Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedős topik
Poén, poén, poén.... Őrült poén....
Amúgy én hajlok a "szűrű-nélküli-cigit-sz ívó-ipsére", mint a Fapados Ember megfejtésére....
Nem rossz
Rámen: A strigulákat egy kis füzetbe írom itthon, valamint a strigulatopicba. Vagy végülis nem értem a kérdést.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-30 22:51:33
(#528) Poén, poén, poén.... Őrült poén....
Amúgy én hajlok a "szűrű-nélküli-cigit-sz ívó-ipsére", mint a Fapados Ember megfejtésére....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Hova is írod a strigulát...? (Lemaradtam)
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
És még egem szidtatok le,mikor his helyett he's-t írtam...
Én kiejtés szerinti (lassan már írásban is megfigyelhető) szlenget írtam. A szlengre nem vonatkozik se helyesírás, sem nyelvtan, legalábbis nem tudod rábizonyítani ^^
Fel a fejjel
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-30 22:48:30
(#525) És még egem szidtatok le,mikor his helyett he's-t írtam...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Körkérdés: Fapados Ember Kinek mit/kit jelent? Mi jut eszedbe erről/róla ?
Nekem ezt jelenti:Fapad-man xD
Ok, nyertél! Ez olyan desk-man, mint a disc-man?
Tudom, nagyon rossz, írom a strigulát.
no pussy, just the dicks
Nekem ezt jelenti:Fapad-man xD
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Üdv, Kedves alister! A Te válaszod is várom, sőt!
no pussy, just the dicks
hmm....fapados ember...Ács,aki egy fapadot rak össze.Utazó ember, aki fapadoson utazik.Fapados gépet vezető pilóta.iskolai diákok,akik fapadban ülnek
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
LOL
Helló kockanevű!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-10-30 22:32:21
(#519) Körkérdés: Fapados Ember Kinek mit/kit jelent? Mi jut eszedbe erről/róla ?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-30 22:28:12
(#518) Emberek:hosszú munkával ugyan,de lektorálva,befejezve,mindenest l tárom elétek alkotásomat,a befejezett sztorimat.Akinek kell az írjon,vagy vegyen fel msn-re
beküldve: 2008-10-30 22:24:27
(#517) Amúgy barátnőmnél kérdőjelnevű vagy aszem
De ha lett volna távolkeleti betűksézlet telepítve, akkor max megkapod, hogy "te kínai nevű" vagy "te karatésbetűs/krikszkraksz nevű"
De ha lett volna távolkeleti betűksézlet telepítve, akkor max megkapod, hogy "te kínai nevű" vagy "te karatésbetűs/krikszkraksz nevű"
no pussy, just the dicks
LOL
Helló kockanevű!