Soul Eater
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mit kéne magyarul kiadni?
Eladnék!/Vennék!
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
s jou reggelt :)
és űdvözlünk ujra köreinkben Bee :)
Már vagy egy hete nem akart betölteni az oldal
Kezdtek kijönni az elvonási tünetek...
Nem. Sőt. Bölcs István (a cikk szerzője) neve egyfajta szitokszó képregényes berkekben.
Amúgy ő a rosszabb fajta kultúrsznob: nemcsak, hogy a széles látókör az neki valami matematikai fogalom, de még harcosan hirdeti is az "Igét". A más ízlésűek lenézése meg a finom célozgatásnak szánt, de az alapvető tájékozatlanság (pedig ha máson nem is, ezen az internet korában igazán könnyű lenne segíteni) miatt ostoba vinnyogásként ható mondatokat meg se említeném. Tipikusan az a helyzet, amikor valakinek nem hogy fogalma sincs valamiről, de egyenesen büszke a tájékozatlanságára, ami pedig szimpla lustaság, illetve jelen helyzetben előítéletesség és trehányság. Az ilyenek kezébe nem toll való, hanem kőtörőkalapács.
Elnar: "Ahogy a sensei mondaná..."
Eheheh...
Azzi: Szeneslapát = lapát, amivel szenet lapátolnak
Szénlapát = (kő)szénből készült lapát
Mindannyian máshova megyünk, és másra csorgatni/csorgatjuk a nyálunkat..
De amúgy hiába nézelődöm, Elton John szintjét nem üti meg senki. Meg nincs felesleges 160k-m... Nyáron talán lesz, de akkor meg valami Epiphone webshopban fogok válogatni... Én oda járok nyálat csorgatni.
Bill: Jön ő még vissza, végül is a kedvenc gitárosom evör. Megcsalom egy kicsit Frusciantéval, mert ő meg az egyik másik kedvenc gitárosom evör, csak sokáig nem tudtam, hogy így hívják, pár éve döbbentem rá.
Hoppá
nem rossz, 19 év után

*from Degec*
Gilje, hogy ne létezne, Hyeronimus Bosch találta fel ^^