értem hogy egyesek miért karják feladni a fórumozást. Mintha korhoz lenne kötve szerintem ez nem igaz sőt talán én vagyok rá az élő példa.
A fogsorra nagyon kíváncsi vagyok bár valóban láttam már külön koronákat egy fogra "vámpírfogként" ideiglenes ragasztóval.
Lesz aki festi magát?
Azt viszont nem nagyon értem hogy egyesek miért karják feladni a fórumozást. Mintha korhoz lenne kötve szerintem ez nem igaz sőt talán én vagyok rá az élő példa.
A fogsorra nagyon kíváncsi vagyok bár valóban láttam már külön koronákat egy fogra "vámpírfogként" ideiglenes ragasztóval.
Lesz aki festi magát?
Nekem fullos fogsorom lesz, magyarul az egész felső fogsor.
Az alsót pedig nem teszem be, mert már ígysem tudok beszélni.
Festés. Most Ne kövezzetek meg, de anya kitalálta, hogy készít nekem egy tök goth-os sminket, ( Nagyon profi ebben^^) úgyhogy megdöbbentő lesz az első benyomás. Habár maszkban leszek, de majd leveszem XDXD Vagy nem.
Még ígyis gyakorolnom kell a beszélés mellett a légzést, nem lesz könnyű a fűzött páncélban. Enni aznap nem fogok a fog miatt, inni meg a rúzs miatt (vicc volt)...Eléggé korlátozott leszek aznap, lehet hogy itthon hagyom a kaszám, hogy legalább emberi kapcsolatokat tudjak létesíteni.
A fehér parókáról inkább nem ejtek szót, be kell alá tömködni a majdnem derékig érő fekete hajamat xD Szerintem nem fogom sokáig bírni, én dőlök ki legelősször a sorból XDXD
beküldve: 2008-08-23 21:13:19
(#171) Exile: a Ghibli nem "gyerek-anime", hanem annak a stúdiónak a neve, ahol Miyazaki mester alkot...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Amgy a diákjaid tudják hogy otaku vagy? (esetleg bíztatod is őket?)
Természetesen tudják. Sőt, a szüleik is. Nálam természetes, hogy a színezők animékből és mangákból kerülnek ki, délután a szabadidőben nem disney-rajzfilmek, hanem Ghibli-sorozat van terítéken, és jpopot hallgatunk, és az énekórákon japán dalokat tanulunk... sőt... tavaly mindegyik gyerekem kapott tőlem névre szóló könyvjelzőt, katakanával megírva...
Ehh...Ha nekem ilyen tanárom lett volna Az énekóra...Ahh....A miénkkel összehasonlíthatatlan.Nekünk az terror volt.Az idegbeteg énektanár egyzser kishílyán kitörte az ablakot,mire észrevette hogy be van zárva....és a ordításon kívül seemit sem tudott mondani...És nálnuk még disney vetítések sem voltak....A Ghibli vmi gyerek anime?Ahh...Az lenne a jó ha az Otaku-ság az alapkövetelmény lenne a tanárképzőben De téll.Van pl egy manga,amit adhatnának akár felvilágosító könyv-füzet helyett.De jó lennne.Akk mindenesetre mindenki jobban élvezné a sulit.
Amgy a diákjaid tudják hogy otaku vagy? (esetleg bíztatod is őket?)
Természetesen tudják. Sőt, a szüleik is. Nálam természetes, hogy a színezők animékből és mangákból kerülnek ki, délután a szabadidőben nem disney-rajzfilmek, hanem Ghibli-sorozat van terítéken, és jpopot hallgatunk, és az énekórákon japán dalokat tanulunk... sőt... tavaly mindegyik gyerekem kapott tőlem névre szóló könyvjelzőt, katakanával megírva...
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."